|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj je najtežje
27.10.2006 12:51:06   
žiža
Zdej ans je kar nekaj, ki imamo doma po dva otročka. Sploh takih, pri katerih je okoli 2 leti razlike. No moja dva sta narazen 23 mesecev, ta mali bo star 7 tednov. Za enkrat zelo dobro furamo, se nimam kaj pritoževati. Saj pride kakšen dan ko je vse na kupu ampak generalno gledano nam pa kar dobro laufa. Predvidevam, da je temu tako predvsem, ker čez dan Urban res veliko spi,  pa še tole čudovito vreme nam gre tako fajn na roko, da smo lahko večino časa zunaj. Gotovo pa ni več deleč dan, ko se bo mali odločil, da ma dost spanja in bo rabil več pozornosti.
Sara je drugač dojenčka čist lepo sprejela ampak na vsake čase jo pa mal zamede in se kr dret začne. Sploh če gleda risano in se tamali začne jokat se ji čist zmeša. Tuli,  BANČEK NE JOKAT, NE JOKAT, BANČEEEEEEEEEEK! Potem pa prosi mene naj ga odnesem al pa naj mu dam papat user posted image  
Dejte mal povedat, tiste ki imate že mal večje tamale, v katerm obdobju je bilo/je najtežje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj je najtežje
27.10.2006 16:08:03   
nuala
Jaz mam tud 23 mesecev razlike in najtežje je bilo ko je bil mlajši star 6 do 15 mesecev. Pri 6 mesecih je bil še dojenček in je bila zelo opazna razlika oz. navzkrižje interesov, pri 12-15 mesecih pa je hotel v vsem posnemati starejšega brata, kar mu seveda ni uspevalo in je bil zelo nesrečen.
Zdaj sta pa stara 2 in 4 leta in je že nekaj časa prav prijetno ( no, tepeta se seveda tudi ) začela sta se celo pogovarjati med igro, skupaj brati knjige,...

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj je najtežje
27.10.2006 17:59:20   
NinaŠ
20 mesecev razlike... ...bi se strinjala z nualo, sicer mlajša še ni prilezla do 15 mesecev, tako da mi je v tolažbo, da bo čez 3,5 mesece bolje user posted image Ja, težko (pa ni preveč hudo, samo težje kot začetne mesece) se začne pri ca 6 mesecih - mlajši otrok ni več zadovoljen s "pasivnim" sodelovanjem v igri aktivno pa še ne more/ne zna sodelovati. Hkrati hoče vedno več pozornosti zase, se je pa težko cel dan 100% posvečati obema (pa ne mislit, da ne bi hotela) - se posvetiš enemu, čez 5 min pa drugi začne "težiti", tako da v bistvu z nikomer nič "konkretnega" ne moreš ustvariti, hkrati je pa med njima še prevelika razlika, da bi ustvarjala skupaj (no branje knjigic  ipd. že gre).

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj je najtežje
27.10.2006 18:06:07   
Gina
Razlika med otrokoma je 2 leti in 4 mes. Najtežje mi je bilo, ko je ta mala začela postajat otroček, se plazit okoli, se pravi od cca 6. meseca naprej, pa do njenega drugega leta. To obdobje ne vem, kako sem preživela (ampak kot vidiš, sem še živa in tipkamuser posted image user posted image ) Od dveh let naprej je bilo vsak dan bolje. Ta faza je trajala do starosti 4. let (mlajšega otroka). Od 4. leta pa do 10. imajo otroci eno luštno obdobje, jaz pravim zatišje. POtem pa se spet začne......Pa da ne boš mislila, tako hitro mine.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj je najtežje
27.10.2006 20:58:54   
Pajaca
20m razlike. Ubistvu ni hudo nikol, ampak rečmo bila je kriza ko se je tamal odplazil do igrač in vzel prvič sam v roke nekaj od tavelke. Imel je 5.5m in to je bil šok za tavelko, prej mu je pač nesla igračo in se je z njo igral. Sledil je prvi prepir in pretep in vsak v svoj kot jokat. Pol je dojela da se pač igrata skupaj in je ok. Se še stepeta ampak pri nas je tako, da je tavelka drobna, tamal pa ogromen in sta že skoraj enakovredna, tako da ni rečeno da tavelka zmaga. Imata pa 10.5m in 2.5 l.

Men je najbolj mem sam takrat ko oba plezata po men ko hočem rečmo ravn neki pojest al pa narest... no ja a tega vem da še dolgo ne bo konec.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj je najtežje
27.10.2006 22:50:30   
Jančika_
Pri nas je 23 mesecev razlike, tamali je star slabe štiri mesece. Zaenkrat je prav fajn, po zgornjih postih sodeč pa me tahudo še čakauser posted image . Ampak zaenkrat uživam.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kdaj je najtežje
29.10.2006 11:43:21   
tea
Moja dva junaka sta 20 mesecev narazen, mali jih ima komaj 5, tako me zgleda ta hud del šele čaka. Zaenkrat je vse lepo, niti ni težko in moram rečt, da kar lepo zmoremo.
Seveda so težki dnevi, ko si utrujen. Sploh takrat, ko bolj malo spimo. Ali pa tako kot zdajle, ko se je ta velik odločil skrinjo spraznituser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kdaj je najtežje
29.10.2006 12:35:14   
Anonimen
22 mesecev razlike. pomoje tahuj šele pride, tam ko bosta stari tamala 14 tavelka pa 16  :))

zaenkrat smo se pa kr poštimal :) sicer ponavad tavelka hoče it lulat ko futram tamalo pa bodobni štosi samo to se da hit pošlihtat :)

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kdaj je najtežje
29.10.2006 22:29:16   
popek
Ne boste verjele. Men je bilo najtežje prve 3 mesece nosečnosti, ko mi je bilo slabo za umret. Sem bila zmatrana ko šus, prišla iz službe, pa sem se morala ukvarjat z 18 mesečno hčerko. No to sem preživela in vsak dan je lažje. Razlika je 24 mesecev in tamali je sedaj star 10 mesecev. Hčerka ni kaj dosti ljubosumna, sedaj se že lovita po vseh 4-ih, včasih pa tudi malo zravsata. Upam, da ne bo hujšega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?