|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ukiniti flaško
7.11.2005 10:43:59   
miševi




Naša punca je bila avg. stara 3 leta. Že od 1 leta nima več dude, spi v svoji sobi, lula in kaka na stranišče, sok, čaj, vodo pije iz skodelice.... Edino flaško za mleko je še obdržala - zjutraj in zvečer. Pa me zanima:
- do kdaj naj bi otročki uporabljali flaško
- kako ji razložiti, da pa sedaj flaške ne bo več.
Vse ostalo mi je uspelo brez problema, tule se pa kar ne znajdem. Sem enkrat poskusila, pa sem potem ob prihodu bratca prekinila in jo še pustila, da ne bi bilo večjega šoka. Zdej se mi pa vseeno zdi, da bi bila lahko že brez flaškeuser posted image .


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ukiniti flaško
7.11.2005 10:59:55   
CatJa
Hm, kaj pa vem, iz lastnih izkušenj ti ne morem govoriti, ker naš še ni star tolk niti nima večernega obreda pitja mleka iz flaške.

Mogoče ji natvezi zgodbico, kako bosta pomagali majhnim dojenčkom, npr. iz Pakistana, kjer so vse izgubili v potresu, in flaško poslali nekomu, ki jo potrebuje bolj kot ona, ki je že velika punčka. Zgodbico pač prilagodi njenemu razumevanju.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako ukiniti flaško
7.11.2005 11:03:21   
vesna.com
Moja je stara malo čez leto, pa že par mesecev noče slišat o flaši z mlekom, čeprav bi si jaz to želela.Po moje ne bi blo preveč hudo, če bi jo sama kao vrgla stran.Škoda da nisi napisala kako je bilo ko si poskusila?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako ukiniti flaško
7.11.2005 11:03:33   
Anonimen
Moj Tibor je star tri leta in pol, pa ima še vedno zvečer in zjutraj stekleničko s kakavom. Sem tudi že premišljevala, do kdaj je to še v mejah normale, pa sme kar hitro nehala.user posted image  Ma naj jo ima, če mu paše.
Pri nas je bolj problem, ker potem samo tisti kakav pije, je pa čisto nič.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako ukiniti flaško
7.11.2005 11:06:09   
Anonimen
Tudi naša Ana, čeprav stara še ne 2 leti, lepo pije iz kozarca, pa ji jutranje stekleničke kakava kljub temu še dolgo ne bomo vzeli. Se mi zdi, da jim kako tako malo razkošje res lahko pustimo, saj konec koncev so vsi otroci enkrat nehali, v šolo rajtam da noben ne gre s flaško.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako ukiniti flaško
7.11.2005 11:31:30   
klavdijas
Pri nas smo je imeli do prvega obiska logopeda, ki nam je zaradi govora svetovala, da jo čim prej odstranimo.
Predlagala sem mu, da flaše nesemo v Namo, kjer jih bo zamenjal za igračo. Seveda smo celo vrečo flaš nesli v Namo in ˝zamenjali˝ pri pultu on flaše trgovka ona njemu igračo. Sprva je bil zelo navdušen, zvečer je igračo vrgel v semeti. To se je ponovilo še nekajkrat. Po enem tednu pa nismo več vedeli, da smo po flaši kdaj pili.
Sama nisem mogla verjeti, da je moj sin pustil flašo.
Lp,

            Klavdija 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako ukiniti flaško
7.11.2005 12:14:10   
miševi




Vesna, probali smo npr., ko smo bili 10 dni na morju. Saj takrat je tudi mlekeca pila, sam sem ji ga dala v kozarčku in rekla, da flaške nimamo (čeprav sem jo za vsak slučaj imela s seboj). Potem, ko smo prišli domov, je pa tolko časa prosila za flaško, čeprav sem ji ponudila skodelico, da sem popustila. Navsezadnje tudi jaz mislim, da je to še edina "dojenčkasta" stvar, ki ji je ostala in zato toliko odlašam. Pa še prav veliko ne je, tako da vsaj zjutraj in zvečer po ene 1,5 dcl toplega mleka popije. Ker drugače zjutraj ne bi nič drugega pojedla oz. zelo redko.
Ampak počasi bi pa vseeno probala. Če jo vržem preč, bo žalostna. Mogoče bom res probala s tem, da jo "kao" nekam pošljemo ali pa zamenjamouser posted image .

Hvala zaenkrat, bomo previdno poskušali, če pa ne bo šlo, ji jo bom pa še malo pustila. Na silo ji je vsekakor ne mislim odvzet.



(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako ukiniti flaško
7.11.2005 13:33:23   
urška
moj david bo januarja star 2 leti. stekleničke nimava že od septembra. u bistvu niti ne vem kako sva se odvadila. enkrat sem mu pred opoldanskim spanjem kar dala kakav iz skodelice na kateri je bila račka pa žoga pa avto in je naprej malo slikice gledal in umes popil. sicer smo na začetku pili po pol ure 2 dcl mleka/kakava, ampak zdaj nam pa reta že v 15 min ali pa manj. stekleničko sem potem skrila, ker vem da bi jo hotel, če bi jo videl. no mogoče sedaj ne več, ampak na začetku pa definitivno. u bistvu ne vem kaj bi na tvojem mestu naredila;
mogoče če bi stekleničko "dale" kakšnemu dojenčku? pri našemu bi najbrž najbolj delovalo, če bi bla umazana, potem pa jo je treba vreči v smeti. sicer bo pa kmalu miklavž; mogoče bi jo dale njemu, da bi jo on dam kakšnemu dojenčku, tvoja bi pa namesto tega dobila igračo?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako ukiniti flaško
7.11.2005 14:45:37   
miševi




Ja, tudi na Miklavža sem že pomislila oz. bolj na Božička - ko praznujemo, se mami v Božička napravi, pa bi lahko to izvedli (če nam ne bo do takrat ratalo).
Naša kakavčka noče pit. Sem hotela tako zamenjat, da sem ji zjutraj kakav ponudila v skodelici (mamo jih kar nekaj lepo porisanih, prav z njej ljubimi motivi), pa ni marala. Flaške pa tud ne morem skrit, ker jih imam polno od sinčka razstavljenih, poj bo pa kakšno njemu hotela smuknituser posted image .



(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako ukiniti flaško
7.11.2005 22:55:50   
KODA
Moj je star tri leta,pa si še kdaj nese flaško v posteljo.Kdar pa zelo zgodaj vstane(ni ljubitelj zgodnih zajterkov),takrat pa rad spije flaško mleka.Drugače jo pa ne nosimo nikamor s sabo.To mu je bolj za crkljanje.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?