|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako otroci občutijo žalost staršev
27.1.2006 8:46:35   
mirka
Pozdravljene mamice dvojčkov in dvojčic, ter seveda vse ostale mamice. jaz se že en čas nisem oglasila,....doma se je dogajalo marsikaj. Med drugim tudi to, da sem prejšnji teden izgubila očeta,....seveda je bila vsepovsod prisotna user posted image žalost in tuga,in je še vedno. 
Mislila sem da bom izgubila mleko- pa vendarle nisem. Ampak sta tamali user posted image user posted image dve šele zdej ko je vse mimo, zboleli, Eva je prebolela šesto bolezen - tri dni je imela zelo visoko vročino in šele pol se je pokazala izpuščaj po telesu.  Pa kljub temu ne spi ponoči tako kot je pred tem. Dora pa tudi ni dobro razpoložena, da ne govorim o starejši Ani, ki jo pa vročina daje že cel teden.
Glede na vse imam zdaj res občutek, da sploh ne bo nikoli bolje.  

Zanima me ali je res možno, da otroci lahko občutijo žalostnouser posted image razpoloženje mamice in ostalih domačih?  Pa da jim je imunski sistem zaradi tega oslabel? To se mi zdi tako čudno pa vendarle mislim da je nekaj resnice na tem.

Lp Mirka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako otroci občutijo žalost staršev
27.1.2006 9:09:32   
NinKa
Najprej iskreno sožalje.

Ne znam ti povedat kako je glede žalosti, lahko ti pa povem, da sem opažala in tudi še pri mojem škratu, da pred izpiti (mojimi sevedauser posted image ) postane bolj nemiren, enostavno čuti, da hitim, da vse na horuk počnem, da sem raje ob knjigi in ponavljam, kot da se znjim igram,..... težje spi, več se prebuja. NA imunski sistem mu še ni vplivalo, ker je na srečo dost zdrav otrok.user posted image user posted image

Lp
NinKa

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako otroci občutijo žalost staršev
27.1.2006 9:35:30   
Magi*
Mirka, moje iskreno sožalje.

Otroci žalost staršev občutijo tako globoko, kot jo občutimo mi sami. seveda še posebej preko mleka dobijo vse stresne hormone... zato ni čudno, da so tvoje tri princeske tudi zbolele. to je čisto naravno in normalno, ne moreš spremeniti.

držite se vsi skupaj in upam, da boste kmalu skupaj prebrodili žalost in bolečino.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsako od vas!

LP, M. 

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako otroci občutijo žalost staršev
27.1.2006 10:16:37   
Baby
Ojla!

Ja sigurno čutijo vse tako kot mi. Jaz sem videla pri moji punčki, da ko me je kaj razburilo je bila tudi ona bolj razdražljiva. Čist lahko pa je posledica - oslabitev imunskega telesa in bolezni so tu.
Držim pesti za vas, da se čim prej spet spravite na svoj stari tir in uživate v življenju.
Vem da je težko izgubiti bližnjega, ampak moramo na žalost tudi preko tega in biti močni - ZA NAS IN ZA NAŠE MALE SONČKE!!!

Moje sožalje. Punčkam pa Neža pošilja enga lubčka.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako otroci občutijo žalost staršev
27.1.2006 11:49:39   
lelaval
Občutijo jo prav tako, kot mi, če pa dojiš pa jim je isto, kot nam.

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
27.1.2006 11:53:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako otroci občutijo žalost staršev
27.1.2006 16:05:19   
natalina
Mirka, pozdravček!

Najprej iskreno sožalje, tvoje pikice sigurno čutijo tvojo stisko in žalost ampak trenutno ne moreš storiti prav ničesar, tudi če se trudiš tvoje žalovanje je proces, ki bo trajal,prav tako kot čutijo tvojo žalist pa vseeno tudi zelooo čutijo kako jih imaš rada in bo vse ok.
Tudi mi smo imeli čez novo leto glede bolezni tako kot ti, Zala šesto bolezen, Zoja in Maruša pa rota virus, Maruška je bila celo v bolnici, tako, da sem imela na koncu vse tri z visoko vročino, ampak je hitro minilo, tudi pri vas bo boš videla!
drži se!

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako otroci občutijo žalost staršev
6.2.2006 8:00:59   
mirka
O Natalina živjo! Sem šele zdaj opazila da si mi pisala. Ja saj se zavedam da življenej teče dalje, čeprav je zame (za en čas) izgubilo svoj smisel in čar.
Glede bolezni punčic - pa vidim da si ti imela večjo smolo kot jaz. No zdej upam da smo s tem zaključili. Ana je vvrtcu, kjer se je pomoje rota virus zaklučil, tamali sta tud zdravi in komaj čakam da gremo spet malo ven na sonce in zrak. Ker moram pridobit nazaj pozitivno energijo in moram ven med ljudi, ker,.....
Pozdravček, pa še kaj se oglasi!

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako otroci občutijo žalost staršev
6.2.2006 13:09:49   
Sulfinija
Mirka jaz ti želim le iskreno sožalje ob boleči izgubi očeta.Žal ti kaj veliko od žalosti ne morem povedat,ker še svojih user posted image zaenkrat nimam.Sem pa slišala od drugih,da tudi otroci včasih bolj bčutijo žalost kot mi starejši.
Pa pridne bodite.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?