|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam svetujete, kaj priporočate... 26.6.2009 21:24:10
|
|
|
|
krtek 1
|
Mogoče se ti bo zdelo zlajnano,ampak meni je naselje Katoro v Umagu pravi mali raj za družine.Imaš vse od hotelov(priporočam Sol garden Istra),apartmajev,trgovine,picerije,slaščičarne,mini golf,izposojo električnih motorjev za vožnjo po naselju,vlakec te pelje vsako uro v mesto Umag,otroških igrišč je malo morje,zvečer se lahko sprehajaš ure in ure ob morju...skratka vse na enem mestu.
|
|
|
|
|
RE: kam svetujete, kaj priporočate... 26.6.2009 23:25:36
|
|
|
|
ona
|
Zaton pri Zadru baje tudi pohvalijo,da je za otroke...samo ne vem kako je z gužvo,mislim,da je kar ljudi... ali pa Mali lošinj,tam so taki zalivčki,potem je še Rab,ki je za otroke....samo vsej tej kraji so po moje nagužvani....
|
|
|
|
|
RE: kam svetujete, kaj priporočate... 26.6.2009 23:43:44
|
|
|
|
rija
|
crikvenica
|
|
|
RE: kam svetujete, kaj priporočate... 27.6.2009 9:10:13
|
|
|
|
S*
|
Rab, Rajska plaža
|
|
|
|
|
RE: kam svetujete, kaj priporočate... 27.6.2009 9:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Mogoče se ti bo zdelo zlajnano,ampak meni je naselje Katoro v Umagu pravi mali raj za družine.Imaš vse od hotelov(priporočam Sol garden Istra),apartmajev,trgovine,picerije,slaščičarne,mini golf,izposojo električnih motorjev za vožnjo po naselju,vlakec te pelje vsako uro v mesto Umag,otroških igrišč je malo morje,zvečer se lahko sprehajaš ure in ure ob morju...skratka vse na enem mestu. Tu je res lepo,sam kaj, ko je drago kot žafran v sezoni
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajbolj zaželeni družinski destinacijiSnežna prostranstva, številne možnosti za zabavo in sprostitev ter vrhunski hoteli Falkensteiner vas vabijo na nepozabno...
Družinski izlet na KrasKras nam je tako pri srcu, da se tja odpravimo kar pogosto. Včasih le na sprehod in kosilo, včasih za cel vikend ali cel...
Zadnje s foruma
OblačilaMichonne RRKako pogosto kupujete otroška oblačila?Vsak teden (
9%)

1x na mesec (
11%)

Ob menjavi sezone (
11%)

Po potrebi (
69%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!