|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj storiti
12.5.2005 13:57:08   
kimberly
Mogoče ima še katera podoben problem kot jaz in mi lahko svetuje.Imam 5 mesecev staro hčerko ,katero še polno dojim.Problem pa je v tem , da hoče jesti skoraj na 2 ure ali pa še manj , posebno ponoči se stalno zbuja , vsako uro.Stekleničko pa vstrajno zavreča tudi dude na mara.Poskusila sem ji dajati tudi Aptamil po žlički pa ga tudi noče.Ali ima katera kakšen pameten nasvet?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj storiti
12.5.2005 14:19:31   
Katjuša & Daša
Mogoče pa je punčica lačna in ji mlekec ni dovolj. Pri 5 mesecih nekateri že začnejo z uvajanjem goste hrane. Poizkusi!!

(odgovor članu kimberly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj storiti
12.5.2005 14:25:52   
darjatimci
Jap mi smo tud mel te hece,smo se kar namatral,nobenega mleka ni hotel razen mojega,sem komaj čakala na gosto hrano.

(odgovor članu kimberly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj storiti
12.5.2005 14:25:58   
kaja11
Moj se je pri 5m tudi neprestano dojil, pa še mešalo se mu je ko smo jedli kosilo... pa sem kar z uvajanjem goste hrane pričela. Nič nisem hitela.... po 1.5m imamo tri goste obroke (z dodatnim dojenjem). Dnevno hranjenje se je uredilo (na tri ure), nočno pa na žalost ne. :(

(odgovor članu kimberly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj storiti
12.5.2005 15:46:35   
lucky 111
Tudi jaz sem imela tak problem pri treh mesecih. V porodnišnici so mi rekli, da se prepogosto dojiva, da od mene očitno ne dobi dovolj in da naj začnem dodajati adaptirano mleko.
Tudi flaške ni in ni hotel sprejeti, ampak, ko je bil pa zelo lačen je bila pa tudi flaška dobra. Pa smo se kmalu navadili.

(odgovor članu kimberly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj storiti
12.5.2005 20:17:47   
ribica.
Mogoče ji flaška oz.cucelj ne odgovarja. Če imaš anentovega poskusi za spremembo od nuk-a ali obratno. Pri nas je vsaj bilo tako.

(odgovor članu kimberly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?