|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jokam
13.4.2006 20:12:44   
agnes
Nekje moram potožit. Okrog mene so vse noseče, moja najboljša prijateljica je danes rodila. Jaz pa že dva dni jokam in sploh ne moram nehat. Jezna sem na sebe, ker sem tako sebična in se smilim sama sebi, ampak meni je tako hudo. Danes mi je pa še gin. povedal, da tri mesece po konizaciji ne smem poskušat zanosit. Kar slabo mi je in stiska me v prsih. Tokrat mi niti avtosugestija ne pomaga. A ima kater kak nasvet, da se izkopljem iz tega, ker se mi moj mož že kar smili, ko ne ve kako bi mi pomagal. Ne razumem svojih reakcij, ko mi je včeraj znanka povedala, da je noseča in da je ratalo kar v prvem poskusu, sem ji seveda čestitala, potem pa sem cel dan preživela kot zombi, jok, slabost ipd. Vsak nasvet bo dobrodošel.
A

_____________________________

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jokam
13.4.2006 20:20:35   
KODA
Za vsakim dežjem posije sonce.user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jokam
13.4.2006 20:26:03   
pika74
agnes - razumem te, ker sem tudi sama šla čez ta pekel...in še dobro, da je tu RR, da lahko to žalost daš ven iz sebe. user posted image user posted image user posted image

Zdaj mi pa najprej nekaj povej: a si ti slučajno stara že čez 40 let?

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jokam
13.4.2006 20:36:27   
pika74
user posted image agnesuser posted image ... a si še goruser posted image ? dej prid naokol, bomo kakšno rekleuser posted image , pa bo lažje... dej no...user posted image pa tako lepo slikco maš gor user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jokam
13.4.2006 21:10:29   
vampirka
Agnes, če te kdo razume, te me... Ogromno takih dni je bilo na naših koledarjih! Izjokaj se, bodi jezna na ves svet, vse nosečnice in vse mamice z vozički, ki jih v tvojih oči kar mrgoli okrog tebe...Ja, še predobro poznam ta občutek!
In pomaga samo odkrit pogovor...z nami, s svojim user posted image ...včasih tudi kaka domača živalca pride prav. Nikakor pa ne zadržuj tega v sebi! Boš videla, jutri bo lažje...in 3 mesece je tako malo časa proti celemu življenju - spomni se na to, ko ti bo user posted image  nagajal in boš na koncu z živci user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jokam
13.4.2006 21:24:31   
koala
Ja poznam ta občutek- V moji skoraj štiriletni vojni zauser posted image jih je bilo že veliko. Jokaj, kriči, mogoče reskiraj kakšen kozarec, da ga razbiješ. Spusti to jezo in žalost iz sebe, drugače zmaga in te položi. Meni je pomagalo tudi objemanje drevesa, takega čisto mojega, ki je moj zaveznik, moj tolažnik, sem si ga izbrala v bližnjem gozdu.
Pa seveda moj zlati možek, pri katerem vedno najdem toplo besedo in objem. Pogvori se z svojim, to je vajina bitka.
Veš za vsakim padcem pride vzpon, trije meseci pa bodo minili kot bi mignil.

Pridi še kaj med nas, ti bo lažje, do takrat pa ti pošiljam enuser posted image user posted image user posted image objem in šopek user posted image user posted image user posted image za boljše počutje

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: jokam
13.4.2006 21:29:56   
lelaval
3 meseci bodo minili, kot bi pihnil. Lepo vreme je, čimveč pojdi ven, in se v tem času druži bolj s tistimi prijateljicami, ki niso noseče, oz. nimajo otrok. In ne obremenjuj se s tem.
Držim pesti, da bo potem tudi vama uspelo v prvem poskusu.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: jokam
13.4.2006 21:48:42   
Špelka
Agnes, se strinjam z vsem prej napisanim. Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki jim ni ratalo takoj in mi ni še sedaj. user posted image  Tudi jaz sem poznala solze, jezo, razočaranje ob kupu nosečnic okoli mene - tudi snahe in prijateljic. Pa vendar čas da tudi spoznanje.... Spoznanje, da je lastnega življenja škoda za nenehno bitko za otročka. Da ga je škoda za nenehno bitko s časom in roki in nenehno opazovanje sluzi, znakov.... user posted image  Ko je vendar tako enostavno: KAR SE TI IMA ZGODITI, SE TI BO TAKO ALI TAKO ZGODILO V TEM ŽIVLJENJU. IN USOJENO SE BO ZGODILO OB RAVNO PRAVŠNJEM ČASU. KAR PA TI NI USOJENO, PAČ TUDI S PROŠNJAMI NE BOŠ IZSILILA. Edino, kar moramo narediti, ampak je najtežje je PREDAJA.

Agnes, pomisli za naprej - ko se boš ozrla nazaj in boš v spominu na te mesece imela luknjo v spominu ali pa nenehno preštevanje dni, tednov, mesecev..... user posted image  Pa tudi - pred nami je dooolo in vroče poletje, morda zadnje brezskrbno in samsko.... Ali ga ni vredno zajeti s polno žlico? user posted image

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: jokam
13.4.2006 22:11:04   
CIPRESA
Agnes jaz sem ena tistih mamic ki niso dolgo čakale na otročka, ki niso šle skozi ta pekel, ki niso izkusile obupa, hrepenenja in vsakodnevnega upanja pa spet razočaranja in obupa......
Občudujem tebe in ostale ker se mi zdite pogumne, močne, ki ne omahnete pri prvem padcu, ki vstrajate kljub temu da je cilj še tako daleč in  zadnje atome moči porabite da dosežete svojo malo srečo. RES OBČUDUJEM VAS in se sprašujem kako bi jaz reagirala ki se bojim najmanjšega prehlada mojega otročička, ki me včasih vrže iz tira njegov neustavljiv jok in ko se težko pričakovani spanec spet spreobrne v bedenje ...... in ko si na koncu dneva rečem "jaz ne zmorem več". Takrat se počutim tako majhno, tako bedno in me je sram da se smilim sama sebi. Niti ne pomislim na to kaj imam, kaj mi je dano, kako srečna sem lahko.
Vam ki trpite, se trudite in vstrajate želim in verjamem da vam bo nekoč posijalo sonce v vaše trebuščke, ve boste enkratne mamice saj vas je življenje utrdilo in naučilo kako se na robu obupa in žalosti postaviti na noge in znate reči "zmorem".
Reakcije na ostale nosečke ali na nas mamice so povsem pričakovane pa jaz tega nebi sprejela kot da si sebična in da nam ne privoščiš ker  bi vedela da prestajaš ta pekel in si tako zelo močno želiš otročka da boli in stiska v prsih ko pogledaš na nasmeške mamic ki pred seboj porivajo vozičke.
Agnes še tri mesece in vrata do tvoje sreče se ti bodo odprla.


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: jokam
13.4.2006 23:16:41   
Špela100
Agnes ti kar joči, me smo tukaj, lahko tudi malo preklinjaš al pa virtualne kozarce razbijaš, v glavnem tukaj nas je zelo veliko punc, ki  smo imele in imamo zelo veliko takih dnevov kot ga imaš ti sama danes.

Pri meni isto dve ta naj, naj prijateljici noseči, ena je toliko noseča kot bi bila jaz prvič, tako, da si lahko v živo predstavljam kakšen trebuh bi imela zdaj.

Druga je 8 al 9 teden. Zanosila v prvem mesecu, šla na pregled in vse je ok. Ful obema priželim vse dobro, vendar si ne znam predstavljati, kako je iti na pregled in ti rečejo gospa vse je ok.

Tretja pa je rodila januarja punčko, no na to sem pa kar malo- beri zelo, zelo  jezna, ko sem imela prvi splav je bila ona že osmi mesec, no in ko sem ji povedala, da sem bila na čiščenju, je bila njena reakcija, prva beseda:
kaj ti lahko pokažem previjalno mizo za našo pikico. Tako sem bila žalostna, jezna ,razočarana, s solzami na robu, ma kaj s solzami, na robu živčnega zloma....da bi ji kaj v glavo zabrisala. Kaj niti ene besede si ne zaslužim al kaj. No in povrhu vztrajno hodi na obiske z njeno dojenčico in mi jo še bolj vztrajno potiska v roke. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....ma kaj folk sploh nima občutkov al kaj. Saj bogi otrok ni nič kriv, sam ta ženska mi pa živce pije. Bolj ko se izmikam, bolj mi jo sili. Bo potrebna bolj ostra strategija pa tudi, če mi zameri.

No Agnes tako sem se jaz razpisala o svojih težavah, namesto, da bi tebe potolažila, izgleda da imam tudi jaz tak dan kot ti, morda teden, ali pa bolje take mesece.

To bomo dale skozi, slabše kot je zdaj ne more biti, lahko je samo boljš.

nočko

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: jokam
14.4.2006 7:28:05   
koala
Špela100 jaz sem imela v mislih pravi kozarec, ne virtualnega, ta ni zalegel. Ko sem pa tapravega zagnala ob tla pa mi je bilo zelllllooooo bolje, čeprav sem pol jokala zaradi tega ker sem si kozarec razbila, sem bila v popolnem čustvenem razsulu.
Kar se pa tvoje "prijateljice" tiče, namerno sem jo dala v narekovaje, ne vem no če ve kaj prestajaš.... Jaz bi ji jasno in glasno povedala, da tega ne želim, da me s tem prizadene, če je prijateljica bo razumela, če ne pa.... kuser posted image tako prijatelljico.
Zase jaz lahko rečem, da mi zdaj kakšen mali user posted image pomiri moje user posted image ,in da se potem go ga/jo popestujem počutim veliko veliko bolje.

Punce nekoč bomo tudi me hodile z trebuščki okoli, tudi nam bo posijal sonček sreče, do takrat pa vas imam rada, ker vas imam prijateljice, vsaki pa ena dišeča user posted image

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: jokam
14.4.2006 7:44:08   
Saša27
Agnes, naj ti povem, da se midva z mojim user posted image  že 8 let trudiva, da bi zanosila, vem kako ti je pri srcu. V teh osmih letih sem videla toliko nosečnosti, nekaj v sorodstvu (sestrična), dve moji najboljši prijateljici imata stare otroke 6 in 4 mesece, vidim jih vsak dan, vsakič ko ju vzamem v naročje pomislim, kako bi bilo, če bi bila moja,... vseeno pa jih imam neizmerno rada. Ravno tako kot si ti napisala, je globoko v meni zavist, obenem pa iz srca privoščim, da jih imajo. Prav tako kot praviš ti, se mi vsakič, ko slišim, da je katera znanka noseča, celi dan postopam kot mesečnik, jokam in jokam,...
Iz lastnih izkušenj ti povem, da ne obupati, dokler še imaš katero možnost. Midva sva bila že 2X na inseminaciji in 1X na IVF postopku, pa še vedno nimava otrok, pa nočem in nočem obupati, ravno tako pa tudi ti NE smeš, kot niso obupale premnoge punce na RR.
Agnes glavo pokonci in, ko bo možno veselo na delo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: jokam
14.4.2006 8:28:36   
VITA74
oh punce, sedaj imam pa še sama solze v oči..... po vseh vaših izkušnjah, nasvetih in pomoči se je še enkrat potrdilo in dokazalo zakaj je RR tako super, zakaj se ne njem tako dobro počutim user posted image  da je prva stvar ki jo naredim v službi pogledam na RR če je kje kakšna nova nosečka da se veselim in če je kdaj potrebno da z nekom delim svojo žalost in veselje (sldenjega želim vsem da bi ga bilo največ)... BRAVO punce in ISKRENO se vam zahvaljujem za vsak user posted image  in vsak user posted image  brez vas bi v svojih boji že obupala.... Vem da vse kar ste napisale ni bilo namenjeno prav meni, hotela sem samo povedat da ste pa pomagale tudi meni user posted image

Agnes tebi pa bi rekla samo to, da te popolnoma razumem in čutim s teboj te občutke... tudi moja najboljše prijateljica ima 2 škratka, in prvi je star natanko toliko kot bi bil moj angelček, saj sva v prvo zanosili skupaj..ni pa se izšlo tako.... in sedaj ko si tako močno želim pikico, okoli mene sami vozički in nosečnice user posted image  kljub temu pa srčno verjamem da bo tudi za nas posijal sonček v naše trebuščke, kot je lepo napisala Cipresa....

Držite se punce in ostanite tako zlate kot ste, sama sem mnjena, da so nas ravno te izkušnje naredila tako kot smo/ste user posted image user posted image user posted image

Lp user posted image

_____________________________

srečna

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: jokam
14.4.2006 9:07:21   
anadejka
Agnes jest te tut čist razumem kako boli pr srčku.
Sama sem bla prepričana da sem dala to fazo že čez,ko te zbode vsak sosedov pogled na trebuh "kdaj bo pa pr vas kaj podmladka??"..pa .."sej zdej bi pa že lahko bilo kej nouga"...grrrrrruser posted image .Najbolj me je pa vedno zabolelo ko sem zvedela za kšno prjatlco da je noseča ali pa rodila.Prisežem,bilo je eno obdobje ko sem vsak dan zvedela nekaj okrog dojenčkov.Za zmešat!!!Pa vse prjatlce so že drugič noseče al pa rodile,jest pa še nč user posted image user posted image user posted image ......Vem kako boli,ampak sem dobila trdo kožo in čist mirno vsakič odgovarjala "sej delamo na temu.." Zadnč sem pa imela očitno slab dan,pa me najboljša prjatlca,ki ve da ne morva met dojenčka,upraša če je "kej nouga" pa jo sam butast gledam,če se dela norca iz mene.Pol mi pa pove da se govori naokoli da sem noseča.Pazi pa to ni prvič!!!Sm čist vn padla in rekla "ja dvojčke bomo mel" Pa naj nese to novico naprej in naj si vsi razbijajo glavo kje so zdej teji dvojčki user posted image

Draga Agnes,vem da je hudo in boli,ampak mogoče bo že jutri bolje.Moraš se pomiriti in sprejeti to kar ti je dano.Temu se ne moreš upreti in škoda energije za to.Ko se sprijazneš z usodo si narediš nove načrte kako zdaj napre,takrat dobiš tudi nove upe.In saj veš...UPANJE UMRE ZADNJE!!!

Jest ti želim veliko sreče na tvoji poti,čim manj spotikanj in da ti čas hitro mine.Pa še en droben nasvet: najdi si nekaj kar te osrečuje,en mali hobi in svet bo lažji.Verjemi!

Drži se!!!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: jokam
14.4.2006 10:55:05   
Anonimen
Vidiš agnes,da nisi sama v trpljenju.Še veliko je žensk,mimo katerih hodimo po cesti,ulici,pločniku in ne vemo,kaj skrivate v duši,kakšno veliko še neizpoljnjeno željo.Ne izgubit upanja in ne bit nestrpna,ker,kot veš tudi to slabo upliva na zdravje in izpolnitev želje.Pomiri se,počakaj,ubogega moža prišparaj.user posted image
Čist vsak ima možnost upanja in pravico upat.Jaz pa vsem želim od srca,res globokoiz srca,da se vam uresničijo želje po materinstvu.Ne zavidat drugim,saj boste tudi ve.user posted image

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: jokam
14.4.2006 11:34:31   
pilotgirl
Agnes še predobro poznam tvoj občutek. TUd meni je težko ko moram gledati vse te trebuščke v spomladanskih dneh,pa vse te dojenčke,pa vse te vesele mamice.Pa se človek praša kdaj bo konc te nočne more?_Odgovora na žalost ne poznam.Mogoče,ko bomo vse spet srečke user posted image ?Mogoče. Taka je namreč usoda,a še vedno se vsaka izmed nas sprašuje ,zakaj ravno jast?Nama je res uspelo v tretje,samo ko pa pomislim da sem dva mesca zaporedoma jokala kot dež ker nama ni uspelo in ker si ga tko želim,na koncu ko mi pa uspe ga/jo izgubim,me stisne pri srcu.Življenje je kruto,lahko samo upamo na najbolše in se veselimo vsakega dne posebej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: jokam
14.4.2006 14:57:17   
nanina
Ti kar joči, moraš to spravit iz sebe. Popolnoma te razumem, poznam te občutke popolne nemoči in obupa...
Vendar, vseeno misli pozitivno in upam, da boš kmalu sporočila , da si user posted image .
Verjamem, da bo tudi za nas posijalo sončece!user posted image
Lep pozdrav

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: jokam
14.4.2006 18:01:57   
agnes
Hvala, hvala za vaše vzpodbudne besede. Res so pomagale. Saj se z mojim dragim dosti pogovarjava o tem, pa tudi moja mama in prijateljice vedo za našo situacijo. Pa sem šele od vas dobila občutek, da nekdo razume vse te čudne občutke. Pa saj, ko grejo temni oblaki proč in ocenim stanje zelo razumsko vem, da sploh ni tako hudo. Ne vem pa zakaj me včasih zgrabi panika, da ne bo nikoli uspelo. . ., ko pa je prav gotovo bolj verjetno da bo vse ok. Lani laproskopska, letos konizacija, ginekolog pa mi napoveduje še eno operacijo kar letos in mi je vse skupaj že malo na živčke udarlo. Tisto s kozarcem pa se najbrž splača poiskusit.
Za Piko74 pa: imam 29 let. 
Res še enkart hvala vsem za vzpodbudo,
A

_____________________________

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: jokam
14.4.2006 18:37:03   
pika74
Ojla agnesuser posted image .

Me veseli, da si bolje. Veš zakaj sem te spraševala po letih? Zato, da bi ti povedala, da si še mlada (kot si mi privat napisala v mailu, da ti pravijo drugi). Saj vem, želiš si, da bi bilo čim prej. Pa boli, ko vidiš, kako drugim rata, tebi pa ne.
In razumem te, ko te stiska, ko ti povejo, da sedaj pa še 3 mesece ne smeš... in vsak mesec je pomemben. In vsak mesec je težje čakati.

Lej - moja zgodba - junija bo minilo 6 let od prvega poskusa. Vmes se mi je že parkrat skoraj zmešalo od velike želje. Za prvih nekaj let se lahko zahvalim za brzinsko hitrost svojemu vrlemu ginekologu, ki je rekel, samo brez stresa pa bo. In njegovi butasti komentarji (kaj je vaš mož po poklicu? A tko... ja potem ima pa jajca kot bik - bo pa kmalu ratalouser posted image user posted image user posted image ). Potem sem menjala ginekologa in tam mi je rekel, par preiskav, če ne bo nič, potem laparoskopija septembra in potem bo ratalo. Pa je nekaj prišlo vmes in ta laparoskopija ni bla septembra ampak več kot pol leta kasneje. Meseci pa bežijo. In potem po laparoskopiji ti dajo 6 mesecev šans, da rata in ker ni, je rekel, zdaj pa gremo na IVF (to naj bi bilo septembra lani). Pa je potem vmes prišel še LEETZ (mislim, da veš, kaj to je)... in takole se je zavrtelo skoraj še eno leto naokoli in sedaj moram maja poklicat za IVF. Ampak spet to ne pomeni, da bo IVF že maja, ampak bo tist D-dan šele nekje junija, julija (če le ne pride še kaj vmes). Pa pol še rečmo, da se v prvo ne prime... pa je še kak let naokoli.

Ampak a veš kaj - a sm rekla, kok sm stara - 74 letnik sem - hotla sm rečt tole - jaz se ne sekiram več!!!! Vmes sem še službo zamenjala - ma kaki eno DVE! - eno sem menjala že pred 4 leti, pa vmes grem kamor hočem. Uživam 100km/h!

Res je, da sem včasih gledala na mamice s sklonjeno glavo in da sem še posebej gledala prijateljice, ki so imele otroka takrat, ko bi si jih tudi midva želela - in ti so zdaj stari že nekje 5-6 let. In res je tudi to, da še vedno težko primem dojenčka v roke. Nekak nimam srca... zadnjič mi ga je ena na letališču ponudila (tako malo punčko 2 mesca starouser posted image ), pa sem rekla, da raje ne, ker bo najbrž jokala.... Drugače se pa ne sekiram. Gledam naprej in živim življenje s polno žlico. Ko bodo otroci (in prepričana sem, da bodo!!!), jih bom pa ljubila z vsem srcem in vso dušo. So mi pač namenjeni malce kasneje. Čeprav, smo še vedno zelo mlade! Tega ne smemo pozabit. Meni se zdi, da bi me bolj stiskalo, če bi bila stara čez 40. Takrat bi mi pa že malo voda tekla v grlo. Čeprav. Pomoje - kolikor se poznam... in kakor sedaj razmišljam - se mi zdi, da bi rekla takole - če jih pač ne bo, bomo pa drugje našli smisel.

LA VITA E BELLA.

Agnes, pejt na sonček in ne sekiraj se. Tudi otroci bodo prišli. Vse ob svojem času.

Lp
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: jokam
14.4.2006 18:50:37   
Sulfinija
Agnes!

Nisi sama veliko nas je tlele gori,ki se neizmerno borimo za naše user posted image .
Glej nama bo drug mesec tri leta odkar se borima za najino bebico.
Za mano so štiri neuspeli IUI postopki v MB,ko se je trebalo naročiti na petega sem doma zagledala po 30.mesecih truda user posted image ,bila sem najsrečnejši človek na tem svetu.Vendar kaj ko sreča ni trajala dolgo v 8tednu je najini user posted image  nehalo biti srce in morala sem na abrazijo.
Danes sem spet zvedela,da sta obe moji user posted image user posted image  odšli od mene stran torej za nama jže en neuspeli ISCI postopek.
Tako torej drugi mesec pa grem spet na UZ,da vidijo če nimam kakih cist na jajčnikih od stuimulacije,če bo vse ok se ponovno drug mesec podam za boj z IUI postopkom sem k sreči še danes dva zraven dobila in,če še z tem ne rata naju nekje septembra-oktobra čaka ponovni ISCI.Vendar jaz se ne dam borila se bom do konca in  vse naredila,le da bom dobila user posted image .

Torej zapomni si upanje umre zadnje me smo z tabo!!!

LP Mojca

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: jokam
14.4.2006 21:53:03   
ElaM
Pika 74, zdaj si me pa spravila v solze. user posted image  Kako si? Daj se kaj javi,...
Agnes tebe pa razumem, ni še dolgo, ko sem tako obupovala. Boš videla, saj bo, samo pogumno. user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: jokam
15.4.2006 14:10:46   
pika74
Ma ne no Irmy... čak, moram it še enkrat prebrat, kaj sem pisala... oštja. To ni bil moj namen user posted image . agnes sem hotla potolažit, ne pa še kako drugo spravit v jok.

Sej drgač sm čist normalna user posted image user posted image user posted image . Res no žjenske - ajd ke pa sm mi kšn koleščk fali u glau, drgač pa mislim, da se kolesje še vedno vrti v pravo smer user posted image .

Ajd pupike - lepe praznke, pa lepo pobarvejte pirhe user posted image .



_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?