|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ležišče iz latexa - Dollar, vaše izkušnje
20.3.2012 18:26:04   
jasna80
Odločam se za nakup njihovega jogija iz latexa (7 conski). Zanimajo me vaše izkušnje, glede na to, da je precej drag. Zdaj so imeli eno akcijo za latex ležišča - 25%, redna cena pa je 599 EUR (za dimenzijo 90x200). Pravijo, da se lahko po 30 dneh tudi zamenja, če mi trdota ne bi ustrezala (glede na mojo višino in težo, so mi izbrali najmehkejšega). A mogoče kdo ve glede na to, da po 30 dneh obstaja možnost menjave, če je potem sigurno, da bom dobila res nerabljen jogi ali obstaja možnost, da mi bodo dali tistega, ki nekomu drugemu ni ustrezal. Pa zanima me seveda tudi, kako se ta jogi iz latexa obnese? Bila sem v Cityparkovi trgovini Dollar, pa se prodajalki ni preveč dalo, itak samo hvalijo in imam občutek, da se sploh ne poglobijo dovolj. Glede na višino in težo, mi je kar enega določila in to naj bi bilo to. Dala mi je še prospekt in cao. Vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ležišče iz latexa - Dollar, vaše izkušnje
21.3.2012 9:55:48   
FLOWR12
Mi smo se lani preselili v novo hišo in vsi, otroci in midva imamo 7 conske jogije Dollar. Na njih se spi odlično. Ne bi zamenjala za nobene druge.

(odgovor članu jasna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ležišče iz latexa - Dollar, vaše izkušnje
21.3.2012 13:39:37   
jasna80
FLOWR12, a imate mehko, srednjo ali tršo varianto? Meni so svetovali mehko, drugače sem pa osebno bolj navajena trših jogijev, tako da se že vnaprej bojim, da mi bo premehak. Res pa je, da še nikoli nisem imela latexa in je potem tudi trdota lahko relativna.

(odgovor članu FLOWR12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ležišče iz latexa - Dollar, vaše izkušnje
21.3.2012 14:48:14   
FLOWR12
Jaz in hči imava mehko, sin in mož pa trdo. Sploh ni pomembno toliko na težo kot to kaj ti ustreza. Tudi jaz sem imal prej trše ležišče in sem rabila 1 teden, da sem se navadila na tega. Sedaj pa ga ne dan za nič na svetu. Imamo tudi njihove vzglavnike in kašmir posteljnino. Z eno besedo zadovoljniuser posted image .

(odgovor članu jasna80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?