|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj test po klomifenu
7.8.2014 13:55:36   
Anonimen
Zdravo,

prosila bi za pomoč. Prvi dan menstruacije sem imela 10.7. potem sem jedla polovičko klomifen 5-9 dan. Zanima me kdaj bi ve delale test če ne bo menstruacije? Naj povem da imam pco in so nasplošno menstruacije pri meni zelo neredne. V prvi nosečnosti se je ob prvem jemanju prijelo ampak mi je test pokazal šele 54 dan????!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj test po klomifenu
19.8.2014 14:15:08   
Anonimen
Jaz sem v prvo isto zanosila s klomifenom, spomnim se da sem delala test okoli 14 dni po izostankuuser posted image , ker sem imela prav tako zelo neredne M, včasih tudi po 3 mesece nič. Počakaj še par dni pa naredi. Bodi pozona na kakšne znake, boleče prsi, napihnjenost itd

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj test po klomifenu
19.8.2014 14:46:23   
Tejča05
Živjo,

jaz sem ravno prvi mesec odkar sem videla + in zanosila s pomočjo Clomida, kar mislim da je podobno ali celo enako kot Clomifen.

Od preje imam že 2 otroka, ki sta bila spočeta brez problema, zdaj v zadnje pa ni in ni šlo, tako da sem tretjo rundo zanosila, ko smo povečali iz polovičke na 1 tableto in sicer od 3-7 dan.
Test pa sem naredila celo 3 dni preje, ker mi je bilo čudno in se mi je zdelo, da je uspelo.
Tako da meni je CB Digital pokazal še pred izostankom.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?