|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kremica za otroke bebival 21.12.2005 9:54:37
|
|
|
|
rainbow
|
Jaz uporabljam to kremo, ali pa Lambrechtovo - kar je v bistvu zelo podobno, ampak ti jo natehtajo oz dajo v embalažo v lekarni; se mi zdi slednja boljša, razlika pa je, da ima bebival eno stvar zraven (ne me vprašat kaj); trenutno imam bebival, pa ima mala rdečno ritko pa nič ne gre nazaj. tak da bom drugič za ono drugo zagnjavila.
|
|
|
RE: kremica za otroke bebival 21.12.2005 12:07:47
|
|
|
|
petraz
|
Jaz uporabljam to kremo in ti lahko zagotovim, da je res odlična krema.
|
|
|
|
|
RE: kremica za otroke bebival 22.12.2005 8:17:05
|
|
|
|
kaja11
|
To je najboljša krema na svetu..... prve tri tedne smo imeli probleme z ritko... ko sem kupila Bebival se je ritka v enem dnevu zrihtala Do 14 meseca smo imeli probleme z ritko samo takrat ko nam zmanjka Bebivala. Mažem ga ene 3x na dan. Če pa npr. 4-5 dni uporabljam kaj drugega, dobi takoj rdečo ritko. Po moje bi itak mogla kakšno provizijo od prodaje te kreme dobit..... k jo tok hvalim
|
|
|
|
|
RE: kremica za otroke bebival 22.12.2005 13:38:47
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz tudi uporabljam to - mi je že zdravnica povedala, da ima ful občutljivo kožico. Lahko jo uporabljaš tudi za obrazek (jaz sem včasih od Nivee - za mraz in veter, a ni tako dobra). Je pa ena na forumu rekla, da uporablja tisto, kot za bradavice. Pa sem še jaz poskusila in je za lička še bolj učinkovita (lanolin Multi- Mam)
|
|
|
|
|
RE: kremica za otroke bebival 23.12.2005 8:55:55
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz jo imam pri kakšni rdečici in je super
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Imesammarzanima me vaše mnenje o imenih za fantkaStaš (
30%)

Tej (
17%)

Svit (
50%)

Pij (
3%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!