|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katero mleko
9.12.2010 11:18:53   
boni25
Ojla punce
Pri prvem otorku je blo vse tko na lahko  s tadrugim pa zgleda da bom imela vse kar je mozno.V glavnem mali je star 4 mesce in v teh 4 mescih sem imela en kup zivčnih vojn enkrat pa sem bila tudi bolna z vročino.In moje mleko gre očitno h koncu.Zdaj pa problem,mali novalac pluva ven mu ne pase.Kupim dm mleko na začetku se gre potem spet ne.Kupim aptamil spet na začetku še, pol spet ne.Aja kupila sem aptamil vzorčke in ko sem vidla da bo zgleda slo, kupim celo skatlo na kar ugotovim da mu spet ne pase in potem grem zamenat amptamil z hippovim bio mlekom.Tega mam se zapakiranga,ker sem imela se en vzorček aptamila mu ga prejle nardim in ga spije 130ml,nism mogla vrjet.Imam pa tud se en paket ze odprt od dm-a.Kaj naj zdej?Najraj bi vidla da bi pil dm mleko,ne vem mamice ga ful hvalijo pa tud cena je zelo ok.A nej zdej vstrajam pri dm-u.Če bo lačen ga bo ze sprejel,al kaj?Berem pa v prejsni temi da aptamil zapira.
Joj pa bod pametn pr tolkih vrstah mleka.Drugač se se kr neki dojiva ampak skor vsako uro in vidim da parkat potegne pol je pa konc.Sem zelo za dojenje ampak tole postaja ze res naporno k ne vem al nej se vstrajam z dojenjem al nej mu res začnem dodajat.
Pri starejsem sej tudi zbolela z vročino in potem zgubila mleko ampak on je bil star ze 6 mescev pa tud z hrano sva začela potem sem mu se dodajala novalac,mali pa ga ne mara.Čist sm ze utrujena tudi ponoči se zadnje dni zbuja vsako uro.Sej mi ni problem vstat sam ko vidim da mu ni več dovolj moje mleko.

Mal sm se razpisala.Svetujte kej punce.Človek misli da ko ze ima enga da bo pr drugem vse lazje ampak te vedno nekaj preseneti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katero mleko
9.12.2010 11:20:07   
boni25
Aja da ne boste mislne da ful mejavam mleko.Vsakega je mogoče spil 30 ml al pa se tolk ne.Danes prvič da je spil 130 ml aptamila.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: katero mleko
9.12.2010 12:44:13   
izgubljena_ovcka
Če je bil do sedaj dojen ni problem v znamki mleka ampak v adaptiranem mleku samem. Vsaj pri nas je bilo tako (sem morala vedno črpat če sem hotela kam it pa še to ni hotel pir ker je bila flaša ampak to je druga zgodba). Materino mleko ima popolnoma drugačen okus kot katerokoli AM in dojeni otroci ga velikokrat zavračajo. Če se ne da dojenja zrihtat nazaj oziroma če želiš otroka dohranjevat z AM je treba vztrajat, enkrat bo že sprejel. Pomoje niti ni važno katero mleko je. Enega mu dat in vztrajat na tem. Pomoje ziher rabi kakšen teden, da se navadi razen če ni res zelooo lačen...

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: katero mleko
9.12.2010 15:54:20   
m_o_i
ce ne bos vec dojila, mu ponujaj DMovo mleko-glede na to, da ga imas doma.

osebno sem mnenja, da je DMovo zakon!
smo tdi poskusli boga pa pol, ampak onih "specialnih" kao za alergike...aptamili in novalaci so za mene en sam smrad-za mojega otroka tudi. kolicina popitega se je ob menjavi na DMovo ornk povecala; pa da ne omenjam prebave, kak se je izboljsala.

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: katero mleko
11.12.2010 9:28:18   
snežakinja
m_o_i a ti pol nisi dajala formule za alergike? Katero DMovo mleko si mu pa dajala?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: katero mleko
11.12.2010 19:43:07   
m_o_i
jaz sem dajala mleko za alergike tri mesece (allernova, potem pa ADC), ampak ker sem po nasvetu zdravnice iz klinicnega centra gostila to mleko s kasico, katera je vsebovala mlekouser posted image , mi je kmecka pamet rekla, da ne more bit alergik in sem najprej mesala po eno merico DMovega BIO anfang milch(al kak se napise; enka pac), potem pa vedno vec DMovega.
zadnji obrok pred fizioterapijo sem pa dala komplet DMovo mleko(ce bi bla reakcija, sem bla v ZD-torej blizu zdravnikov)

in sem "dokazala", da sem tri mesece za hec dajala po 18 (allernova) oz. 16 (ADC) ojrekou za piksno...

pies: postopno sem uvajala DMovo mleko en teden...

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?