Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 11:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene bolita desna rama in trtica.
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 11:53:34
|
|
|
|
Kris
|
Kako pa to? Si predolgo sedela? Sama sem že pred časom imela probleme s trtico. Tako me je bolela, tudi ko sem ležala. Prav noro.
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne padla sem, ko sem lovila sina, ki se je s kolesom zapeljal po stopnicah. No, ujela ga nisem, samo trtica me že 14 dni tako boli, da sem skozi na tabletih. Pribita. Samo da tamalmu nič ni.
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:05:29
|
|
|
|
SIJA
|
pozdravljene, da še jst mal pojamram. Sem sredi 7 tedna, slabost me mal muči, ne pretirano, me pa že cel dan špika v levem jajčniku:zmeden:. UZ imam šele 18.4., ima ktera kj izkušenj, da me mal potolaž, npr. nekje sem brala, da je to zarad rasti rumenega telesca-hormončkov. Na lepše dni, baje že-šele v petek. LP Sija:metulj:
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:31:13
|
|
|
|
baguSka
|
Mene tud bolita obe rami, trtice - kr cela hrbtenica, pa še jajčniki zravn.:grrr:
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:31:35
|
|
|
|
baguSka
|
do trtice sm misnla..
|
|
|
|
kako se danes počutite? 12.4.2005 12:34:08
|
|
|
|
Kris
|
ojoj, kako je šele tebi baguška! tebe vse boli. upam, da bo hitro mimo. Ta mesec sva se odločila, da bova pridna in bova intenzivno delal na :duda:. Me prav zanima, kakšni rezultati bodo. Če ne bo :modri: potem pa res ne vem.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšne so vaše možnosti, da rodite dvojčka?Da bi natančno ugotovili, kateri geni povečujejo možnosti, da bo bodoča mati rodila dvojčka, so znanstveniki analizirali...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Punkcija IVFVitaebellaAli je bila punkcija v postopku IVFa boleča?Da (
12%)

Ne (
4%)

Zelo (
2%)

Ne, ker sem bila uspavana (
4%)

Ne, ker sem pred postopkom vzela protibolečinsko zdravilo (
2%)

Nisem bila na umetni oploditvi (
76%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!