|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen in ovulacija
22.2.2009 16:33:32   
pasionka
ojla!
ta mesec sem 5 dni jedla klomifen. sedaj pa sem imela rahle krče v predelu maternice.
zanima me, ali je to znak ovulacije, ali zanositve.
zelo si prizadevava že 1 leto, zdaj sem pa že nestrpna!user posted image
upam, da mi pomagate pri iskanju odgovora.
lep pozdravček vsem srečnicam, ki ste v pričakovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klomifen in ovulacija
22.2.2009 16:52:20   
divans1
Ja odvisno, kateri dan ciklusa imaš. Če je čas za ovulacijo, pol te zaradi ovulacije špika.

(odgovor članu pasionka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klomifen in ovulacija
9.3.2009 9:42:52   
zaljubljena23
Jaz sem imela 14. dan cikla zelo hude menstrualne krče cca 2 uri, naslednji dan sem imela ponovni UZ in se je videlo, da je prišlo do O, pa tudi G sem omenila kako naj bi jo čutila en dan prej in je rekel, da to je to. (za O pa je vedel, ker sme bila pred tem 12.dan cikla na UZ in se je videl velik folikl, 15. dan pa ga več ni bilo)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kakšne so vaše možnosti, da rodite dvojčka?
Da bi natančno ugotovili, kateri geni povečujejo možnosti, da bo bodoča mati rodila dvojčka, so znanstveniki analizirali...

Datum poroda
endrina

Kako je prišlo do datuma poroda?

počakala sem na popadke (70%)

sprožili so mi ga zaradi medicinske indikacije (20%)

spro (10%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!