Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, bolela so me prsa, prišlo je že tako daleč, da se mi je vrnilo mleko
točno na dan, nisem mogla verjeti, da nisem noseča. Še vedno sem mislila, da sem in da je to pač neka krvavitev. Potem sem si zmerila BT in je bila čisto nizka (v nosečnosti jo imaš namreč povišano) in sem se nekako morala sprijazniti s tem, da nama pač ni uspelo. Prvič nama je uspelo v prvo. No potem se podobna zgodba nadaljuje že več kot pol leta. Vsak mesec me pred
, me nikoli niso bolele. Potem sem se že sprijaznila s tem, da psiha dela svoje in sedaj naj bo kakršen koli znak vem, da to še ne pomeni nosečnost. No in zdaj zadnji mesec, ko sem nekje pred ovulacijo, mi je že en teden slabo čez cel dan, točno tako, kot med nosečnostjo in to mi je zoprno. Ne vem si predstavljati, zakaj mi je slabo, ker noseča zagotovo nisem (BT spet nizka, nobenih drugih znakov). Zgleda, da imam neko blago obliko črevesne gripe ali kaj za vraga.