|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež CONCORD - od 0 m do 12 let 31.7.2006 14:57:53
|
|
|
|
darjatimci
|
Mi ga imamo, Concorda trimax in smo z njim zadovoljni,zaenkrat še v klasičnem položaju,ampak pozimi ko bo bolj oblečen ga bomo verjetno morali razmontirat.
|
|
|
|
|
RE: Avtosedež CONCORD - od 0 m do 12 let 31.7.2006 15:01:01
|
|
|
|
Erdbeere
|
mi ga imamo samo jaz dojenčka ne bi dala kar direkt notri, bom kupila še prej stolček od 9-18 kg potem ko pa že ornk sedi pa pride ta v poštev, mi smo ta veliko dali pri treh letih notri, pa mi je ok, ker otrok le prevečkrat spi v avto sedežu in tukaj se ga ne da preveč v ležeči položaj dat, tako da raje kupi prej manjšega
|
|
|
|
|
RE: Avtosedež CONCORD - od 0 m do 12 let 31.7.2006 15:57:58
|
|
|
|
ajdaN
|
Kakor jaz vem ne obstaja od 0m - 12 let. Ampak imaš Ultimaxa od 0-18kg (do 4 let) ali pa Trimaxa od 9-36kg (do 12 let). Ne vem katerega si mislila. Za "vse v enem" še nisem slišala. Teste ima Concord tudi dobre, ampak Römer in MC sta še vedno boljša. Naš mali je pri dobre pol leta prevelik za v lupinico, tako da sem gledala Ultimaxa, ampak se na koncu odločila da gre kar v Römerja 9-18. Tudi bistveno varnejši so sedeži, ki ne vključujejo več skupin ampak samo eno. Če si mislila Trimaxa pa jaz dojenčka definitivno ne bi dala v njega. Ker je res za tiste otroke, ki že fino sedijo. Tam do leta in pol ali dveh se meni sploh ne zdi primeren. Jaz ti priporočam najprej 9-18 pa potem večjega.
< Sporočilo je popravil ajdaN -- 31.7.2006 15:58:29 >
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
kobacanjeuršula83Je vaš otrok kobacal?Ja (pred 6 meseci) (
17%)

Ja (med 6. in 8.) (
33%)

Ja (med 8. in 10.) (
21%)

Ja (po 10. mesecu) (
10%)

Samo plazil (rit dol) (
6%)

Ne (
13%)
Število vseh glasov: 256Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!