|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kri po odnosu
11.9.2009 14:46:23   
*vrtnica*
Pozdravljene, mene pa zanima zakaj sem po user posted image , ko sem se obrisala na papirju imela roza barvo sperme, kot bi hotla rahlo krvavet. Cikluse imam drugače dolge 30 - 35 dni, danes pa sem v 22. dnevu ciklusa, tako da user posted image še ne more biti. To se mi še ni zgodilo nikoli, na user posted image delava že od februarja. Naj povdarim, da nisva imela grobega seksa, ampak takšnega kot vedno, nič več mi ni jasno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kri po odnosu
11.9.2009 15:10:21   
Anonimen
Ranil te je,nič takega

(odgovor članu *vrtnica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kri po odnosu
11.9.2009 21:41:45   
MelittaS
Tudi jaz mislim, da ti še ni treba nič skrbeti. Ni nič nenavadnega.
Če pa se bo večkrat pojavljalo pa le obišči ginekologa.

Veliko uspeha pri delanju user posted image ! Upam, da vama čim prej uspe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kri po odnosu
12.9.2009 12:39:22   
Kliki
Ja pomojem te je tudi ranil. Lahko pa da boš M dobila prej in se že počasi najavlja.

(odgovor članu MelittaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kri po odnosu
13.9.2009 17:00:13   
*vrtnica*
Hvala vsem za pomoč, no ta blaga "kri" roza - rjave barve je trajala kar tri dni, tak, ko sem se obrisala s papirjem, rahlo tudi na hlačkah, zdaj pa nič več, dvomim, da bi me ranil, ker sva mela res nežen odnos, po moje me cikel spet kaj zafrkava, pa mam kake vmesne krvavitve... Ne vem več, no. A je možno, da bi bla ugnezditvena krvavitev???
Tudi ostalim želim, da čim prej zagledate plusek.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kri po odnosu
14.9.2009 0:36:23   
kitka1
tudi jaz sem včasih malo krvavela... g, je rekla, da je najbrž maternični vrat zelo občutljiv in se hitro rani. 

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kri po odnosu
16.9.2009 15:06:26   
*vrtnica*
No, naj povem, da sem čez en dan spet začela krvaveti, rahlo roza, se pravi danes že šesti dan, no peti, če odštejem en dan vmes ko ni bilo krvi. Nikoli še nisem dobila user posted image tako zgodaj, kvečjemu mi je zamujala, največ do 45 dni, manj pa nikoli. Zelo čudno se mi zdi, to rahlo krvavljenje, ki traja že 6 dni in še ni videt konca, včasih se vmes pojavi tudi sveža rdeča kri, pa spet nič. Ne vem, a se mi menstra najavlja al je to menstra, čist sem zmedena. odkar ne jem kt mam čist zmešan cikel, sam zdaj bi se že počasi moral poštimat, a ne? A bi mogla it malo na kak pogovor h ginekologinji? Kaj mi svetujete? Bebice si oba zelo, zelo želiva že dolgo.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kri po odnosu
17.9.2009 9:35:50   
sensi
Vrtnica jaz bi na tvojem mestu šla ginekologu.Ne da te strašim,se boš vsaj rešila dvomov in vprašanj.Lagko ,da je samo vmesna krvavitev ali pa hvala bogu vgnezditev,čeprav se mi za to zdi ,da traja malo predolgo.Nikoli pa ne veš kako tvoje telo reagira,da boš mirna pojdi k zdravniku.Pa sporoči nam kaj je na stvari.lp 

_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kri po odnosu
20.9.2009 17:44:09   
*vrtnica*
No krvavitev še vedno traja, v zelo zelo majhnih količinah še vedno. Ko se na wc-ju obrišem je rjav ali roza izcedek, na hlačkah drugače ful malo, niti ne rabim vložka, to zdaj pa že res predolgo traja. A se je kteri že to zgodilo? Je to morda lahko znak nosečnosti??? Jutri naredim test. Prosim pomoč, krvavim že 11 dni!

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kri po odnosu
20.9.2009 17:47:03   
Čuna
Kot prebiram imaš ciklus enako dolg kot jaz. Katere dneve imaš ovulacijo?

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kri po odnosu
20.9.2009 19:03:53   
*vrtnica*
Ne vem točno, ker imam zadnje čase vse mal zmešano. Mislim, da imam ovulacije kar nekje na začetku ciklusa, slab teden po koncu menstruacije (glede na sluz, testov ovulacije še nisem delala) .

(odgovor članu Čuna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kri po odnosu
21.9.2009 15:18:14   
*vrtnica*
Danes zjutraj sem naredila test in bil je pozitiven..user posted image Končno sem zagledalauser posted image . A mislite, da je lahko kaj narobe,če imam še vedno rjavkast izcedek, včasih tudi rahlo krvav? Prosim za odgovore...


(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kri po odnosu
21.9.2009 17:07:53   
Bojana82
Vrtnica, srčno upam, da si že poklicala svojo ginekologinjo in ji povedala za svoje težave........nočem te strašiti, ampak to lahko vodi tudi do SS!

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kri po odnosu
21.9.2009 22:36:21   
LUNA83
Vrtnica,..kako je s tabo?

_____________________________

Čakamo +

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kri po odnosu
22.9.2009 15:15:01   
sensi
vrtnica čestitam in upam ,da je vse vredu.
Ne želim te strašiti sam pojdi k zdravniku.Ko sem bila noseča sem kmalu po odnosu začela krvaveti zelo malo rjavkasto roza sluz z občasno malo krvi.Žal je bila izvenmaternična nosečnost,pa še jajčnik me je zelo bolel.Nekatere punce pa krvavijo in je vse v redu.Upam,da te nisem preveč prestrašila,pojdi k zdravniku čim prej ,da boš mirna,ker če ni v redu je tudi lahko zelo nevarno za tebe.Srečno in lp

_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kri po odnosu
22.9.2009 21:40:34   
*vrtnica*
Pozdravljene, danes sem bila na pregledu. Na ultrazvoku se še ni nič videlo, ker sem noseča šele 4 tedne. Krvavitve občasno še vedno potekajo. Ginekologinja me je dala na bolniško za 14 dni in zdravilo Dabroston za prenehanje krvavljenja, me je pa precej prestrašila, da je velika verjetnost ss. Kot pozitivno mi je rekla edino to, da je sluznica močno odebeljena. A katera ve kaj to v bistvu pomeni? Bolečin nimam, čutim pa rahlo špikanje po jajčnikih in trebuhu, malo me tudi napenja, ampak vse v mejah normale. Zelo si želiva user posted image , zato me zelo skrbi, kako bo potekalo vse to. A je imela katera podobne izkušnje? Sensi pri meni vse poteka popolnoma isto kot je pri tebi, upam, da se mi bo kri ustavila...lp

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kri po odnosu
23.9.2009 14:58:29   
Bojana82
Vrtnica, pri meni sicer ni bilo čisto tako, ampak zelo podobno kot pri tebi! Zato sem na bolniški že od prvega pregleda......svetujem ti, da probaš čimveč preležati, vsaj dokler krvavitve čisto ne prenehajo.....
.......no pri meni se je srečno končalo in čez dober mesec pričakujemo user posted image , upam da bo tudi pri tebi tako! user posted image

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kri po odnosu
28.9.2009 8:13:35   
*vrtnica*
Sporočam, da svojo pikico zaenkrat še nosim pod srcem. Do ss ni prišlo (vsaj zaenkrat). Krvavitve so se mi hvala bogu ustavile. v četrtek imam ponovni pregled, ko bom že v 6. tednu. upam, da se bo že videlo ali gre za izvenmaternično ali normalno nosečnost.

Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje. Ali vas je ginekologinja še naprej držala v bolniški, ali ste lahko šle v službo, ko se vam je krvavitev ustavila. zdaj sem namreč 14 dni na bolniškem, pa me malo skrbi, ker v službi še nisem povedala zakaj točno sem na bolniški. Delam v vrtcu, kjer pa zelo težko najdem koga, ki bi me zamenjal, pa tudi za otroke ni enostavno, ker so majhni in navezani name.

Pa še nekaj, delam v dopoldanskem času, pa me zanima kako je s pregledi v nosečnosti, lahko hodim nanje v popoldanskem času, ginekologinjo pa imam v mb?

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kri po odnosu
28.9.2009 9:25:36   
*vrtnica*
Ginekologinja pa je Renata Zavšnik Mihič, če ima katera izkušnje pri njej?

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kri po odnosu
29.9.2009 14:24:25   
*vrtnica*
Kaj ni imela nobena podobnih izkušenj? vsak odgovor bi mi prišel prav.

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kri po odnosu
2.10.2009 11:15:51   
*vrtnica*
Včeraj sem bila na drugem pregledu. Na UZ se na žalost še ni videlo nič drugega kot gestacijska vrečka. Noseča naj bi bila ravno 6 tednov. Ali je normalno, da se pri tej starosti še ne vidi plodu in utripa?

Krvavim hvala bogu več ne, sam me je ginek. vprašala ali naj bom na bolniški ali bom šla v službo. Pa je rekla, da če bom delala, da zaradi tega ne bom splavila, ker nimam takega fizičnega dela (sem vzgojiteljica v vrtcu). A mislite, da sem se prav odločila, ko sem rekla, da bi šla raje delat, ker jim v službi še sploh nisem povedala zakaj sem bila do sedaj na staležu?

Sma se pa dogovorili, da če se bo ponovno pojavila krvavitev ali rjav izcedek, da potem pa prekinem z delom in grem takoj na bolniško.

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kri po odnosu
2.10.2009 11:20:32   
MAŠKA
Vrtnica tudi pri meni je bila pri 6t6d le gv in rumenjakov mehurček. Mi je rekla, da je to še prezgodaj, da bi se kaj videlo. pri 8 tednih pa je bil že plodek z utripajočim srčkom. Zdaj sem v 26 tednuuser posted image . Srečno!

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kri po odnosu
2.10.2009 11:29:21   
RAKICA2007
Najprej naj ti čestitam user posted image
Upam, da se ti vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image , sicer pa če bi bio kaj narobe bi ti že gin. povedala.
Jaz sem izvedela za svojo 1. nosečnost šele v 8t/2d in na UZ videla 2,1 mm velik plod. Tako da ti svetujem da še malo počakaj.

Če je gin. rekla da greš lahko delat, pojdi, ampak zelo pazi nase. Pazi da ne boš frkolinov in frkolink dvigovala in nosila. To se pa le čuvaj. Jaz nisem ubogala moje gin. pa sem z 26t obležala v postelji in ostala na bolniški do porodniške.

Tako da maksimalno uživaj v nosečnosti, pa nikar se preveč ne obremenjuj.

Ne pozabi poročat.

Lepo se imej in velikoo se smej

(odgovor članu *vrtnica*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kri po odnosu
2.10.2009 11:29:27   
jolly123
Vrtnica imam skoraj identično zgodbo za sabo in doma trenutno zdravega enoletnika, tako da nič ne skrbi. Ko sem prenehala z jemanjem KT sem imela čisto zmešano vse, nonstop ene krvavitve in točno take kot pri tebi, da res nisem vedela kaj pa kako. Ko sem zvedela, da sem noseča, se mi je pojavila krvavitev podobna kot pri menstruaciji, sem se ustrašila in šla na urgenco.
Zadržali so me na oddelku, ker je bil v maternici viden hematom, dobila sem bolniško za dva meseca. Več ali manj sem ležala. Kasneje sem sicer imela še druge komplikacije tako da sem bila res vso nosečnost doma.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kri po odnosu
2.10.2009 12:19:46   
*vrtnica*
Hvala vam, da ste me vsaj malo pomirile.
V službi se bom pazila, kolikor bo v moji moči, če pa slučajno zagledam kri, pa grem takoj na bolniško, tako sem se odločila.
V službi še ne bom povedala za nosečnost, ker še ni 100%, da je z bebijem vse v redu, oz. da sploh je. če pa bom začela spet krvaveti, bom povedala kako je na stanju in bom šla v bolniško, najbrž do konca nosečnosti. Hvala vam in lep dan!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Avantura
binyy

Ste za sex za eno noč z osebo,ki vas zelo,zelo privači,kljub temu da imate partnerja (doma)?

da, zakaj pa ne (15%)

ne (45%)

da, to si zelo želim (4%)

ne, ne podpiram avantur (36%)


Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!