|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj zelenjava??
20.9.2005 12:52:33   
Urška//
OJLA

Naša pupa že tri tedne pridno papa sadne kašice(en celi obrok),pa me zanima kdaj pa bi lahko začela z uvajanjem zelenjave??

In pa ob katerem času??
Sadje papcama zjutraj,ali naj dajem sadje zdaj popoldan in zelenjavo zjutraj uvajam??

hvala za odgovore

papa

Urška in Lara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj zelenjava??
20.9.2005 13:14:01   
sezam
Jaz bi ji dala zelenjavo kot naslednji obrok. Sadje bi obdržala kot dopoldansko malico.

Tko sem načrtovala tud pri svoji, ampak pri nas se je začelo štrajkanje pri hranjenju. Uvajati sem začela pri 5 M - kot ti sadje, in sva bili v dobrih 14 dneh na celem obroku, potem pa , 14 dni polovico obroka, nato 14 dni samo par žlic. Tako, da sem ji za par dni prenehala dajat, včeraj pa sva zopet začeli in zaenkrat poje eno tretjino obroka. Začela pa sem ji sedaj samo z zelenjavo (korenček in krompir sem ji že dala prej za probat, pa je bil bljak). Ko bo zopet lepo papcala, pa ji bom dajala dopoldan sadje, za kosilo pa zelenjavo. Vmes sem ji med včasih sadje dajala tud riževo kašico ali pa piškot (brez glutena)

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj zelenjava??
20.9.2005 13:17:43   
Anonimen
Ti ji komot daš zelenjavo. Meni je samo patronažna rekla da naj ne dajem zelenjave popoldne zaradi napenjanja. Da potem ni težav ponoči.
lp
Tash

(odgovor članu Urška//)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj zelenjava??
20.9.2005 20:20:39   
inna
midve jeva dopoldan sadni obrok v času kosila pa zelenjavni obrok imava malo težev pri popoldanskem obroku saj ne vem točno kaj naj ji dam, rižolonota ne mara

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj zelenjava??
20.9.2005 20:48:46   
ponosna
midva (smo enako stari kot Kaja od inne) imava dopoldne sadje, zgodej popoldne zelenjavico, zvečer pred zadnjim dojenjem pa še rižolino. sprva ga je zavaraču, ker ni sladek, ampak mama je vztrajna in sedaj ga poje že 50ml!

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj zelenjava??
21.9.2005 8:22:12   
Anonimen
inna, pa poizkusi z gresom ali pa polento kuhano na vodi ali pa kombinirano z malo mleka. Jaz ji potem še en piškot nadrobim noter in je super večerni obrok.
lp
Tash

(odgovor članu Urška//)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj zelenjava??
21.9.2005 15:03:17   
babylove
V Franciji se uvajanje začne z zeleno zelenjavo pri 4 mesecih in se šele potem uvaja sadje. Tako da lahko dodajaš zelenjavo brez strahu. Špinača naj zaradi velike vsebnosti nitratov počaka do 6. meseca in tudi takrat se jo daje iz kupljenega lončka, ne pa doma pripravljeno.

Nova živila se uvajajo dopoldan oz. najkasneje opoldan, da se lahko opazuje otrokove reakcije.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?