Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Torej zanima me tiste ki se spoznate oziroma ste gradile v kratkem hišo koliko vas je stala hiša brez parcele do 3 gradbene faze z vsemi priključki, dovoljenji, soglasij, arhitektom in vse kar pač rabiš da hišo dvigneš do strehe in v kateri občini vas je to toliko stalo (če van ni odveč povedati drugače pa ni treba pisati občine). hvala. pa lep dan vsem skupaj

Midva sva pravkar v tej fazi, da ta mesec začnejo z izkopom in gradnjo do 3. faze. Gre za hiško 9x11 metrov, klet, pritljičje, mansarda. Do tretje faze bova gradnjo prepustila podjetju in cene so pri zbranih ponudnikih zelo podobne. Z DDV vred bova gradbenemu podjetju plačala slabih 50.000 EUR.
. mi je malo nerodno spraševati vendar če bomo imeli na razpolago okoli 170.000 € in parcela stane 80.oooE zato sprašujem koliko je še stroškov če bi bilo preveč bi raje stanovanje kupila čeprav moj pravi da je bolj da hiško naredimo. sporočim če bomo kupili parcelo.samo prispevki so kar poceni pri vas ali so potem delavci ter material tako dragi. jaz sem mislila da me bo samo dokumentacija stala okoli 40.ooo €