Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 9:46:07
|
|
|
|
Spark
|
Če imaš namen kupit rabljeno kolo ga lahko dobiš na Povšetovi v Lj. Jaz sem ga tam kupila, rabljenega zelo lepega za 20€, ni pa nobena znana znamka. Če je kaka znamka je malo dražje.
|
|
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 9:48:52
|
|
|
|
RoZala
|
Poglej pri: - Bauerju (BTC, druga hala vzporedna s halo A), - Elan na Letališki, - Ariel, Baby Center (BTC), - Rog (oz. kar je še ostalo od njega, nasproti Pediatrične oz. na začetku Trubarjeve),
|
|
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 9:50:34
|
|
|
|
Spark
|
Aja, pa na Bolhi se da tudi kaj dobiti.
|
|
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 9:56:05
|
|
|
|
čokoladka
|
sama ne vem a se splača novga kupt? glede na to da ga bo mel par mescou...
|
|
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 9:56:51
|
|
|
|
čokoladka
|
kje na povšetovi je to? da si sprintam zemljevid...
|
|
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 10:16:49
|
|
|
|
Mišni
|
Jutri je v Škofji Loki sejem rabljenih in novih koles, če ne boš nič dobila danes.
|
|
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 10:19:23
|
|
|
|
čokoladka
|
hvala...bom vidla kako pa kaj bo danes...
|
|
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 10:26:04
|
|
|
|
čokoladka
|
a je tole?
|
|
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 11:47:07
|
|
|
|
tins
|
Jaz se danes odpravljam po kolo v BTC, trgovina je zraven Emporiuma, kjer majo Schwinne (100e). Če maš otroka starga 2 leti, potem bo 12col kolo imel komot do 4. leta.
|
|
|
|
RE: kje v lj. do cenovno ugodnega kolesa-za o... 9.5.2008 19:51:19
|
|
|
|
Mišni
|
Se strinjam z Lojziko, tale je prav fleten:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.