Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vsak drugi dan. Prej sva bila pač aktivna po navdihu in v času plodnih dni malo bolj zavzeta, ta mesec pa sva na komando in se vse skupaj sprevrača v pravo nočno moro. Pri sexu sploh več ne uživava, ampak je vse skupaj postalo neka rutina in dolžnost. Prišlo je celo tako daleč, da ima moj težave z erekcijo. Tudi spontanost je šla po gobe, saj oba že vnaprej veva, kdaj bova, romantika je pa izvenela. Tako zelo sem nesrečna, da sem se že odločila, da naslednji ciklus tega ne bom ponovila. Res ne vem, kako vam to uspeva. 
. Tudi MI2 sva morala tako na komando - vsak drugi dan, ker sem imela klomifen. Hvala Bogu je ratalo že prvi mesec "matranja", sicer ne vem kako bi bilo.
in je ni bilo, sem še malce počakala, saj nisem imela nobenih znakov za nosečnost, prejšnje mesece pa sem občutila od slabosti, do želje po določeni hrani, neprestanega lulanja. S tem, da sem delala teste že pred menstruacijo. Končno sem se spravila k temu, da naredim test. Takrat pa me je stiskalo pri srcu, ko sem čakala, da se pokaže plusek. In se je.
kadar nama je in predvsem, da v tem uživava.
namenjen nama ga bo že uspelo narediti......in ti povem, da od takrat je pri nama sex takšen kot je bil na začetku veze....strasten, željen, in sedaj nama velikokrat naredi da se ponovi vsak dan, ne pa samo vsak drug dan....kaj bo pa rezultat tega bomo pa kmalu videli ....
. Pred tem ni bilo NIKOLI problemov - sicer sva sexala bolj kampanjsko, ampak je bilo takrat tako kot je treba. In me je ful strah kaj to pomeni - spustila sva cel plodni teden