|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj so sprejeli osto hrano
23.11.2005 22:11:09   
Ajnaa
sprašujem na tem forumu, ker imate že malo večje "dojenčke" in bi vas prosila za nasvete iz vaših izkušenj. Naša 9 mesečnica vztrajno zavrača gosto hrano. Je sicer dojena, vsak dan ji večkrat dnevno ponujam gosto hrano (zelenjavo, sadje, meso, piškot, krompir, ...), ki pa jo ona vztrajno zavrača. Noče odpreti ust, me odriva, ... Jaz potrpežljivo poskušam, ampak počasi že postajam panična, saj je že slabokrvna. Edino kar poje v malo večji količini, 1 dcl na obrok, so sadno žitne kašice narejene z vodo.
Kdaj so vaši otročki začeli jesti kaj več kot po 5 žličk? Kakšen nasvet? Naj ji preneham ponujati hrano kakšen teden in jo le dojim in dam kašice, ki jih ima rada, ali naj se ravno teh izogibam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj so sprejeli osto hrano
25.11.2005 19:38:17   
ZARA
uh, moja je stara skor 19 mes, pa se mi zdi, da je iz mes v mesec slabše s to hrano...ima dobre dneve, pol ma slabše dneve, včasih pa poje 5-10 žličk za kosilo, malo zajtrka, malo večerje...ne vem če je vsega skupaj za en obrok!?
Kaj pa če bi ji malo posolila, pa kakšno začimbo vrgla v zelenjavo?  Zara je imela rada z baziliko...ne vem..Kašice ji pa dajaj, zakaj pa ne če jih ima rada...kaj pa sadje, ga tud ne mara?? Če ne pa res kakšen teden-14 dni počakaj, pa spet probaj...
Srečno!
lpk

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Ajnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj so sprejeli osto hrano
25.11.2005 21:25:27   
Gina
Moj ta mali ni hotel do osmega meseca nič gostega jesti.So me še tolažile na rr, da bo že začel. Potem se mu je pa odprlo. Preobrat je bil, ko mu je začel dajati hrano očka. Pri meni je imel pogojni refleks, da jaz in joška spadava skupaj. Od mene goste hrane si ni predstavljal. Po 8. mesecu je pa začel. Zdaj pa je ko mala uš. Lahko bi cel dan jedel. Bi malo zmešala apetit od najinih dveh, Zara, bi bilo ravno prav po moje....user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj so sprejeli osto hrano
26.11.2005 7:24:28   
ZARA
Ja G., tebe si predstavlja samo v tekočem agregatnem stanju user posted image !
Ma ne vem kaj je to, pa že tako fajn je jedla...pa vse bolj je zbirčna, grozno...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj so sprejeli osto hrano
28.11.2005 11:19:11   
dory
U nas je ze pri treh mesecih zacel zavracat mleko,tko da sva od takrat pocas zacela z gosto hrano...pri sestih mesecih je jedu ze pasulj...je bil pa bolj nejesc otrok...do leta pa pol smo se mucli...zej pa bi jedu kar naprej in same nezdrave jedi...sladkarije, smokije, zrezke ( svinjskeuser posted image ),krompir, obozuje v maca ga morm pelat na vsake kvatre...valda se je revez navelical same zdrave prehrane :)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj so sprejeli osto hrano
19.1.2006 17:41:28   
Anonimen
Pri 5 meseceih sva pričela dodajati večerjo, da je spala celo noč. Takoj je odprla usta, ker ji je okus ustrezal. Ko smo pričeli z raznoliko prehrano pa se je tudi zgodilo, da kje ni odprla ust. Takrat sem zamenjala z drugo hrano. Nikoli nisem silila, ker sem prinesla kaj drugega pa je lepo odprla usta...user posted image

(odgovor članu Ajnaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?