|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klinični center
26.8.2006 15:24:06   
Anonimen
Pozdravljeni!

Mene pa zanima, kakšne imate izkušnje z Oddelkom za otroško kirurgijo in intenzivno terapijo na Kliničnem centru? Od tega kar smo bili mi tam je že 2 leti in me zanima, če so se kaj poboljšali. Mi imamo zelo slabe izkušnje z nekaterimi zdravniki in tudi s sestrami user posted image

Lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klinični center
26.8.2006 21:35:56   
Bučika
Oj,
moja punčka je bila februarja operirana na srcu in moram reči, da so bili vsi res superuser posted image , brez izjeme. Že v intenzivni, v kateri je bila celih 12 dni, so zelo lepo skrbeli za njo, bili so do naju zelo prijazni, kadarkoli sva lahko poklicala, vedno so nama prijazno odgovoriliuser posted image . Vse sestre in sobni zdravniki + srčni kirurguser posted image user posted image user posted image Bravo za vse.
Tako, da mi smo bili zelo zadovoljni z vsem po vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klinični center
27.8.2006 6:05:44   
Anonimen
Živjo,

mi smo bili na KC 6 mesecev. Med tem časom vidiš in slišiš marsikaj. Spoznaš sestre in spoznaš zdravnike. Nimam kaj ovinkarit strokovno so vsi podkovani, le kar jim manjka je odnos do staršev (nekaterim). Zato zelo zelo pohvalim dr. Škofljanec, dr. Koprivo pa še par drugih, za katere se ne spomnim imena. Najslabše mnenje kar se tiče odnosa do staršev pa dam dr. Lazarjevi. Ta nima pojma kaj je odnos do staršev. Pa niti trudi se ne. Strokovnosti pa ji ne oporekam. Kar se tiče sester je isto.

Od 1 do 5 dam oceno 4.

To je moje mnjenje, seveda pa je vse odvisno od izkušenj, ki so jih posamezni starši imeli na KC.

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: klinični center
27.8.2006 16:09:37   
* Mateja *
Mi smo bili tud stari znanci kirurgije, pred skoraj 2 letoma. Tam smo bili 2,5 meseca.
Meni so bili večinoma vsi prijazni, tako sestre kot zdravniki. Najdejo pa se izjeme, ki ne znajo pravilno komunicirat s starši.. Strokovno so podkovani v nulo, jaz osebno bi pa najbolj pohvalila dr. Gostiševo, dr. Škorljanec, dr. gabra in še enga moškega, katerega imena se ne spomnim več. Pridružujem se pa zgoraj napisanemu mnenju glede dr. Lazarjeve. Sestre so nekatere super, prave nadomestne mamice, spomnim se setre Vesne, take lušne črne gospe. Tko lepo je cartala male drobižke. Tud ostale so ble fajn, nekatere so mi ful pomagale z besedami, pa dovolile so mi, da sem pomagala pri negi. Sam kot pravim so bile tudi izjeme... Moj sin je bil na intenzivni kot nedonošenček.
Super pa mi je bila še sestra Neva, ki pa dela na oddelku. Še danes se slišmo pa mal podebatiramo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: klinični center
27.8.2006 20:32:51   
Lusa
Nam osebno se ni noben zameril ,le na živce mi gre ,da ovinkarijo in ti ne povedo ravno kaj dosti in moraš iz njih vleči.Meni je bil najboljši dr.Kopriva in dr.Škofljanec.Sestre pa itak vemo kakšne so.Ene super ,druge nula.Žal je to vsepovsod.


(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: klinični center
27.8.2006 20:51:27   
Anonimen
Živjo!A se mogoče spomniš sestre Tanje? No, to je moja kolegica, za njo vsi pravjo, da je full prijazna in obvlada stvar, pa tud kar se tiče navezovanja stikov izven delovnega časa je user posted image user posted image user posted image
Je pa blond, pa naravno skravžljane lase, malo buckasta, ampak ne preveč!!!
Lep pozdrav, Nati!

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: klinični center
27.8.2006 21:20:51   
sali
Pozdravljeni.

Tudi moja hči je bila zelo dolgo v kc, pol leta. Večino časa na intenzivni, zadnji mesec in pol pa na A oddelku otr. krg. Naj napišem, da sem bila z večino sester in dr zadovoljna. Po toliko časa sem verjetno spoznala kar cel kader :(. Motilo me je edino to, da so nekatere sestre preveč "pametne". Moja hči je zelo bolna, vndar še niso odkrili diagnoze in posledično tudi ne prognoze. Nekatere sestre pa so bile ful pametne in so vedele povedat veliko. Kar se pa tiče dr. se pa strinjam z večino, so zelo strokovni in se potrudijo za otroke, komunikacija s starši je pa kakor kakšen. Jaz sem se večinoma pogovarjala z Dr Koprivo, na začetku ko je bila hči še v kritičnem stanju pa dr Škofljanec. Oba se mi zdi, da imata tudi smisel in voljo, da se poleg otroku posvetita tudi staršem. Na oddelku je bila pa dr Derganc, tudi vredu.
Sem pa zdaj ful vesela, da smo končno po vseh mukah, itd doma. Lahko pohvalim vse osebje na a oddelku, ker so nam veliko pomagali pri tem, še posebej glavna sestra Mojca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: klinični center
1.9.2006 10:47:56   
renata79
Sej nimam nič novega za napisat,ker so moje predhodnice že vse napisale.
Grozno me je motilo samo to,da sem morala,če sem hotela biti non stop pri mali spati na tleh ali pa na stolu,ker niso imeli nobene proste postelje..user posted image Takrat sem se resno vprašala,kaj hudiča je narobe z našim zdravstvom....
Aja,pa sestre....večina tako pametnih ko user posted image .Jaz upam,da nam bo treba tja hodit zelo poredko...


_____________________________

vsi so rekli da sem drugačna.....

(odgovor članu sali)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?