|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj gosta hrana
10.11.2005 10:34:14   
natalina
pozdravljene dvojne (trojne) mamice!

Spet se malo oglašamo mi3. Zala in Zoja lepo napredujeta sta neznansko pridni, da včasih mislim, da je vse skupaj zatišje pred nevihto!!!

Sem pričakovala, da bo bolj naporno, pa sploh ni, seveda gre zahvala ptudi vam, ki tukaj gor trosite zlata vredne nasvete!!

No zanima me pa kdaj ste vašim sončkom začele uvajati gosto hrano?

a je katera začela že pri 4 ali 4.5 mesecih.

Rojene v 34T, obe imata trenutno 6kg

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj gosta hrana
10.11.2005 12:38:54   
tinatona
Haj!

Jaz sicer nisem mamica z dvojčki bi ti pa svetovala da počakaš še en mesec - glede na to da sta prej rojene. Jaz bi na tvojem mestu začela pri korigiranih petih mesecih (ko bi imeli 4,5 oz.5 mesecev če bi se rodili ob roku).

LP Tina

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj gosta hrana
24.11.2005 8:23:13   
lucios
Jaz sem mojima dvojčicama začela uvajat gosto hrano, ko sta bili stari okrog 5 mesecev. Rodili sta se 16 dni prej, tako, da sem počakala, da sta bili stari 5 mesecev, pol pa sem začela počasi s sadnimi kašicami. Priporočam ti, da imaš ZVRHANO MERO POTRPLJENJAuser posted image , saj se morata navaditi na nov okus in pa da morata jesti na žlicouser posted image . Pri nas je starejša kmalu osvojila žlico, mlajša pa je nekaj časa imela takoj zaprta usta, ko je zagledala žlicouser posted image . Čez kak mesec pa sta obe lepo jedli, seveda je pa kdaj pa kdaj katera veselo izpljunila hrano direkt nameuser posted image !

Sedaj sta stari 14 mesecev in sta pravi požrešnici. Jesta pa že praktično vse.

Veliko veselja pri uvajanju goste hrane!!user posted image user posted image

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?