|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 7:23:39
|
|
|
|
Nenya
|
Odvisno na čemu boš imela poudarek. Jaz vem da tamale (je stara isto) ne bi kopala v bazenski, ali pa čisto malo, in ne bi imela za n ur v vlažnem bazenskem kompleksu. Tko da ostanejo sprehodi. Zato bi šla nekam na topleje (Npr k morju), je še vedno hotelski bazen, če bi se hotla kopat jaz ali ati, je pa tudi dovolj blaga klima če greš na sprehod, posediš zunaj ob kavici ...
|
|
|
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 7:29:43
|
|
|
|
NATAŠI
|
mi smo bili lansko leto na morju - 12 dni v Vodicah, star je bil 7 mesecev je bilo zelo ok... odvisno je od tebe, koliko "kompliciraš"
|
|
|
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 8:38:38
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya Odvisno na čemu boš imela poudarek. Jaz vem da tamale (je stara isto) ne bi kopala v bazenski, ali pa čisto malo, in ne bi imela za n ur v vlažnem bazenskem kompleksu. Tko da ostanejo sprehodi. Zato bi šla nekam na topleje (Npr k morju), je še vedno hotelski bazen, če bi se hotla kopat jaz ali ati, je pa tudi dovolj blaga klima če greš na sprehod, posediš zunaj ob kavici ... Se strinjam. Pa v bistvu je čisto vseeno kam greš, dokler sta vidva zadovoljna se tudi za otroka ni za bat. Se prilagajajo, veš. Mi smo bili lani z devetmesečnicu v kampu. Ji ni nič manjkalo, spala v šotoru na armafleksu, puzala po tleh,m edini problem je bil, da je vse dajala v usta.
|
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 8:46:32
|
|
|
|
maja1488
|
jaz sem bila s 6 mesečnico v čatežu v apartmaju. Imaš kar dosti za sprehajat, pa ful sem bila vesela, ker je v apartmaju posteljica za otroka in stolček za hranjenje. Gremo definitivno tudi letos, s tem, da bomo tatija s sabo vzele :) www.apartmaji-catez.si sem rezervirala
|
|
|
|
|
RE: kam z 7. mesečnikom help 13.2.2008 8:51:41
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem bila z dvema, takrat starima 4 mesece in 3 leta v Podčetrtku v aparthotelu Rosa. Bilo je super. Dopoldan smo šle na kakšen sprehod in izlet, popoldan pa na bazen.
|
|
|
RE: Terme Čatež 18.2.2008 20:47:20
|
|
|
|
Anonimen
|
A je bila katera v Termah Čatež z malimi dojenčki. Mene zanima kako je tam. To glede kopanja pa vse.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj storim, ko me zanaša na zasneženem ces...Najpogostejši vzrok zakaj pozimi prihaja do več, predvsem manjših, nesreč z avtomobilom, so nepravilne reakcije voznikov...
Družinski izlet na KrasKras nam je tako pri srcu, da se tja odpravimo kar pogosto. Včasih le na sprehod in kosilo, včasih za cel vikend ali cel...
Zadnje s foruma
Ime za fantkamel79Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.Matevž (
11%)

Tevž (
8%)

Aljaž (
20%)

Jaka (
18%)

Jakob (
18%)

Luka (
26%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!