Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

....bi rada bila noseča ali ne? Malo še počakaj pa boš videla....mogoče pa je samo od psihe zaostanek M. Lahko da je zaradi vnetja....lahko je 1000 dejavnikov....
marogica ta vprasanja sem jaz postavila svoji G vendar ni zelela nicesar komentirati. Zeli pocakati, mene pa crvici dejstvo da nimam pojma kaj se dogaja z mano. In anonimna, res je vse mogoce se dogaja in vsaj jaz tako razmisljam to je forum na katerem si zenske izmenjujemo mnenja in izkusnje, in kakor si rekla,vse mozno se dogaja razlicnim zenskam, tako da jaz mislim da ni nic narobe ce se obrnem na forum in vprasam,saj se lahko zgodi da je nekatera ZE imela podobno izkusnjo in mi bo znala svetovati. Ce pa koga zivcira kaksen tak post, naj ga enostavno IGNORIRA. Kdo ve nekoc bos ti ali katera druga taka tebi podobna iskala odgovor na svoje skrbi pa bo namesto tega prejela grobo in nerazumevajoce negodovanje. Toliko...
.Upam, da si test delala prezgodaj.Držim pesti,da ti uspe.
in ze 3. sem dala cote prat.