|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam na jogo za nosečnice?
1.9.2005 20:13:59   
živa
Pozdravljene!

Na internetu sem našla več tečajev joge za nosečnice, zdaj pa ne vem, za katerega naj se odločim (v Tara yoga centru, v Joga centru Devi ali v Joga studiu Sadhana - čeprav se mi zdi slednji kar preveč drag!). Zanima me, če ste katerega obiskovale in kako ste bile zadovoljne.

Lepo prosim za vaša mnenja!

Lep pozdrav,

živa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kam na jogo za nosečnice?
2.9.2005 14:19:18   
devička
Sem ti že pisala na drugi temi, pokukaj tja. No,mimogrede, meni osebno se zdi Devi center boljša izbira, sem bila tam, zadovoljna. Sadhana je pa na novo odprta in sicer je ena odšla od Namaste centra(zdaj se imenuje Devi center) in se gre sama. Devi centru (bivšemu NAMASTE) pa "krade" stranke.
lP, DS.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kam na jogo za nosečnice?
29.11.2005 17:11:12   
ana101
Tudi sama sem obiskovala jogo v bivšem društvu Namaste. Zdaj hodim na jogo že 4 leto, programa za nosečnice nisem dala skozi, sem pa preizkusila začetni in nadaljevalni tečaj in terapevtsko jogo po prometni nesreči. Glavna učitelja joge Sneža in Blaž, ki sta včasih delal skupaj, sta nadpovprečna, saj sem pred njima preizkusila že nekaj drugih učiteljev. Vsak na svoj način posebna, različna ... predvsem pa profesionalna. Nedvomno je tudi program za nosečnice v obeh centrih dober, vsaj take informacije imam od kolegic. Profesionalka za jogo za nosečnice pa je učiteljica Karmen, ki zdaj dela v Joga studiu Sadhana.

Devička, le eno pripombo imam na tvoj komentar. Ljudje smo težko objektivni in vedno preferiramo eno ali drugo stran. Kolikor vem sta se ta dva ustanovitelja Namaste centra (Blaž Bertoncelj in Sneža Vidovič) lani pa 10 letih sodelovanja razšla in zdaj vsak s svojo ekipo učiteljev vodita svoj joga studio: Sneža Joga studio Sadhana, Blaž Joga center Devi. Glede "kraje" strank, kot to sama poimenuješ, pa saj veš - vsaka stranka izbere kar mu je ljubše. Jaz osebno še vedno hodim k obema, saj oba na svoj način tvorita celoto, ki jo jaz iščem.

Cene v obeh centrih so skoraj identične, programi pa se zdaj nekoliko razlikujejo. Priporočam tako eno kot drugo varianto :)

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kam na jogo za nosečnice?
16.2.2007 19:39:11   
kaarma
Poznam oba, Blaza in Snezo, pa je Blaz bistveno boljsi. Torej sem absolutno za Joga center Devi. Karmen pa tako ali tako mislim da ne uci vec v Sadhani.

(odgovor članu ana101)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kam na jogo za nosečnice?
19.2.2007 12:26:20   
ursikazala
Jaz hodim v Devi center, pa sem prav zadovoljna. Dokler še nimam trebuha, bom hodila na navadno jogo, potem pa na tisto za user posted image

(odgovor članu kaarma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kam na jogo za nosečnice?
2.9.2007 18:37:11   
MamiBom
Na to temo imam tudi jaz vprašanje. Malce sem brskala po internetu, kam bi se v LJ ali okolici lahko šlo na tečaj joge za nosečnice. Nikjer nisem zasledila, da bi društvo Joga v vsakdanjem življenju imeli tečaj za nosečnice. Morda kdo kaj ve o tem?

Sprašujem namreč, ker sem se jeseni tako ali tako nameravala vpisati k jogi, ker bi rada malce razgibala svoje kosti. V kolikor bi vmes zanosila, bi se čez čas samo poskusila "prepisati" v poseben program. V Društvu se namreč plačuje enkratno za ves semester (informacij o tečaju za nosečnice pa nisem zasledila) pa se ne bi rada zafrknila. Sicer grem pa lahko tudi kam drugam na tečaj, a ne... Samo malce kolebam pri odločitvi, kam se vpisati user posted image


(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kam na jogo za nosečnice?
11.11.2007 21:13:57   
Zofy
Jaz sem našla podobno varianto - Sprostitvene vaje za nosečnice v Štorklji: http://www.storklja.si/t3/index.php?id=997

Na žalost tečaja ni, ker je premalo interesentk user posted image , je pa gospa rekla, da tečaj bo v kolikor nas bo vsaj 4. Tako da, če vas interesira, se prijavite!!

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kam na jogo za nosečnice?
14.9.2010 16:41:13   
anaissa
Hi!

Tudi sama bi želela na yogo za nosečnice...V Trebnjem, kjer živim je le splošna yoga, je tud ta OK?
Ali morda ve katera za kakšno rešitev...
lp, A

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kam na jogo za nosečnice?
29.9.2010 22:58:42   
doroteja30
do katerega meseca nosečnosti pa se priporoča jogo ?

(odgovor članu anaissa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?