|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri termometer
13.2.2020 11:38:48   
Lelly28 RR
Punce mene pa zanima na kakšen način merite vašim dojenčkom temperaturo? S temi klasičnimi termometri za pod pazduho je kar težko, sploh ponoči. Razmišljam o nakupu ušesnega ali brezkontaktnega termomtera. kaj mi priporočate? ali je važna firma?
hvala vam za pomoč user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri termometer
13.2.2020 15:03:43   
Mama2019
Sama imam sicer še najraje klasični termometer pod pazduho, mu najbolj zaupam.
Prav zato prodajam popolnoma nov brezkontaktni termometer Thermoval Baby znamke Hartmann: https://www.hartmannplus.si/produkti/termometri/thermoval-baby/, v garanciji, če bi želela.


(odgovor članu Lelly28 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri termometer
10.2.2023 19:04:55   
Surlis
Pozdravljena
Po mnogo testiranjih tako klasičnih za pod pazduho, ušesnih ter brezkontaktnih smo na koncu pri 4 otrocih pristali na kombinaciji brezkontaktni + klasični. S prvim okvirno zmerimo, če se nam zdi otrok topel, za natančno merjenje, ko merimo res tisto zgornjo temperaturo pa merimo izključno s klasičnim.
Pri vseh ostalih je odstopanje enostavno preveliko.

Pa še povezave kje jih lahko dobiš

(odgovor članu Mama2019)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kateri termometer
26.12.2023 10:24:23   
cobwebhollow
Ko otroku merimo temperaturo, jo je bolj varno izmeriti v pazduhi. Pred merjenjem ne pozabite potisniti termometra pod 35,5 stopinje Celzija (ali pritisnite gumb, dokler se na elektronski napravi ne prikaže 0). Ko nameščate grelno cev v otrokovo pazduho, pazite, da jo pravilno vpnete med kožo. burrito craft

< Sporočilo je popravil cobwebhollow -- 26.12.2023 10:26:46 >

(odgovor članu Surlis)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





6 pravil za prvi obisk novorojenčka
Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem čas...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...