|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katero sadje v tem času?
28.9.2010 13:34:10   
biga
... dajete svojim user posted image ? Moja punčka (6,5 mesecev) ne mara jabolk, edino hruške je, banan ji ne dajem veliko, ker vsak dan težko kaka, sliv ne mara. Kaj naj ji še dam? Pri nas je problem, ker nikjer v okolici ne dobim bio sadja. Kako pa še ponudite sadje, s čim ga kombinirate (kake kašice, kosmiči)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katero sadje v tem času?
28.9.2010 13:45:29   
Katy78
Naš je imel zelo rad mango. Pa grozdje je zdajle že zelo dobro in sladko. Aja, pa sezona kakija bo zdaj, tega je imel tudi zelo zelo rad.

Jaz sem mu od začetka uvajanja v razno sadje umešala razne kosmiče ali pa zdrobljen prepečenec ali piškot. Kasneje, ko je že lahko jedel jogurte in skute, pa sem mu sveže sadje umešala vanje. Zdaj pa ima sadje zjutraj v mlečno-žitnih kašah.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2010 14:09:15   
biga
Pri nas je problem, ker ji moram dajati nealergeno sadje, torej odpadejo tropski sadeži. Prav tako ji še ne morem vmešati v sadje piškotov ipd., ker vsebujejo mleko in jajca. Se pravi, da pridejo v poštev kosmiči. A so to kosmiči npr. od Milupe? Kašice? Moram potem poleg kosmičev v sadje vmešati tudi adaptirano mleko?

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2010 14:10:14   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Naš je imel zelo rad mango. Pa grozdje je zdajle že zelo dobro in sladko. Aja, pa sezona kakija bo zdaj, tega je imel tudi zelo zelo rad.

Jaz sem mu od začetka uvajanja v razno sadje umešala razne kosmiče ali pa zdrobljen prepečenec ali piškot. Kasneje, ko je že lahko jedel jogurte in skute, pa sem mu sveže sadje umešala vanje. Zdaj pa ima sadje zjutraj v mlečno-žitnih kašah.

Enako,  z izjemo kakija, tega pa res ni maral. Pa avokado in borovnice so mu šle ful v slast, lubenica, melona. Maline, robide je dobil pri 7 mesecih.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2010 14:12:40   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: biga

Pri nas je problem, ker ji moram dajati nealergeno sadje, torej odpadejo tropski sadeži. Prav tako ji še ne morem vmešati v sadje piškotov ipd., ker vsebujejo mleko in jajca. Se pravi, da pridejo v poštev kosmiči. A so to kosmiči npr. od Milupe? Kašice? Moram potem poleg kosmičev v sadje vmešati tudi adaptirano mleko?

Poišči malo po netu, saj dobiš piškote brez mleka in jajc. Kupiš riževe kosmiče ali kosmiče več žit. Ne rabiš zraven dajat adaptiranega mleka. S temi kosmiči samo zgostiš, da je bolj nasitno. Ne rabiš pa tega skoz počet, ob uvajanju je itak bolje samo sadje, da spoznava okuse. Če sliv ne mara, ji lahko samo en mali košček vseeno zamešaš med jabolko ali banano, zakrije okus, iz dneva v dan pa povečuješ okus slive.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.9.2010 14:14:09 >

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2010 14:21:52   
vesna_b
jaz sem skuhala skupaj jabolka in slive suhe, pa cisto spasirala, in to je rada jedla. potem imaš kake riževe kašice - narediš ali z vodo ali adaptiranim mlekom, po navodilih, in dodaš sadje

potem ji lahko skuhaš tudi riž - v vodi skuhaš riž in sadje, na koncu dodaš adaptirano mleko, in spasiraš - to je naša full rada jedla

dobiš pa tudi kekse, ki so brez glutena - kaj pa te, bi ji lahko dajala? so od 4. meseca dalje

kaj pa kake breskve?

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2010 15:06:21   
Hope2
Lej tole sem našla, zapisala ena mamica na RR : baby piškote brez glutena, KM, jajc in soje - se dobi v trgovini Mama terra v Kamniku

Tudi v Kalčku imajo take piškote.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2010 15:09:43   
K_a_t_i
melona, nektarina, breskev, marelica - mešanica enih in drugih,... v skrajni sili lahko daš ven iz manj sladkega kompota ali pa kupiš zamrznjeno sadje (višnje, borovnice,...)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2010 17:07:05   
mistique
IZVIRNO SPOROČILO: biga

... dajete svojim user posted image ? Moja punčka (6,5 mesecev) ne mara jabolk, edino hruške je, banan ji ne dajem veliko, ker vsak dan težko kaka, sliv ne mara. Kaj naj ji še dam? Pri nas je problem, ker nikjer v okolici ne dobim bio sadja. Kako pa še ponudite sadje, s čim ga kombinirate (kake kašice, kosmiči)?

jaz hčerkici mešam sadje in razne kosmiče.. pri nam tudi nikjer ne najdem bio sadje in zelenjavo. to kar imamo v lastnem vrtu dobi, ostalo pa kupujem hipp-ove kašice in mešam.. če pa jabolk ne mara, kupuj nekaj mešanega, da okusa ne bo tolk čutila..

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2010 10:33:20   
mojamura
hruška + bebi piškot ali pa nariban albert keks, grozdje...

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2010 12:51:49   
aner

Haj, a te lahko vprašam kako si mu dajala grozdje? Brez kože in pešk? Spasirano? Jaz bi mu tud rada dala enkrat grozdje, star je pa 7 mesecev.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2010 14:08:24   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: aner

Haj, a te lahko vprašam kako si mu dajala grozdje? Brez kože in pešk? Spasirano? Jaz bi mu tud rada dala enkrat grozdje, star je pa 7 mesecev.

Ponudi mu kot je tvojemu otroku všeč. Pri 7 mesecih si je naš že sam trgal jagode iz grozda in jih jedel cele. Če ni vajen kosov, če ga šraufa, napenja, mu daj lupino dol, zmečkaj, spasiraj... če ne, pa ponudi na pol prerezanega oz kot sme že rekla, kot tvojemu otroku paše
Če pasiraš in če ima velike peške, pa jih daj ven, ker grenijo

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 30.9.2010 14:09:50 >

(odgovor članu aner)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2010 11:46:34   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: aner

Jaz sem ga olupila in dala na pol, pobrala peške ven in ga je potem tako po polovičkah jedel. Ga je imel zelo rad, zdaj ga pa mulc niti ne povoha več.

(odgovor članu aner)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2010 11:47:49   
penelopa1
Od sadje pojem veliko banan, jabolk, grozje, nektarinuser posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2010 21:01:17   
naja78
jabolka,grozdje,ki ga kombiniram na vse načine,slive(kar suhe v kompotu skuham,so bolj sladke.banana,vsaj 2-4 dan bi pomoje lahko jedla.mogoče jo bananine kašice ne bi zapirale.
fajn so meni frutki iz milerja od firme ALETE-NESTLE.naš ma rad :grozdje,jabolka,riž.
pa ko kuham kompot normalno sladkam,vmešam žitno kašico(alnatura,hipp,holle)sej je ful teh žitnih kaš.

jaz se zaradi alergije,tudi naš ima sum na kml,jajce,...ne bi igrala za breskvami,malrelicami,....ne vem,bi počakala.

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.