|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kosilo 8.mesečnika
27.12.2004 21:55:53   
kepica
Punce,rabim kakšne nasvete,kaj kuhate za kosilo vašim 8.mesečnikom:zmeden:.Meni se zdi,da našemu že vse ven gleda,ker se jedilnik pogosto ponavlja.Rabim samo kakšen nov recept,po možnosti enostaven,ker ponavadi,ko se najbolj trudim in kosilo pripravljam najdlje,potem naš nagajivček tega tudi poskusi ne (primer-rižota).Drugače je že vso hrano,ampak kuham mu pa še zmeraj posebej.Ponavadi so to kakšne omake iz bučk ali kumar,špinača+pire krompir,razne juhe,rižote(ki jih sploh ne mara),dodam tudi piščanca ali goveje meso pa včasih ribo,ampak ji ne zaupam preveč zaradi kosti.Kaj pa ve kuhate? Mogoče dobim kakšno fino idejo za hitro kosilo.

lp
Kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kosilo 8.mesečnika
27.12.2004 22:08:54   
NinaŠ
Anže ima zelo rad: malo Rio mare tune, malo skute + malo špinače = zmešano in vmešano v testenine. Ali pa razno meso popraženo na čebuli (mal drugačen okus) z dodano zelenjavo (paradižnik, korenje) zraven pa polento ali krompir. Ali prirejen govnač - zelje, krompir in sesekljan česen skuhaš in nič ne zabeliš ... pa se zdaj nič drugega pametnega ne spomnim.
LP

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kosilo 8.mesečnika
27.12.2004 22:17:50   
kepica
Aha,super.Nekaj idej mam že.Aja,pa še nekaj.Ali Rio mare ni nič premasten,ker je v olju.Saj verjetno olje odliješ,a ne,ampak še zmeraj se mi zdi kar preveč maščobe:zmeden:

pa hvala ti za ideje

lp
Kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kosilo 8.mesečnika
27.12.2004 22:22:41   
NinaŠ
Ja olje odlijem oz. poberem koščke iz piksne, poj se mi ne zdi preveč maščobe - mal jo je že ampak saj je olivno olje. Mogoče pa poizkusi Safcol :zmeden: tune, v reklami pravijo da so v lastnem soku :zmeden2: , meni so sicer zanič...
LP

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kosilo 8.mesečnika
27.12.2004 22:25:45   
kepica
Uh,sovražim to reklamo:grrr:,ampak mogoče bodo pa dobre.Bom poskusla.So pa zdej še ene nove.Ne spomnim se,kako se imenujejo,ampak baje so tut brez olja:zmeden:

lp

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kosilo 8.mesečnika
27.12.2004 22:39:12   
NinaŠ
Zdaj sem se spomnila. mogoče porova juhica - sesekljan por popražiš, dodaš vodo in riž, seveda toliko, da je bolj gosto. To ima Anže tud zelo rad.
Glede količin pa ti ne morem povedat, ker jaz vse delam po občutku.
Dober tek! LP

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kosilo 8.mesečnika
28.12.2004 11:12:41   
kepica
Ja,porovo juhico ima tudi Nejc zelo rad in mu jo kar veklikokrat naredim,samo da dam namesto riža krompir,pa včasih še malo kisle smetane,pa je super.

Zgleda,da bo tale tema samo najina,ker se nobena ne oglasi.Pa ja nimava samo midve osemmesečnikov:zmeden:

lp
Kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kosilo 8.mesečnika
28.12.2004 14:35:47   
dory
Nas najraje papca tisto kar jemo mi...najraje ima makarone s sirom,tuno in koruzo :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?