|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 9:50:02   
anadejka
Že na večih forumih sem zasledila da baje najbolj pomaga vitamin C.Pa ne vem katero zdravilo bi bilo zdaj najbolj primerno in da ne bom na dolgo in široko razlagala v lekarni zakaj rabim vitamin C,tukaj prosim da mi poveste kaj ste kupile svojim možekom za boljši spermiogram.
Poleg tega vem da kao pomaga tudi quencim Q10 in cink.Pa spet ne vem kako se imenuje določeno zdravilo.Ali lahko vse to nabaviš v lekarni?
Vse te vitamine se verjetno ne da v zadostni količini pridobiti samo s hrano?
Joj že vidim mojga kako bo zavijal spet z očmi ko ga bom silila s tableti?user posted image user posted image user posted image Že tko je mel skos pripombe ko sem mu vsiljevala smrdljičko,pa pol itak ni blo ničuser posted image
Ampak me nič ne briga,ma da pije vitamineuser posted image user posted image user posted image  in da zviša število semenčec!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 10:23:20   
Andy29
Pozdravljena,
midva sva nabavila nutriQ10, vitaminB12 in šumeče tablete (vse v dm), ampak ne morem ti povedat,če kaj pomaga, moj pravi da se je po enem mesecu ful zredil, spermiogram po 14 dnevih uživanja vitaminčkov pa ni bil nič boljši, je pa res, da je imel dva dni povišano vročino v tem času. In sedaj sploh ne veva,ali naj še dalje jemlje.user posted image
Mogoče ti bodo druge punce vedele povedat kaj bolj koristnega.
lp, andyuser posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 11:01:50   
Ženkica
Jaz mojega trenutno filam z Androgelom user posted image ! Če bo pa kaj pomagalo bomo pa vidli šele na spermigoramu v začetku aprila.

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 11:29:13   
tinkamiška
anadejka, tudi jst sem vse te tablete kupila v dm-ju, jih imajo ogromno, na vseh pa lepo piše kateri vitamini so notri, pa še ceneje so kot v lekarni, čeprav je q-encim okoli 3.000 situser posted image , ampak midva sva pač poskusila tudi s tem...
moj možek jih je jedu dokler  nama ni ratalo...upam, da so imele tudi te tablete kaj pri temuser posted image

anadejka, držta se!user posted image

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 11:42:00   
Azaleja
Hello!


Jaz pa sem mojemu user posted image  nabavila v lekarni CEROLO (vsebuje C vitamin in Cink). To je užival vsak dan cca. 2 meseca in, ko je šel na pregled je bil rezultat zeloooo boljši od prejšnjega. Nekaj je sigurno na tem.


Lp, Azaleja

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 11:43:17   
anadejka
Andy zakaj pa se je zredil po vitaminih?No ja po dveh tednih se rezultat jasno še ne more poznati,saj se plavalčki obnavljajo vsake 3 mesece pa tudi do pol leta.Prehladi,viroze in vročina pa so usodne zanje.Vročina pobije spermije.
Ženkica kaj pa je to Androgel.Dej plis mal opiš.
Tinka hvala.Verjetno so tut vitaminčki mal pripomogli k pridobitvi vajine male princeske.

Hvala vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 11:51:28   
anadejka
Aha sm že našla neki...

ANDROGEL KAPSULE:z ginsengom, matičnim mlečkom, žagasto palmo in likopenom povečujejo vitalnost in moško spolno moč, pomagajo v začetni fazi težav s prostato in zmanjšujejo možnost pojava raka na prostati. Namenjene so moškim po 40.letu, primerne pa so tudi za vse mlajše, ki si kljub stresnemu življenju želijo sproščenosti in samozavesti.

.....amapak to ni ravno za zvišanje števila semenčic user posted image  

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 11:54:41   
Andy29
eh, saj po moje niso vitamini krivi, nehal se je tudi s športom ukvarjat zaradi poškodbe kolena, potem pa veš- vitamini so najlažji izgovor.user posted image
Punce, a ve katera, kateri vitamini sploh pomagajo pri čem? Pri nama je problem, da semenčice nimajo hitrosti (količine je ogromno), zato me zanima, a so specifični vitamini, ki bi izboljšali kvaliteto? Ali so pač vsi za vse (in za hitrost in za količino in za obliko,....)?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 12:42:06   
Ženkica
Evo, androgel :

Androgel kapsule z ginsengom, matičnim mlečkom, žagasto palmo in likopenom povečujejo vitalnost in moško spolno moč, pomagajo v začetni fazi težav s prostato in zmanjšujejo možnost pojava raka na prostati. Namenjene so moškim po 40. letu, primerne pa tudi za vse mlajše, ki si kljub stresnemu življenju želijo sproščenosti in samozavesti.

Žagasta palma je najučinkovitejša rastlina v začetni fazi težav s prostato, saj vsebuje fitosterole, ki zavirajo spremembe testosterona, obenem pa večajo količino in pretok urina. Ginseng veča moško spolno moč, z dvigom koncentracije moškega spolnega hormona pa tudi poveča tvorbo in gibljivost semenčic v testisih. Matični mleček je pomemben za ublažitev impotence in pri težavah z uriniranjem. Uprašeni naravni likopen iz paradižnika pa zmanjšuje možnost pojava raka na prostati.

Naravne sestavine uvrščajo izdelek med prehranska dopolnila, njihova edinstvena kombinacija pa še povečuje pozitivne učinkovine posameznih elementov na moško telo.


(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 13:32:29   
anadejka
Uuuu hvala ženkicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...žagasta palma je torej tista user posted image user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 13:54:47   
anadejka
ehhh sej sm res koza,GINSENG JE TISTI user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 13:59:16   
anadejka
Uuuuu hvala Azaleja,to pa je lepa novička,še danes grem v lekarno po Cerolouser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 14:40:08   
Ženkica
Ej Anadejka; a si ti dons mal zmedena user posted image ; te mam na sumu, da si kakšnega na skrivaj cuknla, k maš take user posted image .

Pa brez zamere. user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
13.2.2006 20:35:54   
GoYa
Moj je pil cink, Q10 in vitamin C, pa ni čisto nič pomagalo. Vse pa smo kupli v dm.
Drugače pa neke čudežne učinke pripisujejo maci. Mal je manjkalo pa bi jo šla v zeliščno lekarno v Italijo kupit. Sam pol smo šli v postopek, pa ni blo treba. Pomagala pa naj bi tako moškemu pri povečanju in izboljšanju kvalitete sperme, kot tudi ženski.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kateri tableti za boljši spermiogram?
14.2.2006 7:41:47   
anadejka
user posted image He he ženkica,ne vem kaj mi je blo učer,ampak nism ga nč cukala,hik,res ne no,hik,user posted image he he user posted image

Hmmmm Goyči kaj pa je to maca???To me pa res zanima!
Sej vem ja, ko sva bla midva zadnč v postoku,sem se na konc pogovarjala z zdravnico ki mi je delala punkcijo,pa sem jo uprašala,če nobena zdravila ne obstajajo za moškega,ker sem slišala da se tut moški špikajo z Gonalom,pa je sam žalostno odkimala,da se nikakor ne da pomagat.Ampak itak morm vse probat,da vsaj enega spermija dobimo,nikol ne veš,kaj pa če le vsaj mal pomaga.Probat ni greh.user posted image

Dej plis povej kaj je to maca in kje se da dobit.

Lp Auser posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?