|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija
27.8.2007 12:22:17   
renata nana
Pozdravljene! Tudi jaz sem se naročila na laparoskopijo in sicer v Ljubljani. Naročena sem 27. septembra. Me pa nekaj zanima koliko dni ste bile v bolnici, meni je rekel dr. Zorn da bom samo eno noč tam potem pa grem domov. Je to mogoče? Nekatere ste napisale, da ste bile kar nekaj dni v bolnici. Veste punce jaz sem že zdaj vsa zmedena, malo me je strah. Samo tolažim se še s tem, da lahko pa mi bo vseeno uspelo zanositi po operaciji. Zelo bi bila vesela, kakršne koli vaše pomoči.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparoskopija
27.8.2007 12:37:44   
spelka12
Živjo!
Lapa.je pa zadnje čase več kot pa lepotnih op.user posted image .Renata nč se sekirat.Tudi jaz sem bila v Lj.,doma sem bila že po 3 dnevih(prvi dan operirana,čez 2 dni že doma).Če narkozo slabo prenašaš al če se ti kaj zavleče te še kakšen dan zadržijo in to je vse.Na bolniški sem bila en teden.Veliko sreče ti želim pa čimprej enega user posted image .

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: laparoskopija
27.8.2007 12:41:50   
pika30
Jaz sem bila za laparo.3 dni v bolnici v Celju.Operacija ni uspela,zato sem imela ivf,ki je uspel v prvem poskusu.user posted image
Želim ti vso srečo.user posted image

_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: laparoskopija
27.8.2007 12:42:32   
renata nana
Hvala, spelka12.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: laparoskopija
27.8.2007 12:45:27   
suzanamai
Ne skrbi, jaz sem šla še isti dan domov, saj moj gin. ve da slabo prenašam bolnice. Sicer sem dobila odpustnico šele naslednji dan, mož pa me je odpeljal domov uro po tistem, ko sem se zbudila iz narkoze in me je dr. Omahen še pregledal. Sama laparo pa je bila uspešna, pričakujem že drugega sončkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: laparoskopija
27.8.2007 13:03:38   
spelka12
Pika 30 in suzanamaiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Pika v prvem poizkusuuser posted image pa to je super.Mene to še čaka.upam na user posted image .ČIMPREJ!!!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: laparoskopija
27.8.2007 13:15:44   
baguSka
Prvi dan zjutraj notr, drugan dan operacija, tretji dan domov.
Operacija neuspela.
Septembra ponovni postopek.

Pri meni je le ta razlika, da sem poleg laparo mela se histeroskopijo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: laparoskopija
27.8.2007 13:59:37   
bruna
Hoj!! Nič se bat! Jz sm imela poleg laparo še histeroskopijo, pa sm že isti dan šla domov. Par ur traja vse skupaj s pripravami vred. Odvisno od gužve, od tega gdaj pride g., pa predvsem pa kako poteka zbujanje z narkoze. Glede na to,da je poseg krajši, tudi narkoza ni močna in je vse laže in hitreje. To je res mala stvar. Men je bilo npr. velik bolj neprijetna punkcija v postopku ivf.
Je pa vsekakor odvisno tudi od osebja. Mene je operiral dr. Vogler,ki je zelo prijeten,topel človek,ki ti takrat največ pomeni.
Držim pesti za tebe!!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: laparoskopija
27.8.2007 19:09:55   
Anonimen
tudi jaz sem nova tukaj !dr.reš mi je dal napotnico za laparoskopijo, me pa zanima, če je bla katera v kranju na operaciji in kako dolgo je čakala na vrsto  za operacijo. hvala

(odgovor članu bruna)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: laparoskopija
27.8.2007 19:20:03   
lučka 25
Anonimna, tudi jaz čaklam na operacijo v Kranju. Žal te moram razočarati, da čakam že lep čas kdaj bom prišla na vrsto - to je že od 9.maja, kar bo kmalu že 4 mesece. Sprva so mi rekli, da bom na vrsti junija, pa sem potem konec junija rekla kako je kaj z operacijo, če so pozabili name, pa je rekla, da trenutno v tem času niso opravljali tiliko laparoskopij in, da sem 3. na čakalni listi, da naj računam na septembra. Sedaj pa upam, da bom prišla na vrsto. Čakam na user posted image , ki je spet pozabiula priti (al pa je šla tudi ona na dopust), pa bom potem takoj poklicala kako je kaj zdaj, da me niso pozabili. Je pa res, da naj bi baje ponavadi, ko ni poletnih dopustov prišel na vrsto po 2,5  - 3 mesecih. Upam, da ti ne boš toliko čakala kot jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: laparoskopija
28.8.2007 6:48:25   
oktavija
Halo Renata nana!

No jaz sem bila na laparo in histero prejšnji teden in sem bila v bolnici 4 dni. Neznam si pa predstavljat kako bi šla eno uro po operaciji domov ko pa še za sebe nisem vedela, jaz sem bila pod totalno norkozo in je bilo kar hudouser posted image , slabosti imam še danes, prav tako pa tudi bolečine, konec tedna pa mi bodo odstranili šive.

Upam, da je operacija uspela in da bomo kmalu zibali user posted image  !

Mogoče imaš ti kakšen lažji poseg in boš lahko šla domov prej, malo pa je tudi odvisno kako prenašaš bolečine in norkozo.

Bodi brez skrbi vse smo preživele pa boš tudi tiuser posted image !

Veliko sreče in kmalu kakega user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: laparoskopija
28.8.2007 11:59:09   
renata nana
Pozdravljene. Najlepša vam hvala za tako lepe besede, ste me kar malo pomirile in mi dale upanje, da bomo tudi mi kmalu zibali. Punce zelo, zelo ste prijazne. Še enkrat vam lepa hvala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: laparoskopija
29.8.2007 19:40:44   
Anonimen
hvala lučka 25 jaz sem nesla začetek avgusta napotnico pa je sestra rekla enkrat v septembru da bom dobila datum,baje pa da na jesenicah si takoj na vrsti pa še ful so pohvaljeni!tko da bom počakala do drugega tedna pol bom pa poklicala na jesenice in vprašala.l.p. nati

(odgovor članu renata nana)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: laparoskopija
30.8.2007 10:43:56   
spelka12
Nati jaz sem bila na jesenicah in sem se počutila super(no razen bolečinuser posted image ).Osebje razen izjem prijazno,hrana dobra,tudi oprema sob se mi zdi boljša kot drugje.Pokliči pa vprašaj.Velikouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: laparoskopija
30.8.2007 18:09:58   
belavrtnica
Renata nana nič se bat tudi jaz sem bila prejšnji teden op. pa ni bilo hudo. V ponedeljek sem šla not in bila v sredo že doma. Res da sem čakala tri mesece in to v Mariboru, ampak op. je uspela. Saj bo boš vidla. Držim pesti tudi zate.
Lp belavrtnica

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: laparoskopija
30.8.2007 22:09:14   
lučka 25
Danes se mi je vse skupaj sesulo in sem čiisto na tlehuser posted image user posted image user posted image . Že dolgo časa nisem jokala kot dež. Namreč klicala semm v Kranjsko porodnišnico kako je kaj z mojo laparoskopijo, če sedaj po prijavi, ki je bila 9.maja že kaj bolje kaže na datum operaciije. pa mi je sestra rekla, da 10.9. dobijo še več anestezistov, ki jim jih primanjkuje in, da potem konec septemra bi pa lahko bilo. Pa še, da  naj bi bila laparoskopija takoj po user posted image , ki pa jo imam  ravno sedaj, kdaj bo pa naslednja pa ne vem, saj je zelo neredna (29-49 dni).
Sedaj pa ne vem, ali  naj se še kje drugje prijavim,na  primer na Jesenicah. Kaj misliite? Jaz imam  občutekk, da te laparoskopije ne bom nikoli dočakala in bodo vedno neki izgovori, zakaj še ne pridem  na vrsto. Gotovo pa sem trenutno tudi malo preveč črnogleda.user posted image

(odgovor članu belavrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: laparoskopija
30.8.2007 22:42:03   
Fargesia
Hej, Lučka25!user posted image

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: laparoskopija
31.8.2007 10:27:34   
spelka12
Lučka bodi vztrajna.Pokliči še na jesenice in vprašaj koliko se čaka.Ponavadi te če jim zelo težiš kar malo naprej vzamejo.
Zakaj pa imaš laparo.?Če je kaj bolj resnega prosi tvojo g.naj ona pokliče in se malo zavzame za tebe.
LP pa veliko user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: laparoskopija
31.8.2007 13:24:38   
amor real
Lučka 25!

Ne obupat! Jaz imam tudi neredne menstruacije pa mi je moj ginekolog dal Prometrium in si bom naštelala user posted image , da bom na dan operacije 8. dan ciklusa. Operacijo imam 24/9-2007 v Postojni.

SREČNO

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: laparoskopija
31.8.2007 15:58:39   
lučka 25
Punce hvala za podporo!!!user posted image  Moram reči,  da sem že bolje in počasi dobivam voljo nazaj. Še moj user posted image  bo seddaj končno doma, ker se mmu končajo vsi ti tabori, turnirji in priprave, pa mi bo tudi lažje. Še dobro, da se je sedaj v službi začelo spet zares, ko je vse na novo - novi otroci, nova skuppina in nov otroški živ-žav. user posted image

Maša hvala. ti me zastopiš, a ne?user posted image user posted image user posted image

Špelka, laparo imam zato ker že več kot 2 leti ne zanosim in imam PCO sindrom.

Amor reaal, bom probala preko vez (ki sem jih sedaj "našla") priti do datuma v Kranju, če ne pa bom poklicala  še na Jesennice.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: laparoskopija
31.8.2007 21:52:39   
Anonimen
Jaz tudi čakam v Kranju. že od aprila, imam pa Rantovo. Sam meni je rekla, da mi bo delala laparo v drugi polovici ciklusa user posted image , u pa berem, da delajo takoj po user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: laparoskopija
1.9.2007 0:30:31   
lučka 25
Anonimna, kot kaže je tu v Kranju vse malo pomešano. Meni ni nihče omenil do sedaj, ko sem klicala, da naj bi mi laparo delali takoj po user posted image . Je pa res, da sva kot kaže obe nekako "pozabljene" na spisku in sicer ti si načakalni listi pred mano, pa še nisi na vrsti. Joj, včasih mislim, da nikoli ne bom (bova) dočakali laparo, hkrati pa me je še strah, ali bo sploh pravi učinek. Pa saj kot pravijo punce, treba je pozitivno razmišljati in nikoli ne obupati. Tudi nam bo uspelo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: laparoskopija
1.9.2007 6:43:15   
oktavija
Čao Lučka 25,

glej jaz sem imala isto diagnozo kot ti in tudi midva vstarajama že 2 leti, da bi vgledala user posted image  user posted image , in zato sem bila na laparo in histero, in za uravnavanje pravočasne user posted image  sem dobila KT Rivigadol, ki sem jih jemala cela dva meseca zato, da sem jo dobila pravi čas in da je bila sluznica dovolj tanka ,da so me lahko operirali.
Jaz mislim, da moreš ustrajat in da se brez problema prijaviš na operacijo v ketero drugo mesto (npr.Jesenice).

Jaz nevem kakšnega ginekologa imaš ti, ampak moja zdravnica
(dr.Peternelj-Marinšek iz Celje) je tako superuser posted image user posted image , da jo lahko vse vprašam in mi vedno svetuje kaj je dobro za mene in kaj ne.
Če je ginekolog OK pol se malo pogovori in veliko lažje ti bo, vsaj oni so tam ki so dolžni odgovorit na ta neprijetna vprašanja, ki jih težko postavimo komu drugemu...

Kar pogumno naprej in brez sramu saj danes ima 40% žensk sindrom PCO, in nisi edina s takim problemom.

V upanju ,da bomo kmalu srečne user posted image  vam pošiljam velike user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: laparoskopija
1.9.2007 15:23:40   
lučka 25
Oktavija, hvala za informacije in spodbudne besede.
Bom po moje res kar poklicala še na Jesenice in se tam prijavila. kar pa se tiče moje neredne user posted image  pa res ne vem, za kaj mi ni G omogočil, da bi jemala kakšne tablete za uravnavanje ciklusa in s tem lažje določitve datuma.
tebi pa želim, da je operacija uspela in da bodo rezultati kmalu pravi - user posted image user posted image .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: laparoskopija
2.9.2007 15:34:07   
jasmina 26
ne boj se ni razloga za strah. jaz sem imela že 6 laparoskopij ni hudega tudi bolečine niso grozne še manj kot pri menstruaciji, razen mene ponavadi boli malo gor pri ramah to je pa zaradi plina. kmalu kako uro po operaciji te dajo hodit da čim prej spraviš ta plin ven iz sebe in sicer gre skozi mišice ven (izgoreva ). domov sem šla pa ponavadi drugi najpozneje tretji dan. zato pa brez panike ne bo ti hudega. lp. jasmina 26

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?