Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. No razen na začetku je bilo malo huje z mojimi živci, ko nisem vedela kaj in kako... Sem pač morala počakati, da je mož prišel domov, pol sem pa hitro pod tuš skočila, da sem se malo oddahnila in pomirila. Ne vem, mene voda ful sprošča. Jaz ti svetujem, da si vzami nekaj minut zase, saj bo tako bolje tako za
kot tudi za vaju s partnerjem.
Moja je imela krčke,refluks in 2x rota tko da te zastopm kako je ko ti pride čez glavo.Mam obdobja ko je tako vsak dan samo reagiram drugače,pred tamalo nočem pokazat slabe volje samo običajno mala zasluti da nekaj ne štima.Sploh v tem letnem času ko težko kam greš z vozičkom pa še sneg in podobno.Jst sem če sem bila sama in mi je blo dost enostavno popokala tamalo in sva šle v neznano,včasih celo v Lj v trgovine sam mal med ljudi da se nisem počutla tako zaprta v stanovanju,včasih pa samo na dolg sprehod po vasi da sem se zluftala pa še mala je vedno uživala,bila sproščena in vedno zaspala.
domov mu ga dam, ko je blo fejst hudo sem šla sama na sprehod in je pomagalo. Če pa tečnari ko sem sama, pa v voziček in ven. V vozičku je tiho. Vsaj toliko greva ven, da si spočijem glavo.
in ponavadi mi potem tistikrat pride vse na vrh in malega lepo popokam pa ga dam komu drugemu v varstvo sama pa si vzamem čas zase. kot da neb blo to dovolj,sem zgubila junija sluh na levem ušesu in zdaj hodim okol zdravnikov in čakam izvide-tako sem še potem bolj nervozna in veliko manj potrpežljiva. zdj so mi pa našli zadebelitev slušnega živca pa se lahk zgodi da bom morala še na kakšno op in takrat res ne vem kaj bo...trpimo vsi,..jaz, moj dragi,najin odnos, vem pa tudi da sine čuti da se mamica včasih počuti total na tleh...takrat največkrat jočem in spravim vse vn
ampak saj bo bolje...ko tvoj sonček doseže tvojo mejo potrpljenja ga lepo daj babici,dedku,teti,stricu ali komuu drugemu, sama pa si vzemi čas zase...preberi kako knjigo,poslušaj glasbo ki te sprošča,pojdi v naravo in se zjoči, najbolje pa je vroča kopel ob svečkah in umirjani melodiji
UPANJE OSTAJA!!!
Po kaki minutki grem nazaj k njej.
In, kaj pravi na to?
..zdaj ga enostavno pustim in grem v drugo sobo da se malo skuliram, potem pa spet jovo na novo.