|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko ti telo nagaja..
23.9.2004 8:35:32   
Maša26
Pozdravljene vse,
spet se malo oglašam in prosim za pomiritev :)

Stvar je v tem, da sem bila prejšnji mesec zaradi neverjetno bolečih prsi vso drugo polovico ciklusa prepričana, da sem noseča. Ko sem dobila M, sem si prisegla, da se sploh ne bom več opazovala, ker nima smisla. In res sem bila ta mesec minimalno obremenjena, da me je še fant vprašal, če si še želim :duda:. In sedaj, kakšen teden po O (po mojih predvidevanjih) sem opazila eno kapljo krvi na hlačkah. Seveda mi je takoj prebilo, kaj če je to vgnezditvena, in sedaj se spet trapim. Naj mi katera pove, da je kaplja krvi čisto premalo..

Saj ne da res mislim, da ta mesec bo, ampak malo sem pa sprovocirana :zmeden:

Ko bi nas vsaj vse kmalu osrečil :duda:!

:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ko ti telo nagaja..
23.9.2004 8:40:29   
Erdbeere
Maša kolikor se jest spomnim, se mi zdi da pri meni tudi kapljice krvi ni bilo ob vgnezditvi..tko da vse je mogoče ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ko ti telo nagaja..
23.9.2004 8:40:35   
puncica
Pozabi na kapljo krvi, pa počakaj da pride M, če pa ne pa naredi test, po moje je možn da bi bila vgnezditvena krvavitev, ni pa nujno. Brez veze da se obremenjuješ s tem, ker potem ti bo spet ful hudo. Jaz pa držim pesti zate, da imaš prav.:bravo:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ko ti telo nagaja..
23.9.2004 8:44:05   
Maša26
Hvala obema za tako hiter odziv :rozica::rozica:
Ja, bom poskusila pozabit, da ne bo lažnega upanja..
:miska:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ko ti telo nagaja..
23.9.2004 8:53:12   
manja11
Ta kaplja krvi je lahko posledica česarkoli, pri meni je navadno ob ovulaciji, včasih pa tudi malo kasneje. Lahko je, lahko ni vgnezditvena krvavitev, bistvo pa je, da izklopiš in ne misliš preveč na to ali je ali ni, ker so potem razočaranja prevelika, če ni. Počakaj na M in če je ne bo, naredi test pa boš videla kaj je in kaj ni. Sama ti raje ne razlagam koliko znakov sem že imela in potem sem nekega dne rekla, da ne bom več razmišljala o znakih ipd. In pomaga, kar pozabiš, kateri dan ciklusa je (razen O) in lepo počakaš da pride M. Če je nekega dne ne bo, toliko bolje.

Lp:miska:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ko ti telo nagaja..
23.9.2004 9:59:37   
honey
Jaz ti bom povedala takole: pred vsako M sem imela občutek, da mi je slabo, da me prsi bolijo, da me nenavadno špika v jajčnikih, pa je vseeno vedno prišla M, tako, da sem bila zmeraj razočarana. Potem sem malo odklopila vse skupaj, začel smo delat na hiški, tako, da sem se zamotla, pozabila sem celo računat, kdaj naj bi bila O. Potem pa M ni bilo od nikjer. Zamujala je par dni, ampak ker nisem točno vedela, kdaj sem jo imela prejšnji mesec, se sploh nisem obremenjevala. Ko pa je po 1 tednu še vedno ni bilo, sem delala CB in je pokazal :modri:. Ampak ne boš verjela, NOBENIH ZNAKOV NISEM IMELA - nič bolečih prsi, nobene slabosti, razen krčev v sp. delu trebuha (kot pred M) in utrujenost. To je bilo vse! Tudi nobene kapljice krvi, kot praviš ti, nobene vgnezditvene krvavitve, nič! Zato ti res svetujem: ODKLOPI VSE SKUPAJ in se zamoti s kakšno drugo stvarjo. Ne obremenjuj se, ker mislim, da pride za vsako enkrat čas, ko ji narava nameni :duda:. Pri nama je trajalo 1 leto, ampak uspelo je!

Zato glavo pokonci, odmisli največjo željo in uspelo ti bo slej ko prej! Seveda pa upam, da vama je že uspelo in da :hudicek: M ne pride ta mesec!

L.p.

Honey in :duda: (12 t 3d)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ko ti telo nagaja..
23.9.2004 11:08:21   
Sisy
HONEY ne morem verjet! Meni se dogaja popolnoma enako kot ti opisuješ...nimam prav nobenih znakov kot običajno (nič bolečih prsi, nobenih slabosti pa vedno sem jih imela in se že veselila), ta mesec pa kot da ni nič!!!, le občasno špikanje v jajčnikih in obvezen popoldanski spanec....Sicer mi zamuja šele dva dni ali pa eden:zmeden:, no CB včeraj pa je bil negativen...

ampak bega me pa to - kako pa takrat ko res zanosiš ni nobenih znakov???? Ali se ne bi ravno takrat moglo kaj pokazat oz.nakazat spremembo v telesu?????:zmeden::zmeden: Pa nisi edina ki točno isto opisuje-punce pravijo da so čakale pa čakale pa nobenih znakov pa se je kasneje pokazalo :modri:.


hmmm...dala si mi za mislit....mogoče sem pa le prezgodaj naredila test....

no bomo videli....

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ko ti telo nagaja..
23.9.2004 13:24:46   
anadejka
Ufff Sisy jaz ti še vedno držim :miska::miska::miska:,da bi le res bilo:modri::roza::modri::duda:!!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ko ti telo nagaja..
23.9.2004 15:00:53   
Sisy
hvala,zlata si.

tudi jaz tebi želim da čimpreje zagledaš :modri:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ko ti telo nagaja..
24.9.2004 9:55:24   
Sisy
OH LINA SEJ MAŠ PROV-ČIST PREVEČ sem neučakana...uuuups šele zdele sem opazila da mam ta velke črke vklopljene :)...

ampak veš....mislim da če bi bila 9nebesa bi po mojem to test že pokazal tko da upanja skoraj nimam več...enkrat mi je že tkole zamujala....TKO DA SE BO MOJ PROJEKT "DOJENČEK" nažalost še zavlekel....:(

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?