|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 16:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
oj. jaz sem splavila v 6.tednu in imela tudi čiščenje. rekli so mi, da naj počakam tri mesece.
|
|
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 16:55:42
|
|
|
|
Fargesia
|
jaz sem imela abrazijo v 9.tednu in sem morala počakat 3 M.
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 17:17:46
|
|
|
|
ribica.
|
splav v 17 tednu, čakala 2 ciklusa. Sam itak nam še ni ratalo.
|
|
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 17:20:40
|
|
|
|
špelin@
|
Imela UPN + abrazijo v 20. tednu, ker je otročku nehalo biti srce. Zanosila v tretjem ciklusu po posegu. Uspelo v prvo, nosečnost prekrasna, b.p. in imam doma skoraj 4,5 let staro navihanko Vso srečo ti želim
|
|
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 17:53:06
|
|
|
|
katra55
|
Imela sem ss z abrazijo v 10.tednu, pa mi je G najprej rekla naj počakam 3M, na pregledu po drugi M, pa da je vse OK in lahko takoj začneva delati na . Zdaj so za mano 4 M pa se še ni nič prijelo.
|
|
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 17:56:21
|
|
|
|
gigi1
|
Abrazija v 9. tednu. Morala čakati 3 M. Žal mi je, da si morala to dati skoz . Upam, da kmalu rata
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 15.10.2009 10:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
hay punce zanimame ali tukaj štejete ta prvo,,ki jo dobite po spalvu zraven. Jaz sem imela abrazijo v začetku tega meseca,upam da bom dobila redno po 4 tednih,in nato še eno v novembru,nato pa bi v decembru začeli delat na kaj vi mislite ali bo dovolj čakanja ali bi morala počakat še na decembersko hvala vam
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Naravna zaščita pred soncemNekatera osnovna olja imajo lasten zaščitni UV faktor. Z uporabo izbranih eteričnih olj si lahko pripravite lastno mešan...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.