Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 12:17:24
|
|
|
|
lukec
|
Mi imamo picassoja in grejo 3 sedeži noter, ker so v zadnji vrsti trije enaki sedeži. Pri touranu je pa sredinski sicer ožji, tko da ne vem, ima pa itak še zadaj dva sedeža.
< Sporočilo je popravil lukec -- 23.6.2011 12:19:27 >
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 12:34:53
|
|
|
|
klaja
|
Mi imamo Citroen Berlingeja.
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 14:39:44
|
|
|
|
Sandra_26
|
mi mamo golfa 4 pa dobimo odzadaj 3 jahače(otroci so že malo večji)
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 22:19:56
|
|
|
|
nejcko
|
C8 in smo zelo zadovoljni.
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 22:20:33
|
|
|
|
jullie
|
..grand scenic..
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 23.6.2011 22:45:07
|
|
|
|
tanci29
|
s max...sicer imamo dva...ampak brez problema bi šel še en sedež notri
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 7:15:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 s max...sicer imamo dva...ampak brez problema bi šel še en sedež notri a ni c max manjši?a mislite da v c max-a bi šli 3je zici?
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 7:18:08
|
|
|
|
SaaS
|
Mi imamo Renault Espace in grejo trije sedeži zadaj, ne le jahači.
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 7:27:18
|
|
|
|
Luni
|
Mi imamo novega sharana, komod bi šli trije sedeži , ker so posamični sedeži, ni klop. Aja, imamo pa 7-sedežnega ....zeloooooooooo zadovoljni!!!!
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 7:39:39
|
|
|
|
bori2
|
V tourana gredo trije sedeži lepo eden ob drugega, malce težav boš imela le, če sedeže prelagaš iz avta v avto, ker srednjega potem vpenjaš, čez prvega. Isofix pa itak reši to, kajne?
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 8:06:10
|
|
|
|
Tutan
|
Meni je všečen c4 picasso. mislim, da ne bi smel bit problem s tremi sedeži, ker je dost prostoren. Pa tudi nov Berlingo, ali pa Partner sta luštna.
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 8:11:07
|
|
|
|
ronja
|
Midva, ko sva kupovala našo xaro picasso, sva poizkusila in grejo 3 sedeži zadaj, ima tudi 3 pasove na 3 točkovno zapenjanje, tako da so zici v principu dobro fiksirani. Praktičnih izkušenj pa (še ) nimava.
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 8:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Midva, ko sva kupovala našo xaro picasso, sva poizkusila in grejo 3 sedeži zadaj, ima tudi 3 pasove na 3 točkovno zapenjanje, tako da so zici v principu dobro fiksirani. Praktičnih izkušenj pa (še ) nimava. Rada prilivaš na ogenj zdaj, ko se ugotavlja ali si noseča ali ne? Še o avtu. Odkar imamo tri otroke, smo kupili peugeot partnerja. Mega zadovoljni.
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 13:10:07
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaaS Mi imamo Renault Espace in grejo trije sedeži zadaj, ne le jahači. Mi pa renault Grand Espace-a, pa mi šlo teoretiš notri 5 sedežev Čebela, a že planiraš v naprej?
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 13:20:10
|
|
|
|
ronja
|
Mi pa renault Grand Espace-a, pa mi šlo teoretiš notri 5 sedežev Uf, ti pa imaš plane!!! Svaka čast!
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 13:30:38
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Mi pa renault Grand Espace-a, pa bi šlo teoretiš notri 5 sedežev Uf, ti pa imaš plane!!! Svaka čast! o ne, nikakor! Smo pomoje vrnili licenco, zato pa pravim, da teoretiš
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 20:01:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: SaaS Mi imamo Renault Espace in grejo trije sedeži zadaj, ne le jahači. Mi pa renault Grand Espace-a, pa mi šlo teoretiš notri 5 sedežev Čebela, a že planiraš v naprej? nikoli ne reci nikoli ne mislim pa čez kakšno leto spet avtomobila menjat
|
|
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 24.6.2011 22:29:08
|
|
|
|
BarbaraO
|
Tisti, ki imate Espace-a: kateri letnik avtomobila imate in ali so sedaj motorji bolj zdržljivi? Midva sva namreč imela letnik 2005 (kupila novega), bila z avtom na splošno zelo zadovoljna, ker je res vsestransko uporaben in komforten, vendar je to ravno tisti letnik, ko so 'crkovali' motorji - nama je šel dvakrat. Lupino sva potem odprodala. Pa naju še vedno vleče k njemu. Kakšne so izkušnje? Bom super vesela za komentarje, zato že v naprej HVALA!
|
|
|
RE: kateri avto pri treh otrocih 25.6.2011 20:23:29
|
|
|
|
Taddy78
|
Ker vozim Caddy-ja ga lahko samo priporočam. Kam se obrneš dosti prostora, da o prtljažniku sploh ne govorim.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Ščetkanje zob.AdminKdaj ste svojim otrokom začeli umivati zobe?Ko sta zrastla prva dva zobka. (
71%)

Ko jih je otrok imel več. (
14%)

Ko je otrok imel vse zobke. (
14%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!