|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj za malico?
21.12.2006 15:06:29   
tassa
user posted image  se pazi pri varuški. S seboj pa ji dam malico (jogurt, skuta, sadje). Ker pa preprosto nimam več idej user posted image kaj bi ji lahko še dala vas prosim, če mi poveste kaj vaši otroci jedo za omenjeni obrok.

hvala in lepe praznike

tassa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj za malico?
21.12.2006 15:20:57   
BLAŽIKA
Kakšen gris ali mlečni riž v lončku.

(odgovor članu tassa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj za malico?
21.12.2006 15:25:02   
al1*
Frutabela, piškoti in mleko, sojin desert ali sojino mleko z okusom vanilije, štručka...

_____________________________

lp


(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj za malico?
21.12.2006 16:10:23   
dskubin
kakšno pecivo (naš ima zelo rad jabolčni zavitek, krof, biskvit, kos panetona), sej ni nujno da je zelo sladko, pa itak ni vsak dan. Čeprav že kar nekaj časa jemo surovo sadje, mu tu pa tam še vedno skuham kak velik lonec različnega sadja in to zmešam s paličnim, pol pa dam po lončkih in v skrinjo. In potem vsake tolko to zelo rad poje, ker mu ni treba grist. In super je za s sabo nest. Pa ugotovila sem, da so mu všeč sadni šejki z mlekom, napravim take goste, da so kar za kakšen obrok, al pa če je kakšen piškot zraven al pa kruh. Pri 14 mesecih že je tudi sendviče (obožuje mortadelo, predvsem pa sir), tako da se kar nekaj najde.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?