Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

:tamala je ful živahna in ni sekunde na miru,tako da sem včasih lahko kaj naredila če je bila v hojici!Ima pa 11,5 mesecev,v hojico sem jo dala s 7 meseci,ko je bila že stabilna in naj vsi zdravniki govorijo proti,meni je prišla prav.Mala zdaj hodi brez problema in ni nobene sledi,da bi bilo kaj narobe zaradi hojice!!!Isto je bilo pri sinu,brez problema:Po mojem se v hojici tudi nekako utrdijo noge.
,res da jih veliko ne mara,ampak jaz sem ga dala noter pri 8 mesecih in ni bil navdušen na njo,sem ga mela pa največ 15 min not.
zelo navdušena. uporabljat smo jo začeli pri sedmih in pol mesecih, shodili pa smo pri desetih mesecih - samostojno
!