|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   knjiga o vzgoji
26.5.2006 15:00:41   
Anonimen
ne vem če z mojo temo sodiva sem ampak mam eno vprašanje,če kdo ve kje lahko kupim knjigo ABC popolne vzgoje od Elizabeth Pantley,nikjer je ne najdem,a knjiga je ful dobra.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: knjiga o vzgoji
31.5.2006 20:35:00   
Šoni
 
Ojla, sem malo brskala po netu in našla tole knjigo, ki je tudi na temo vzgoja in katere avtorica je ravnotako Elizabeth Pantley, če ti kaj pomaga.

http://www.didakta.si/predstavitve/sodelovanje.htm

Lp, Šoni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: knjiga o vzgoji
1.6.2006 18:59:23   
Nitka
Oj,
pravilen naslov je ABC odlične vzgoje - Zakladnica nasvetov za starše in založila jo je Založba Mladinska knjiga leta 2001. Jaz sem jo že pred časom kupila preko www.emka.si.
Sem jo tam zdaj iskala, pa je očitno ni več. Na tvojem mestu bi poklicala Založbo Mladinske knjige - mogoče najdeš eno poslovalnico blizu na tej strani: http://www.mladinska.com/skupinamk.aspx?docid=144228


_____________________________

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: knjiga o vzgoji
2.6.2006 12:13:01   
Šoni
Sem malo brskala po netu in če koga zanimajo knjige od Elizabeth Pantley..  Izdala je novo knjigo o spalnih navadah oz. brez joka v spanje za malo starejše malčke. Mogoče se jo lahko dobi že pri nas. O tej knjigi ABC odlične vzgoje pa ni ne duha ne sluha..

http://www.pantley.com/elizabeth/

Lp, Šoni

< Sporočilo je popravil Šoni -- 2.6.2006 12:16:55 >

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: knjiga o vzgoji
2.6.2006 14:24:48   
Anonimen
ravno za to sprašujem-bom pa poklicala v mladinsko,mogoče se da naročit.Glede knjige o spanju za malčke in predšolske otroke od pantleyeve-jaz sem jo kupila,ampak preko amazone in to v angleščini ker je niso ša prevedli,in lahko samo povem da je res pomagala-moja takrat 22 mes.punčka se nehala dojit in prespi celo noč,pred tem pa se 6-8 krat po noči zbujala in hotla joško al pa flaško.tak da toplo priporočam,mam še njene druge knjige o vzgoji,in res so super,samo mi še tista manjka

(odgovor članu Šoni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?