|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lego in ostale igrače
2.10.2005 16:40:36   
Bela
Danes sem našmu fantu kupila prestige lego kmetijo...da o ceni sploh ne govorim. Še zdaj me peče v prsih, ko pomislim kako so te lego drage, glede na količino.
Sam večina jih pravi, da je to super, ker so zelo kvalitetne in jih lahko ima več generacij, pa še dograjuješ lahko cela mesta in naselja...
Kako in kaj ve kupujete za otroke, kaj se resnično izplača??
Če pomislim, da bom s časom res nabavla celo lego verzijo ,bo ful kul za tamalga, ampak ob pogledu na znesek, ki se bo tam bahal me prav trga.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lego in ostale igrače
2.10.2005 16:51:00   
tesa
Ja Lego je res Zakonuser posted image , sam kaj ko so zadnje čase tako dragi, da jih sploh ne kupujemo več. Moji otroci jih imajo še od mojegauser posted image  ko je bil še otrok. Imel jih je cele škatlje in takrat so bile samo Basic kocke. So pa super, ker lahko delaš z njimi karkoli, ne pa tako kot zdajšnji kompletiuser posted image . Ko so bile hčere še male je bil Lego še nekako poceni in smo jih full kupovali. Poleg Basic smo kupovali komplete Belvi, Scala....in seveda Duplo. Tako, da imamo kock ogromno in se naš tamalček igra z njimi , čeprav so nekatere strare tudi že skoraj uffff 40letuser posted image .
Drugače so pa kvalitetne tudi od Tomija. Fisher Price in še kaj zdrži več kot enega otroka. Nap. Bruder za večje otrokeuser posted image

_____________________________

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lego in ostale igrače
2.10.2005 18:27:51   
SašaR
Jaz lahko povem, da se je moj brat toliko preigral z lego da dol padeš. Od začetka je imel Duplo, potem Basic, ko pa je imel 6. let pa je prvič dobil Tehnic, ker si jih je ful želel - majhno škatlico. No v nadaljevanju je postajav vedno bolj zahteven in ko so sorodniki, tisti ki so prišli na njegov rojstni dan spraševali kaj naj mu kupijo, je mami rekla, da naj vsi skupaj mu kupijo eno večjo škatlo Tehnic. Potem pa se je enkrat dokupilo še "rezervne dele". Uporabljal jih je do svojega 13.leta. Sedaj čakajo na naslednjega uporabnika.



_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lego in ostale igrače
2.10.2005 19:14:41   
KODA
Tudi pri nas se igrata s  lego kockami starimi 30 let.Ko sem bila majhna,mi jih je oče kupoval v tujini.Ko pa sem jih prerastla,jih je spravil za vnuke.Pa še mi jih dokupujemo.Jih ne manjka doma.Ampak na momente se jih naveličata.Takrat jih spravimo,malo počakamo da se naveličajo drugih igrač in zopet so aktualne.user posted image user posted image

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: lego in ostale igrače
2.10.2005 22:12:16   
frutka_
Meni se tudi zdijo Lego zelo fajn igrače pa zelo trpežene so! Naš mali ima kar nekaj od Lega in kolikokrat mu je že kaj padlo na tla, iz višine, pa se ni nikoli niti okrušilo, zvilo, kaj šele razbilo.
Fajn je tudi, ker jiih nato nadgrajuješ. Je pa res da so igrače dražje ampak za ceno ki jo plačaš dobiš kvaliteto.

Mojmali se najraje od vsega igra s škatlami v katere mečeš telesa razl. oblik(kocka, kvader, krogla).
Od igrač pa ima še zelo rad knjigice z motivi živali ter bagrov in kolesa!


LP

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: lego in ostale igrače
3.10.2005 10:02:30   
spacey
Meni se tudi zdijo Lego kocke, ena izmed najboljših igrač .. se mi zdi da je ni boljše za spodbujanje otrokovih čutov, sposobnosti itd. .. poleg knjigic, ki so seveda nepogrešljive. :)

Mi komaj čakamo, da bo naš škrat malo večji, da bomo skupaj gradili s kockami... Se pa popolnoma strinjam, da je cena astronomska, vendar za to kar dobiš, recimo realna. :)

Lp




_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: lego in ostale igrače
3.10.2005 11:37:42   
Annny
Trajajo res dolgo, če ti povem, da jih imam jaz še celo škatlo legic od mojega očeta..se pravi so stare več kot 40 let!! Pa so čisto OK videti.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: lego in ostale igrače
3.10.2005 11:53:16   
AlenkaM
Tudi pri nas so Lego duplo in klasik doživele in preživele marsikaj. Smo jih pa mi kar nekaj kupili rabljenih. Ne vem, kako je pri nas, ampak v Avstriji se rabljene kar precej prodajajo. Je pa res, da včasih manjka kakšna bistvena kocka.
Če se ne motim, sem zadnjič videla oglas na RR, da nekdo prodaja nove komplete po mnogo nižji ceni. Verjetno jih bom kmalu tudi jaz (a ne novihuser posted image ), samo svojega najstnika moram preje prepričati, da je sedaj pa res že čas, da jih ne bosta več potrebovala.

Čao, Alenka

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: lego in ostale igrače
3.10.2005 12:09:52   
kofetek2010
ah, ja, še vedno jih kupujemo in ko mislimo, da je fino, da ima vse Bionicle - glej hudiča, je že nova serija zunaj in jovo na novo user posted image  matr, mulc ima samo Bioniclov enih 20 škatel in vsaka stane 2-jurja, in vseh ostalih se niti ne spomnim user posted image  

sva imela zadnjič čistilno akcijo in je 2 veliki vreči avtkov, ta velikih Legic in ostalih igračk dal bratrančku, a še vseeno mu je ostala cela gora igrač, pa še stran sva jih pometala še pa še - kolk dnarja je v igračah, raje niti ne računam user posted image  

(odgovor članu AlenkaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?