nanak
|
Naš mali raziskovalec pleza po vseh štirih, postavlja se na nogice in že stoji z oporo, pokaže da je na sosedovem pet kravic, včasih mu zažugam s prstom čaki, čaki, on pa meni na ves glas aaaaaaaaaaaaaaaa in mi žuga nazaj , kliče mama, baba, šepeta ata, poje lalalalala, mežika, pokaže kako prababica kašlja, ko vidi joško ( se namreč še vedno dojiva) hahahaha kriči, v ogledalo daje lupčka sebi in se boža, ko mu berem knjigice mi jih meče bek ( že sedaj mu knjige presedajo, kaj šele bo) . Žogo že tako na veliko brcamo in se smejimo, da nas čez čas vse kolca ne samo njega Ko pa jema pa križane gore hrano špuka, rezancov vsepovsod samo v njem ne Mogoče bomo kakšne piščančke uvedli, ker imamo vse pod jedilnim stolčkom Skratka nikoli nam ni dolgčas in mami si tudi nič ne spočije, ker imamo "zahtevnega otroka" in mora vedno nekoga imet v neposredni bližini, seveda najbolj zadošča mami!!!!!!!!!!!!!!!!! Spimo da ni za govorit Ampak vse mine in upam da bomo tudi mi imeli kdaj srečo in prespali vsaj pol noči, če že ne cele