|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen in UZ
16.11.2006 11:43:10   
varja76
Pozdravljene!
Prvič se oglašam na tem forumu, čeprav ga spremljam že nekaj časa. Sedaj pa se obračam na vas z vprašanjem in upam, da mi boste pomagale tako kot bom tudi jaz vam, če bom znala kaj svetovati.

Z možem se trudiva za naraščaj že dobro leto. Pri možu so ugotovili slabe plavalčke, pri meni pa kakšnih preiskav sploh še niso delali. Hodiva k dr. Rešu, kjer imam trenutno terapijo s klomifenom. Jedla naj bi ga štiri mesece po pol tabletke od 3. do 7. dne. Trenutno jem klomifen tretji ciklus. Pri tem mi je dr. REŠ UZ napravil samo v prvem ciklusu s tem, da sem takrat ovulacijo zamudila in v bistvu ni nič pametnega videl. Ko sem ga vprašala, če pridem na UZ tudi naslednji mesec pa mi je rekel, da naj ne hodim, dokler ne pojem vseh tablet in da ne bom nič bolj noseča, če hodim vmes še k njemu user posted image .
Sicer mu popolnoma zaupam, vendar pa me tu nekaj bega. Trenutno namreč sploh ne vem, ali na klomifen reagiram ali ne. Poleg tega pa ste punce nekaj pisale o tem, da če dr. Reš ob UZ najde zrelo jajčece, že takrat naredi punkcijo in ET. Če to drži(mislim, da je o tem pisala Mišek13), se mi zdi čudno, da me ni naročil še na UZ za naslednje cikluse, če bi slučajno pridelala kako jajčece. Če pa to ne drži in v bistvu ob stimulaciji s klomifenom ni mogoč noben postopek, potem razumem čakanje. Ali mislite, da bi bilo pametno, da ga pokličem, ali moram res čakati štiri mesece, ko klomifena ne bom več jedla in itak ne bo mogel več videti, kako sem reagirala. Saj štiri mesece res ni dolga doba in če bi vedela, da se vmes ne da nič narediti, mi ni problem čakati, po drugi strani pa tudi nočem kaj zamuditi za brez veze. Upam, da me razumete in da nisem preveč zakomplicirala. Vnaprej hvala za odg. in lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klomifen in UZ
16.11.2006 12:30:10   
Anonimen
še preden preberem do konca, naj ti povem, da to drži, smao če si pri njemu že v postopku. predvsem po postopku, ko ti naredi spomntaca, da ne rabiš vmes toliko časa čakat na naslednji postopek, ki je pod koncesijo in zato je potrebo čakat 3 mesece. v tem spontanem tudi vidi kaj se ti v bistvu dogaja, ko nisi nafilan s hormoni. v pvotnih mesecih ko ti predpiše K (tako kot tebi) pa nikakor tega ne počne, ker to stane in je potrebno plačti, poleg tega, dobiš tudi stop inekcijo......) zdaj grem dalje bratuser posted image

nažalost si v prvem ciklu zamudila in nič novega izvedela. Reš daje zelo majhne doze klomifena, tako, te vsaj nima kaj skrbet zaradi stranskih učinkov, predvsem tanjšanja sluznice. nekatrei G predpisujejo velike količini, s tem pa po drugi strani delajo napako, ker K tanjša sluznico, pol pa težko pride do vgnezditve. Počakaj kak mesec ali dva, če si nestrpna, ap po mojem sploh ne rabiš čakat 4 mesece, ampak lahk greš do njega že prej. Jaz bi ap vseeno na tvojem mestu probala z klomifenom do konca in upala, četudi ne bi vedela za kaj se gre ( povečini G sploh ne spremljajo žensk z uz), ker postopek ni od muh. je en velik napor, psihični pritisk in živčna vojna.

(odgovor članu varja76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klomifen in UZ
17.11.2006 10:01:51   
varja76
Mišek 13, 100xhvala za res izčrpen odgovor. Zdaj so mi stvari mnogo bolj jasne. Sem se že odločila, da bom lepo popapcala tale klomifen do konca tako kot sva zmenjena z dr. Rešem, potem se pa oglasim pri njem. Saj imam samo mesec in pol in mi sploh ni težko čakat, V bistvu še rajši počakam, ker imam itak sto stvari  za opravit, samo hkrati me pa kljuva vprašanje, ali sem naredila dovolj. A veš, to je to. Vglavnem , še enkrat hvala in lepo se imej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Ali gredo v Astro karavana 3 avtosedežki??
OliveOyl



a. DA (76%)

b. NE (24%)


Število vseh glasov: 225

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!