Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, imamo ga že dobro leto in se je izkazal kot zelo zanesljiv. Pred nakupom sem pa tudi prebrala precej forumov in neodvisnih raziskav (predvsem tujih) in sem prišla do zaključka, da naj bi bil tale Braunov eden najbolj zanesljivih ušesnih termometrov. Drugače pa ja - klasični živosrebrni so definitivno natančni, tu ni debate, samo jaz si ne predstavljam, kako naj z njim merim temp. majhnemu otroku, zato je ušesni zame zakon. Je pa
) in klasični na živo srebro. Dokler je bila naša Nika dojenček, smo merili večinoma v ritki kombinirano - elektronski + klasični. Malo kasneje smo prešli na ušesnega, vendar nisem bila povsem zadovoljna s točnostjo meritve, zato smo spet prešli nazaj na elektronskega oz. steklenega.
pa sem vstavila pravilno, ker ne zapiska in izmeri, dokler ni pravilno vstavljen. Tako da sem revežu merila tudi po 3x v vsakem ušesu in mu je bilo še bolj tečno, kot če bi mu pod pazduho v 10 sekundah. Očitno je braunov res boljši, ampak jaz sem še vedno za navadne, pa še cenejši so
Po njegovih meritvah sem jaz ocitno mrtva, ko merim na celu
. Tudi trikrat pokaže različno. Stran vržen denar