|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 12:45:02
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jaz takoj namočim in namažem z Opalom ter takoj požulim. Pa gre. Kaj pa Vanish? Sama sem ga že probala in tudi deluje. Sam moreš res kmalu, ne potem ko se zasuši.
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 12:45:03
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jaz takoj namočim in namažem z Opalom ter takoj požulim. Pa gre. Kaj pa Vanish? Sama sem ga že probala in tudi deluje. Sam moreš res kmalu, ne potem ko se zasuši.
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 13:18:01
|
|
|
|
kepa*
|
imam enak problem, tud mene zanima. Od kar jemo gosto hrano, se sam preoblačimo.
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 13:39:37
|
|
|
|
Annny
|
TAKOJ, ko madež nastane, ga je treba zdrgniti pod mrzlo vodo. Nato jaz poškropim s z Amwayevim sprejem proti madežem in dam prat in nikoli ne ostane noben medež. Lp
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 13:40:30
|
|
|
|
dory
|
ce je sadje na belih cunjah,jih zvecer namocim v oxi prasek in vodo..zjutraj normalno operem in je cisto kot novo :)
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 13:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače smo pa mi uporabljali plastični slinček in se ne spomnim kdaj kakšnega madeža na oblačilu.
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 14:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa po nasvetu Splišni uporabljam Ariel Kids. In vse je krasno čisto, sveže in dišeče :)-
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 14:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
a pa ste res vse to hitre, da vse madeže takoj sperete, našpricate, namažete , požulite :) k js bi pol lohk non sto samo preoblačla sebe pa še tamalo. ko se popacka je pač popackana do večera potem pa cunja roma v koš in se enkrat na teden opere. in seveda je pol zasušen madež, če se spomnim ga našpricam tut z amwayem al pa kej, pa vseeno velikrat ostane :( lp, lara
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 14:42:30
|
|
|
|
s1
|
venish ne deluje /le občasno kaj dol spravim z njim/, samo s praškom sploh ne gre, če imamo slinčke takšne ali drugačne/velike ali majhne, še vseeno gre kaj mim. ima otročič tolk dela z rokami med jedjo, pa še mal se brani, da je vedno kaj na kakem oblačilu. bomo še poskušali.
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 14:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ariel Kids je bil pa drugače Miškin nasvet. Ampak jaz sem spet na Persilu.
|
|
|
|
|
kako očistite madeže z oblačil?? 7.7.2005 15:45:31
|
|
|
|
Natas@
|
Mi imamo na srečo poflekane več ali manj samo slinčke. Se pa tudi jaz ne spomnim takoj vse na roke prat in ne vem kaj delat, vržem v stroj in operem ko je stroj poln.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Cepljenje otroklola85 RRKaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?Sem za cepljenje (
68%)

Sem proti cepljenju (
8%)

Sem za svobodno izbiro (
21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (
3%)

Drugo (
0%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!