Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zdaj pri 9 mesecih in ko je vroče mi spije od 2-3dcl na dan.
je star 5 mesecev in tudi spije ful malo tekočine čez dan. Mogoče vsakič, ko mu dam flaško par požirkov čaja ali vode, drugače pa nič. Edino ene 3x je imel do zdaj dan, ko je popil celo 1 deci v celem dnevu. Sem probala tudi z magičnim lončkom, pa ni bilo nič bolje.
, tako, da se ne sekiram preveč, ker ne mara piti čaja. Je pa faca ( pa jaz z njim vred ker mu nasedem) , ker vsak dan blazno prešvican zgleda ves dehidriran, jaz pa mu posledično najmanj enkrat skuham svež komarčkov čaj, vedno znova v prepričanju, da danes pa bo, ker je res izjemno vroče
. Pijemo pa zadjih 14 dni po slamci
, ker ji flaške in magični lončki (imamo jih celo zbirko po principu "mogoče bo pa po tem šlo"
, s vsem kar ji pride čez pot . Malo mačka preganja, pa psa, pa obira ribez in maline na vrtu, hodi pregledovat kumare (čisto nora nanje), če so že; potem mi malo solate populi in fižol obere....