|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšen odziv????
16.4.2006 17:06:16   
jasnika
z partnerjem se mama namen poročit, moj je iz zelo velike družine in mislim da so vsi ki so se poročili imeli gostijo-neskromno.
ker pa je pr nama denar večni problem bi se jaz poročila brez gostije, se pravi samo z pričama in seveda z svojo hčerkico, mislila sem tud da brez staršev saj ma on še 2 brata+punce, pa moj oče njegova žena, njeni otroci,......skratka bilo bi nas nekje 40-50 približni izračun in po moje je to zelo dosti denarja. nikoli si ne bi vzela kredita da bi lahko imela gostijo, saj vem poroka je poroka in naj bi bila tud gostija ampak če pa ne gre pa ne gre. sedaj pa me je vedno bolj strah odziva njegovih, če ne bo gostije,...mojemu očetu sem povedala in me je popolnoma razumel, saj če ni denarja ga pač ni, če pa že pa bi ga raje šparala za svoje stanovanje-živima v hiši od njegovih-žal.
res ne bi rada da bi naju pol grdo gledali in bili jezni, ampak jaz pa tud ne morem met gostije če ni denarja, na račun drugih pa je ne bi imela-saj mene os ne moti, če je ne bi bilo, saj veste kako se lahkpol to vse obrne-če bi slučajno kdo dal denar za gostijo.
JAZ BI BILA POPOLNOMA ZADOVOLJNA, ČE BI BILA LE MIDVA IN PRIČE PA BI ŠLO POL NA KOSILO IN TO JE TO.
naj omenim še da tud daril ABSOLUTNO ne pričakujem, da ne bo kdo mislil da darila pa bi mela???
kako po vašem rešiti zadevo da bo ok???
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšen odziv????
16.4.2006 17:23:13   
koala
Jaz bi ti rekla tako. To je VAJIN dan in VIDVA morata odločati o tem kako bo potekal.
Midva sva se poročila v ozkem družinskem krogu, pa so mi nekateri sorodniki zamerili, pa me ne praska. Midva sva uživala 100/h in bi še enkrat naredila isto če bi bila pred takšno odločitvijo.

Poznam pa par, ki se je poročil berz staršev, samo z pričami, sta pa isti dan organizirala še kostanjev piknik. Pa so vsi preživeli!!!!!

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kakšen odziv????
16.4.2006 17:42:25   
soncece24
Jaz mam pa vseeno malo občutek, da bi ti mela feštico, samo ni dinarčkov in ne gre. Kaj pa če nardiš v vajinem stanovanju po obredu eno malo zakusko (s kanapejčki in vinom), povabiš pa najožjo družino, se pravi izključno starše. Saj vem,če ni ni, samo si ne znam predstavljat da ne povabiš mame in očeta na poroko, res ne. Sicer pa ti bodo tudi valda nekaj prispevali, pa nardiš vse skup ful mini mini,pa je. 

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kakšen odziv????
16.4.2006 17:48:37   
TONČI.
Vsak pameten človek mora vedeti, da je to samo vajina odločitev koga vabiti in koga ne. Če je pa še stiska z denarjem pa sploh nimajo kaj mrdat (govort). Jaz imam željo se poročit skromno. Ni mi do tistih fešt. Lepše se mi zdi če je bolj skromno. To je vajina odločitev in naredita si tako, da bosta vidva uživala. Ma si nora, da bi zaradi poroke jemala puf????? Raje ga vloži kam drugam.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kakšen odziv????
16.4.2006 17:54:46   
jasnika
ja saj veš da bi mela feštico kot ti rečeš ampak če ni pa ni. ja mame in očeta??mame žel več nimam oče pa žal ni kaj prida oz mam kar nekaj problemov-psihičnih zarad njega, saj vem da je noro poroka brez staršev in ni da bi rekla da je to moja ŽELJA da njegovih ni na poroka, ampak če pa jih bo pol že tako dostiiiiiii, to pa stane, sem kar precej zmedena glede tega, siceer pa sma z mojim ssedaj računala da saj če res gremo pol samo na kosilo, da bi še slo nekakuser posted image user posted image jojjjjjjj te poroke, pa denar, pa ,,,,,,,
lp

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kakšen odziv????
16.4.2006 17:56:45   
jasnika
ja saj sem sama napisala kredit ja, pa sploh nisem zaposlenauser posted image , poročila pa bi se vseeno
je res grdo  če bi se poročila le z pričami???????

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kakšen odziv????
16.4.2006 18:51:48   
lelaval
Meni se ne zdi grdo, če bi se poročila le s pričami. Če bi se midva, bi od staršev bil prisoten tudi le njegov oče (moj je žal že umrl), z mamo nima stikov, moji mami pa sem jaz tudi španska vas. user posted image  Bi pa zato povabila dobre prijatelje. Ti so več vredni kot vsa žlahta skupaj. Če bi bila zamera - pa kaj, poročiš se ti, ne pa žlahta. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
16.4.2006 19:10:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kakšen odziv????
16.4.2006 19:12:29   
jasnika
HVALA punce mi je sedaj nekako lažje ko vidim da me podpirate, no ja tiste ki ste se javile.
lpuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kakšen odziv????
17.4.2006 0:04:49   
sjug
Lej za buteljko že imata, pa če ne drugače prozorne plastične kozarce. In na civilno poroko valjda starši lahko pridejo, takrat ko rečeta DA. Pol pa nazdravte po obredu in to je to. Pa ene dobre piškotke za zraven. Jasno prej naj bodo njegovi obveščeni oz. tvoj izbranec naj jima lepo razloži vajin načrt. Moj predlog ... 

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kakšen odziv????
17.4.2006 11:54:51   
soncece24
Evo, ta zadnja ideja je super. Tak bodo vseeno z vama tisti, ki vaju imajo radi, na kosilo gresta pa potem s pričami, pa je. Volk sit in koza cela.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kakšen odziv????
17.4.2006 13:22:34   
jasnika
drage punce hvala vam vse za vaše predloge in mnenja, sjug tud men je tvoja ideja zanimiva, ampak so njegovi iz nemčiuje in dvomim da bojo prišli na kozarec buteljkeuser posted image , mogoče pa boma vseeno lahko nekako našparala za vse za kakšno kosilo, eh pa sploh toliko premišljujem in se obremenjujem, mu bom rekla da me pelje v Vegas in bouser posted image
lp vsem

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kakšen odziv????
18.4.2006 16:50:03   
soncece24
jasnika,če pa so iz nemčije,je pa to druga pesem: pošlji jim vajino poročno sliko s pripisom:

                                  poročila sta se - jasnika in user posted image


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kakšen odziv????
18.4.2006 17:20:41   
Peter167
Če imate v "žlahti" kolikor toliko normalne odnose jih povabi na poroko. In to vse za katere si potihem želiš, da s teboj delijo srečo. Predvsem pa starše. Zamisli si, da se TVOJ otrok poroča, tebe pa ne povabi!? V najboljšem primeru bi bila užaljena. Ali pa vsaj žalostna...
Saj ti ni potrebno kupiti niti buteljke. Pokliči vsakega posebej, povabi in povej, da žal nimata niti za kozarec vina. Vseeno pa bi rada videla, da so s teboj, ko boš rekla DA. Ne poznam starša, ki bi v takem primeru rekel svojemu otroku: "...pol pa ne pridem, če mi ne misliš plačat niti kozarčka rujnega..." .
Še enkrat. Povabi jih in ne bodi egoist. Poroka je predvsem tvoj in možev praznik, vendar dovoli veselje tudi drugim, ki jih imaš rada.
Aja, pa to, da so iz Nemčije tudi ni ovira. Bojo pa pri tebi na tleh prespali ;) .

Veliko sreče in čestitke vnaprej

Peter


(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kakšen odziv????
18.4.2006 17:52:51   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika
kako po vašem rešiti zadevo da bo ok???

Mi smo sicer imeli poroko v najožjem krogu - starši, bratje in sestre.

Če te skrbi denar zaradi gostije se ne vznemirjaj preveč, ker vsi svatje dajo darila še malo več kot pojedo. Tako, da je denar bolj za izgovor kot potreba. Je pa odvisno od želje. Če res želita v ozkem krogu (ne zaradi denarja) potem tako naredita.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kakšen odziv????
18.4.2006 20:10:31   
jasnika
nama ni denar izgovor saj res da za buteljko mama, sma se z dragim pogovarjala da boma verjetno zaključila z kosilom najožjih, sedaj pa še samo datum rabimauser posted image .
je pa res kako se mnenja razlikujejo, res da nisem gledala tako da ko se boja hčera poročila da bi tud jaz bila rada zraven-žalostno neuser posted image
lp

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kakšen odziv????
18.4.2006 21:09:01   
tehnofil
Želim vama lepo poroko. user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kakšen odziv????
18.4.2006 21:23:14   
Nasy
Tisti, ki te ima rad, bo razumel, zakaj ne bo gromozanske požrtije! Pa naj bo to kdorkoli! Jaz bi razumela, če bi se moja hči poročila in bi imela poroko samo s pričama! Še celo svetovala bi ji to!
Na najini poroki nas je bilo 11user posted image Najbolj je bilo smešno, ko smo prišli na poroko, pred nami je bila velika poroka s polno svati, za nama pa samo par s pričama..najini starši so sicer navijali za veliko poroko a potem sva na koncu le uspela pri najini zahtevi. Naj se tako smešno sliši, skoraj bi se zaradi zahrbtnih spletk staršev poročila samo s pričama.
To je vajin dan! Naredita si ga lepega, če želita malo poroko, jo imejta! Midva si velike poroke nisva mogla privoščiti pa tudi želela je nisva. Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj bi moral nekdo jest cel dan-večer na moj račun zato, da bom jaz potem še dva dni ko cunja crknjena? Ponavadi pa še pol od povabljenih ne govori med sabo.. No, stvar okusa...

Lepo poroko vama želim!


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?