|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšno kolo
21.3.2008 12:31:19   
neligaja
Naš 2,5 letnik ima doma tricikel (takšen z ročajem zadaj, da ga lahko potiskaš), pa ga nekako ne uspemo naučiti vožnje z njim. Se mi zdi, da ga moti, da so pedali na sprednjem kolesu, pa je malo težje pritisnit, pa potem hkrati še krmilo držat ravno, ... , ne vem no. Sem kar malo skeptična, če je to kolo sploh mišljeno za samostojno vožnjo, ali pa je bolj za to, da ga nekdo zadaj potiska. Sedaj torej razmišljamo o nakupu pravega kolesa (seveda spomožnimi kolesi), pa spet ne vem kaj bi. Imate kakšne predloge in priporočila na kaj naj posebej pazimo (zlasti vaše izkušnje glede velikosti koles, velik je 90 cm - sin, da ne bo pomoteuser posted image )?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšno kolo
21.3.2008 12:36:48   
bučkabb
jaz sem pre dkratkim kupila punčki, ki je velika 100 cm kolo z 16" kolesi.
mi je trgovc reko da ne sme bit večji, ker majo pol probleme z stopanjem na tla.

skratka ti bi mu lahka kupila 12" al pa tud 16" kolo, pa obvezno morejo biti zadnje bremze na padalu, ker takšni otroci še nimajo dovolj moči v rokah, da bi lahko premzali na ročko.

(odgovor članu neligaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kakšno kolo
21.3.2008 12:45:27   
urskas
tudi naša se na triciklu ni mogla naučiti poganjati. KO smo jo dali na "tapravega" je zgruntala v nekaj dneh, ker je bolo dosti lažje poganjati. Potem je znala vozit tudi tricikel...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kakšno kolo
21.3.2008 19:52:27   
eya
Mi bomo našemu dvoletniku kupil 12 colsko. Pa aluminjast okvir. Pa zadnje bremze na pedalih.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kakšno kolo
25.3.2008 9:25:09   
honey
Naš je imel 1. kolo 10" pri 2 letih in moram reči, da mu je bil letos spomladi (3 leta) že premajhen. Tako,da smo mu zdaj kupili 14". Mislim, da je najbolje, da peljete otroka s sabo v trgovino in da se poskusi vsest na kolo. Pa boste hitro videli, pa četudi ne bo še znal poganjat. V glavnem, da da nogice na pedala, potem pa vidite. Pa saj ponavadi so prodajalci kar približno usposobljeni za to, da vidijo, ali otroku kolo odgvarja ali ne. No, pri nas je bilo zdaj lažja odločitev, ker se mali že sam vozi s kolesom, tako da smo vedeli, kaj je bolje.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kakšno kolo
25.3.2008 9:27:21   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Mi bomo našemu dvoletniku kupil 12 colsko. Pa aluminjast okvir. Pa zadnje bremze na pedalih.

Takega je imela tudi naša pri 2,5 leta. Sedaj ima 16 colskega. Stara je 4,5 leta.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kakšno kolo
5.6.2008 19:03:23   
simin
Nasa je ravnokar dopolnila 6 let in ima 24 colskega, je ravno prav velik!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kakšno kolo
6.6.2008 10:05:29   
Lidy
 
i smo našemu 3-letniku zadnič kupili kolo na Bolhi, je sicer 12 col, bolše bi bilo, če bi bil 14 bi ga mel dlje. Je pa tak "šponski" da smo ga moral kupit. Zavora na pedalih in pa ful je težek za prenašat, sam se pa ne more tako hitro zvrnit.

Slike pa ne znam "pripopat" tuki gor user posted image

 

(odgovor članu neligaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kakšno kolo
6.6.2008 13:00:35   
naniplus4
Naša 3,5-letnica ima Schwinn Tigress s pomožnimi že eno leto in ga lepo obvlada, vse hitrejša je. Tricikel ji pa tudi najprej ni šel, zdaj, ko že ima dovolj moči in kondicije v nogah od "tapravega" kolesa, pa gre. Mi že razmišljamo o dvigu ali celo odstranitvi pomožnih, ker jo na kakšnem ovinku kar zanese, pa večkrat poganja v prazno (na neravnem terenu).

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kakšno kolo
6.6.2008 13:51:08   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: naniplus4

Mi že razmišljamo o dvigu ali celo odstranitvi pomožnih, ker jo na kakšnem ovinku kar zanese, pa večkrat poganja v prazno (na neravnem terenu).


Ja, tudi mi2 z možem sva zadnjič sineta gledala, kako se je skoraj zvrnil na ovinku, ker je imel preveliko brzino in ga je postavilo na pomožni kolešček. Ja, pa tudi v prazno goni, sploh na dvorišču, ker še ni asfalta. Pa se mi zdi, da je tudi že dovolj velik, da bo lahko vozil kolo brez pomožnih koleščkov. Pa še fino se mu bo zdelo user posted image

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?