|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolo SCHWINN TIGER
15.4.2008 8:36:04   
sonce21
Pozdravljeni!

Kje v MB-ju se da kupiti to kolo? Nisem še nič hodila po trgovinah, pa da ne bom prehodila 50 trgovin, preden ga najdem.
Pa še to, a je to kolo primerno za 2-letnike?

Hvala in LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolo SCHWINN TIGER
15.4.2008 9:57:51   
Pinga
Imajo ga v tgovini Bike center na Korčetovi ulici v Mariboru ( Studenci ). Je pa za otroke od 2-4 let.
No vsaj prejšnji teden so ga imeli na zalogi.

Lp,

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kolo SCHWINN TIGER
15.4.2008 10:56:07   
mala maja
mi imamo schwinn gremlin. Je malo večjo kot tiger, ki je čisto tamal. Ja men se zdi primeren za dve letnika. Tudu gremlin je za malo večje dveletnike. Naši so bili stari 3 leta ko smo se začel vozit s kolesom.

lahko rečem samo da mi ni žal za noben evro ki sem ga dala zanj. Kolo je res KOLO z veliko. Pregural je dva fanta, sedaj se vozi znjim tretji, pa še zmeraj se tepejo včasih kateri od tamalih se bo vozil.user posted image   
žal mi je edino da nisem naprej kupovala schwinn kolesa ampak rogove. user posted image  ni primerjave user posted image

žal pa ne vem kje bi ga v MB kupila ker sem iz LJ. V LJ vem da ga imajo pod Emporium v BTC hala D.

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kolo SCHWINN TIGER
15.4.2008 12:33:21   
kofetek2010
Schwinn kolesa imajo v Intersportu - v MB torej v Mercator centru

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kolo SCHWINN TIGER
15.4.2008 14:49:54   
PIRANJA
JAZ PA PROSIM ZA KAKŠEN LINK OD TEGA KOLESAuser posted image

hVALA V NAPREJ

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kolo SCHWINN TIGER
15.4.2008 14:52:27   
sayuri
http://www.bike-center.biz/index.php?lang=si&module=shopprod&id=9775 

http://www.extremevital.com/bikes/product_info.php/products_id/1073 

http://www.rider.si/product_info.php?products_id=1261

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kolo SCHWINN TIGER
15.4.2008 14:53:18   
sayuri
Pri nas ta kolesa v Tomas Sportu prodajajo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kolo SCHWINN TIGER
15.4.2008 14:54:05   
Mišni
Vprašanje, če je otrok pri 2 letih dovolj motorično razvit in močan za vožnjo takega kolesa. Vsekakot otroka vzemi s seboj, ko boste šli po nakupih in naj malo sproba različna kolesa. Ker imajo kolesa različna težišča, in enemu bolj ustreza eno, drugemu drugo.
Moj otrok se z enim kolesom, podobnim temu Tigerju, sploh ni znal peljatii. Ko sem ga posadila pa na eno Esperio, ki ima težišče bolj podobno gorskemu kolesu, se je pa peljal, kot bi bil rojen na njem. Ampak je bi, star že skoraj 3 leta.
Jaz bi za 2 leti kupila kakšno lažje kolo.

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kolo SCHWINN TIGER
16.4.2008 9:12:07   
sonce21
Hvala vsem za nasvete. Smo se odločili, da vzamemo kar tamanjšega (TIGER) in ko bo stara 4 leta dobi večjega. Sicer spada med večje dvoletnike, ampak se mi zdi GREMLIN še vseeno prevelik za njo. Ko ga sprobamo, poročam user posted image kako se obnese.

LP

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kolo SCHWINN TIGER
16.4.2008 9:17:09   
Mišni
Sonce, jaz ti predlagam, da greste po nakupih še v Trgoavto in probate še tam kolesa. Naj jih res otrok več sproba.

Tam imajo npr. takega, ki je nam bil super:

user posted image

Pa tale se mi tudi ne zdi slab za takega malega škrata, čeorav ima plastiko v kolesih (po izkušnjah pa je to trpežno kolo, veliko bolj, kot izgleda):

user posted image


Ali pa tale meni tudi izlega fajn:

user posted image


Tule imaš link, pa si jih lahko malo pogledaš:

http://www.trgoavto.si/index.php?page=kazalo&item=94&grp=otroska_kolesa&sklop=4

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kolo SCHWINN TIGER
16.4.2008 9:18:42   
Mišni
Aja, imate punčko, potem namesto prvega tale lepše izgleda:

user posted image

Sem jih bolj za fantke nalepila, ampak imajo "ženske" izvedbe tudi.user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kolo SCHWINN TIGER
16.4.2008 9:23:38   
sonce21
Mišni, ravno ta kolesa sem gledala in se sedaj spravljam v Trgoavto, ker ga imam tako rekoč pred nosom. Smo lani tam za smešni denar kupili plastični trikolesnik z ročko zadaj za potiskat, ker je bil znižan od pred, pred laniuser posted image . Ampak, ji ta trikolesnik ni ravno simpatičen, se ne vozi prav rada, zato bi pa sedaj rada probala s kolesom, če ji bo kaj bolj simpatičen.

LP

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kolo SCHWINN TIGER
16.4.2008 9:26:20   
Mišni
Ja no, saj zato jo pa res s seboj vzemite in jo posadite na več koles. Pa boste videli.

Jaz sem naredila napako, ker tega nisem naredila. Zato pa vem.user posted image  Sem potem morala kupiti še eno kolo.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kolo SCHWINN TIGER
16.4.2008 12:16:47   
PIRANJA
Mišni,

ker vidim, da ste to že jemali, me zanima, če otroci pri dveh letih imajo že povezavo v smislu noge-glava, da se s takimi kolesi peljejo. Torej zanima me kaj je pomembno; starost ali višina otroka(posledično kolo).
Mi imamo namreč trokolesnik, pa mislim da je od leta in pol naprej. Do kdaj potem imeti tokolesnik??
Vaših info bom vesela

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kolo SCHWINN TIGER
16.4.2008 12:49:54   
Mišni
 

Piranja, mi smo otroku najprej, pri kakšnih 2 letih in pol, kupili 12-colsko kolo, izgled kot BMX. Pa se niti pod razno ni znal voziti z njim. Kar naprej s sedeža je lezel, kot bi hotel dol past.user posted image  Potem sem mu nabavila nov sedež, bolj širok, pa je bilo isto. Za pedala se je zdelo, kot bi bila nekje zadaj, bolj nazaj, kot je sedež. V glavnem, kolo je bilo totalno zgrešeno, čeprav je izgledalo prav O.K. Smo ga pa kupili brez da bi ga otrok probal. Napaka!!

Potem sva okrog otrokovega 3. RD šla v trgovino in je tam probal kolesa. Vendar je bila to kar "ornk" trgovina, kjer prav majhnih koles niti niso imeli. In tako se je otrok zapičil v enega 16-colskega, podobneha Schwinu, tako po kvaliteti, teži, ceni in izgledu, in se z njim "dirkalno" odpeljal iz trgovine, da sva s prodajalko tekli za njim, da sva ga uspeli ujet. No, in tega sem vzela, ker sem bila takoo vesela, da se moj otrok tako dobro zna voziti s kolesom.user posted image

Doma pa takoj cela štala. Kolo sva naložila v avto in se odpeljala do sestre, kjer sem ga vzela s prtlajžnika in se je mali peljal po dvorišču (brez čelade, edinič, ker niti nisem imela namena kolesa kupit in je nisem imela s seboj). Nakar mali zadirka po dvorišču, mimo mene, se približuje strmim stopnicam za v klet, jaz stečem za njim, mali da noge dol s pedal, tal ne doseže, meni se njegova jahna izmuzne iz rok in otrok zdrvi s kolesom vred po stopnicah ter pod njimi obleži pod kolesom, z glavo naslonjen na vrata.

Kako je mene takrat bilo groza, tega ne bim nikoli pozabila. K sreči mu začuda nič ni bilo, le meni je počla trtica, ker sem tudi padla na rit na stopnice, ko sem ga hotela ujeti, pa roka me je blazno bolela, ker sem se ujela nanjo. V glavnem smo imeli blazno srečo, kaj bi lahko bilo, niti pomisliti ne upam.

Tako da, starši, NE KUPUJTE PREVELIKIH KOLES SVOJIM OTROK, otrok, sploh tak, ki je bolj pogumen, mora z nogami doseči tla, ker je podzavestna reakcija, ko se ustraši, da da noge dol, pa tudi obvladati mora kolo, kar pomeni, da kolo ne sme biti zanj pretežko. To je naše v vseh teh pogledih ni bilo primerno!!!!

No, in tako sva čez nekaj časa šla ponovno v trgovino, takrat sem že vedela, kaj moram kupiti, otrok je probal eno Esperio v Hervisu, se z njim peljal, kot bi bil rojen na njem in čez pol leta ga je že vozil brez pomožnih kolesc.

Če se vam je dalo tole prebrati, potem res lahko vidite, da je preveliko kolo lahko za otroka NEVARNO!!! Posebno za divjaka.

Kdaj je pa otrok dovolj motorično razvit, da poganja kolo, je pa po moje čisto različno. eveda ni odvisno odvelikosti otroka, pa tudi od starosti ne. Eni prej, drugi pač kasneje. Probat je treba.

Moj otrok tricikla ni znal nikoli gonit, pa je na njem sedel od dobrega leta pa skoraj do treh. Z 12-colskim kolesom, samo pravi je moral biti, pa potem ni bilo čisto nobenega problema, užival je v vožnji od prvega trenitka, ko je sedel nanj. Je pa bilo re super kolo, lahko, otrok ga je obvladal.


(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kolo SCHWINN TIGER
16.4.2008 13:20:01   
PIRANJA
Mišni hvala za tole iztočnico. Si bom zapomnila, pa še komu si s svojo izkušnjo morda pomagala.

Tako bomo z nakupom večjega kolesa še malo počakali, itak sedaj vzajemno poganjamo tricikel.user posted image  Gor mi sedi, noge so na pedalih, delajouser posted image , balanco je nekako osvojil, mami pa potiska naprej. Mislim, da motorično še ni zrel za večjega, ker če neham potiskati naprej, on s trupom in glavo nakazuje da bi rad šel naprej. To pomeni, da še ne kapira, da so noge tiste ki poganjajo...

user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kolo SCHWINN TIGER
16.4.2008 13:26:45   
PIRANJA
Sonce prosim če res poročaš na tej temi, kaj in kako je šlo, ker bomo mi tudi kmalu dve leti, pa me zanima.

Sicer pa je že Mišni zelo dobro opisala svojo izkušnjo. user posted image

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kolo SCHWINN TIGER
17.4.2008 11:35:35   
sonce21
Včeraj sem kupila kolo, kljub temu, da ga nismo sprobaliuser posted image . Lastnica user posted image ga še ni preiskusila , ker ga dobi komaj v nedeljo, ko ima rojstni dan. Kako bo, bom poročala, sicer imam pa račun in če ji nebo OK, ga bom pač menjala. Sicer je pa kolo zelo močno trpežno in obenem zelo "lušno". Ni načičkano, tako kot so tiste barbi verzije, mi gre kar na bruhanje od roza barveuser posted image . Pa še lušno držalo za plastenke je zraven (mislim, da ji bo to trenutno na kolesu najbolj všeč)user posted image .

Več poročam naslednji teden!

LP

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kolo SCHWINN TIGER
21.4.2008 10:41:41   
majma
ja, naša bo tudi kmalu dve leti, pa sem malo v dilemi, če ji že kupit kolo! sicer pa bo počakalo, da bo znalauser posted image  

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kolo SCHWINN TIGER
21.4.2008 10:45:10   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: sonce21
Sicer je pa kolo zelo močno trpežno


Ravno to po mojem mnenju ni prednost kolesa, ampak slabost. Ker so taka kolesa pretežka. Kar se trpežnosti okvirja tiče: koliko otrok je pa že zlomilo okvir kolesa?user posted image

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kolo SCHWINN TIGER
21.4.2008 13:31:50   
malika
Mišni podpis! user posted image user posted image user posted image


jaz bom rekla tako, v družini imam kaj se koles specialista - manijaka user posted image , imamo tudi  servis koles , tako da imata otroka res samo dobra in izbrana kolesa doma. Priporočam firmo Specilized (nič kaj dražje od tega tigerja) , razlika pa očitna. Prodajajo jih v trgovini PROSURF Radvanjska MB, no tam smo ga mi kupili zato vem user posted image   .

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kolo SCHWINN TIGER
21.4.2008 14:59:33   
tinkatonka
Anej je dobil ta kolo za 2. RD. In mu zdaj po dveh mesecih še ni tako interesanten. Je res še malo premajhen oz "nezrel" za to kolo. Sicer mu je všeč, si ga vzame in se vsede gor, samo tu nima neke želje, da bi poganjal. No ampak to še vse pride. Glede na njegovo gibčnost ne dvomim, da se poleti ne bomo že vozili s tem kolesom. Ne pa biti razočarani če vaš otrok ne bo takoj obvladal stvari, ko mu jo boste pokazali oz. da ne bo nekega interesa. Vse pride s časom. Meni ni žal nakupa, ker je res kvaliteten. In sem prepričana, da ga bomo dobro uporabljali.

za dveletnike je pa drugače super zadeVa like-a-bike. Mi ga imamo in ne gremo več nikakor brez njega

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.4.2008 15:00:09 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kolo SCHWINN TIGER
21.4.2008 15:03:34   
dory
Pri nas bomo imeli sedaj gremlina, prodajamo pa tigerja..tiger je od 2-4let, ampak za našega je okvir premajhen...gremlin bo pa tja do šestega leta, upam...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kolo SCHWINN TIGER
21.4.2008 21:02:12   
2XXL
Tudi jaz mislim, da je pred pravim kolesom odlična izbira poganjalec ala like a bike:<http://www.igrarija.com/trg/index.php?hid=13&sid=70>:
user posted image


user posted image

user posted image .

Otrok se nauči loviti ravnotežje in potem je prehod na pravo kolo mala malicauser posted image user posted image user posted image . Se pa strinjam s predhodnicami, da je boljše kupiti manjše kolo kot preveliko. Preveliko je popolnoma zgrešena naložba, otrok se ne nauči kolesariti, dobi strah in nima volje.


(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kolo SCHWINN TIGER
23.4.2008 9:35:05   
fusia
Mi smo pa ele pri tem kolesu:

http://www.bike-center.biz/index.php?lang=si&module=shopprod&id=9773

je primeren kao za 1-2 leti ampak na niti e ne dosee dobro do pedal. Je pa drugae super stabilen tako da mislim, da ko bo lo po lo dobro user posted image

(odgovor članu 2XXL)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?