|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jeee spet se kopamo!
3.4.2006 13:07:28   
Anonimen
no upam da se ne baham preveč. ampak učer sem po več kot tednu spet tamalo dala v banjo je hotla mal jokat pa sem rekla..sej te ne bom nč umivala tis am lepo sed notr pa uživej v vodi. pa me gleda prov nezauplivo pol sem se pa odstralna na 2 metra preč od banje inse je lepo pol igrala in vmes govorila: lepi laski, sem rekla nč ne bomo laske umival nč. pol čist na konc k sem žajfo vzela da jo po telesu umijem je mal trznla pa sem sam rekla bomo samo teleščka umil pa rito pa nogice, pa je blo pol vse ok :) joj punce ne veste kok sem se oddahnila. zdej morm pa sam še en primeren trenutek za pranje glave najdt :) hehe! no sej zaenkrat še ni krize tko da bomo še kak teden počakal s tem user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jeee spet se kopamo!
3.4.2006 23:44:47   
KODA
user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jeee spet se kopamo!
4.4.2006 10:22:13   
SLAVA 1
Živio, pri našem najmlajšem je bil in še vedno je problem splahnit glavo. Tulil je kot žival, da je enkrat še tašča pritekla pogledat kaj delamo z revežem. potem pa smo spremenili taktiko in ga en teden pustili, da se je sam umival in igral v banji, 3. in 4. dan sem ga malo božala in čohala po glavi s suho roko, da ni takoj protestiral, 5. dan sem ga pa z mokro samo, da brez šampona, tako da se ni preveč čudil zakaj mu brišem glavo, če je nismo splahovali. Ko je bilo potrebno našamponirati glavo, ni protestiral, ker niti ni opazil. Po končanem kopanju sva ga z možem vzela iz banje, ga obrisala, ga zavila na tesno celega v veliko brisačo in mu šele nato splahnila glavo zelo na hitro, da ni niti dojel prav kaj se dogaja. Mu je bilo pač zanimivo, da ga ati drži kot dojenčka. Tako splahujemo glavo sedaj že skoraj pol leta, če pa hočemo po starem pa je takoj jok in dretje, tako da bomo s tem načinom kar nadaljevali. Itak vse mine, pa bo menda tudi touser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jeee spet se kopamo!
18.4.2006 10:27:26   
piščanc
mi še sedaj splahujemo/umivamo glavo tako, da stoji in si na obraz drži brisačo, da slučajno ne pade kakšna kapljica proti učkam.

pomaga tudi, da pojem, da kaj obljubim (risanka, spanje pri meni....)

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu SLAVA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jeee spet se kopamo!
19.4.2006 20:55:02   
TaRe*
Slava 1...čisto tako je pri nas.Jaz jo okopljem ,potem pa zavijem v brisačo(kot bombonček)pol pa pokličeva atkota.To je njej še poebej zanimivo,ker ati prej ni nikoli sodeloval pri kopanju,zdaj se ji pa fino zdi.Potem jo on prime kot dojenčka,jaz pa glavico splahnem kar v umivalniku z tušem.Pa zdaj vsak dan vpraša"a bo ati pomagal?",pol pa že ve,a je glava na vrsti,al ne.

_____________________________

............ja,takle mamo..;)


(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?