|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči
21.1.2008 1:16:41   
karmyka
Mi imamo spat probleme nevem kdaj se bo vse to končalo.user posted image
Naši dve pupiki imata strašanske krče da že nevemo kaj bi še dali da bi pomagalo pa sem pomislila na lefaxin kapljice iz avstrije če bi mogoče pa le pomagale, no zanima me pa če je jih je katera uporabljala pa če so vašim malčkom pomagale,bi tudi mi šli po njih.??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči
21.1.2008 8:42:03   
emaa
Nam ni nič pomagalo, lefaxin (zdaj so antiflat) nisem imela, baje pa pomagajo. Jaz sem jih kupila za sestro, ki ima v četrtek rok, če bo njen user posted image imel krče. Ne vem ali dojiš, je pa v končni fazi tako, da ponavadi mine tam nekje do četrtega meseca. In Luko je matralo do takrat. David je imel krče izjemoma. 

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krči
21.1.2008 9:10:11   
tatam
Mi smo uporabljali Lefaxin.Izjemoma se še dobijo v Avstriji,v določenih lekarnah,v ostalih Antiflat.Če so pomagale??Kaj pa vem.Drla sta se vseeno,mogoče malo manj.Jaz mislim,da malo blažijo zadevo,čist preprečijo pa ne!
Mi smo uporabljali še Windsalbe-namažeš okoli popka.In v kombinaciji obojega je bil učinek še najbolj viden!
Tudi nam so se nehali krči okoli petega meseca.Upam,da čimprej prebrodite te muke. Tebi veliko živcev,malidvema pa čimmanj krčev!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krči
21.1.2008 17:19:57   
mravljica3
Skoraj bi lahko prekopirala od Tatam, samo, da je pri nas imela krče samo Olja. Začeli so se nekako pri 6 tednih, skoraj vedno zvečer, sprva samo po nekaj minut, kasneje po cele ure. Lefaxin je nekoliko ublažil zadevo, samo se je vseeno drla. Tudi mazilo, ki ga je omenila Tatam ni kaj preveč pomagalo. Na koncu sem celo pomislila, da bi jo prenehala dojiti, saj sem bila čisto obupana, pa se ni dala in je flaško odklanjala do nedavnega. Končali so se nekako pri 4 mesecih. Samo je vmes dobila še kalicij virus, kar je še dodatno poslabšalo stanje.
Imajo pa na Škofljici v lekarni zeliščne kapljice proti krčem in še čisto poceni so (cca 2eur), pa mogoče probaj te. Če si pa iz čisto drugega konca, ti bomo pa že pomagali, če bi jih rada.
Drugače pa sočustvuje z vami in naj te tolaži misel, da bodo slej ko prej minili.

lp

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: krči
21.1.2008 17:39:22   
karmyka
Hvala punce danes dobim kapljice iz (AU) tako da sporočim če bo kaj bolje.

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: krči
21.1.2008 21:28:58   
LIDJOČKA
Naši user posted image  user posted image  jih skoraj nista imeli, samo starejša pa jih je imela in je bilo kar hudi in takrat vem, da nobena reč ni pomagala. Kaj pa če jih imajo zaradi AD3 kapljic?

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: krči
22.1.2008 18:43:21   
m*t*?
Težko rečem da so kapljice Lefaxin zelo pomagale. So že keri preživeli brez njih pa se je enako počutil.
Znanca sta mi zadnjič rekla, da jima najbolj pomagajo Babynos kapljice (dobijo se samo v AU), da se po njih vedno lepo pokaka, potem pa je mir.
Bomo še te sprobali!!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: krči
24.1.2008 15:50:05   
pikceva
Živijo,

Jaz se oglašam po dolgem dolgem času, ker ga ni :). Saj razumete...:)

Naša ta druga ma obupne krče in nimamo pojma kaj narest. Poskusili smo že vse mogoče; od italijanskih, slovenskih do avstrijskih izdelkov, pa nič ne pomaga. Sicer so nedonošenke (32. teden), konec meseca pa bosta imeli 5 mesecev, pa pri ta drugi krči sploh še niso popustili. Edino kar pomaga, je da jo slečem na povijalni in dokler je tako je vse v naj redu, a ko jo spet oblečem....znova jok in stok.

Kdaj bo ta nadloga mimo? Ko začnejo zobki ali kaj :)

Lp

(odgovor članu m*t*?)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: krči
1.2.2008 11:46:04   
catja2
Mi smo imeli kapljuce Antiflat, kapljice koroške lekarne in še te, ki se dobijo v vseh lekarnah- pa nobene niso pomagale; pa tudi AD3 kapljic nisem dajala, tak da mislim, da bi lahko rekla, da je edino zdravilo čas! Pri nas so krči minili pri ca. 4 mesecih.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: krči
5.2.2008 1:08:20   
patricija4
Mojima dvojčicama dodajam k hrani lefaksin in super pomaga. Antiflat pa jima ni pomagal čeprav bi naj bilo to isto. Se pa dobi lefaksin še v Avstriji.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: krči
7.2.2008 23:07:05   
alesha
Pošiljam ti tale link, mogoče ti bo kaj pomagalo:

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=28405

Pa veliko sreče!


_____________________________

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

(odgovor članu patricija4)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: krči
26.2.2008 10:07:02   
VALČA
Pozdravljene, pri nas je imela krče samo user posted image in to cel dan, tako da sem ob prenehanju teh krčev, ob starosti cca 3,5 mes., od sreče skakala do stropa. Po začetku vsakega hranjenja se je začela zvijat in jokat (beri: se dret tako, da me je še zdaj groza), pomagale so ji edino ene male zeliščne tabletke (majčkene kroglice), katere je prijateljica kupila v lekarni v Opčinah (IT) in ki so se ob  napadu krča dale pod jeziček-garantirano je vedno hitro pomagalo. Tabletke so zeliščne za točen naziv pa se javim naknadno, saj se prijateljica ne javi na tel., jaz pa nimam več originalne embalaže. Lp, Valerija

(odgovor članu alesha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?