|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 11:40:06   
Tiamo
Nika in Jan
user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 11:52:38   
Jessy
Petri, le pazi nase in user posted image , da ne bo kaj narobe! Ti lepo počivaj in uživaj!

A bi bila katera tako dobra, pa bi objavila tist seznam z datumi rojstev naših avgustovčkov? Jaz sem si le ene 3 datume zapomnila, za ostala pa res ne vem! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 11:56:11   
Seven*
Violinski, ja saj, ampak saj ves, ko moras pac plavas, drugega ti ne preostane... Saj se mi zdi, da smo iz tahujsega prilezli ven. Ko pa Ema stara dve leti, bomo pa pomojem na konju.. user posted image Je pa tezkooo...

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 12:17:19   
Kety
Pozdravljene avgustovke in avgustovčki!

Najprej voščim vodilnim avgustovčkom in sicer DEMI, NEJI in ALJOŠI! Vse ste si tako lepo voščile, da sploh ne znam najti besed, ki bi lahko dosegale vaše želje. Pa vseeno s Timonom iz srca voščiva vsem slavljencem in seveda tudi mamicam, ki so se tako zelo potrudile, da so spravile na svet takoooo čudovite otročke! Bravo vsem za prebrodeno 1. leto in naj bo naslednje spet polno lepih doživetij in novih spoznanj!!
 
Čestitam Neji in Zoji za hojo. Ja, res bodo počasi vsi avgustovčki shodili. Ne vem ali lahko za našega tudi rečem, da je shodil saj že prehodi sobo, ampak samo če ga jaz spodbudim k temu, drugače gre raje ob kavču ali pa da se česa drugega prime, še najraje ima prst, ker gre tako najhitreje!user posted image  Sam od sebe pa se ne spomni, le če gre za korak ali dva, da pride do kake druge stvari.
 
No, drugače pa sva s Timonom nabrala že 25 morskih dni v Ankaranu in če bo le možnost greva nazaj. Mali tam tako zelo uživa, da bi se najraje kar preselila dol. Tam sem ga imela stalno brez pleničke in bosega, lahko je šel kamor je hotel (ven iz prostora na teraso ali pa nazaj notri). Res je bilo super. Plaval je v morju z mano v Fredovem obroču, tako, da sva bila v vodi po kakih 15 minut (voda je imela 26-27 stopinj), potem sva bila na na plaži, se je plazil, hodil po vseh štirih, raziskoval še pa še,.....res fino. No, na morju ima tudi zelo velik apetit in mi je res lepo jedel vse obroke, lepo je spal po 3 ure skupaj čez dan in ponoči celo noč. Se je poredil in ima sedaj kakih 9.300g. No, to je na kratko o našem počitnikovanju.
 
Seven, tudi Timon je imel še pred kratkim pod 9 kg. Mislim, da je Ema čisto prave teže. Jaz sem se dolgo sekirala, da je naš presuh, ker jih je večina že presegla 10kg, ampak se mi zdi, da je čist uredu. Tudi P. ni nič rekla, da je premalo.
 
Kaj sem ziher še pozabila. Aja, Petri,...počivaj!! Izkoristi, sploh če je David tako priden in veliko spi. Imaš res srečo. Timon je živ hiperaktivnež. Groza! Tudi sekundo ne zna bit pri miru in se mu mora skoz nekaj dogajat. Tu doma ga kar komaj krotim in uspem tako zmatrat, da mi gre lahko spat. Morje dela čudeže glede tega. Je mrknil takoj ko sem ga odložila v posteljo, doma pa ne postane zaspan, ampak prej siten, ker se dolgočasi...pomoje! Pa zdej sem še sama z njim, ker je ati začel s službo in tako je obtičal samo z mano. Je malo razvajen družbe obeh. Ko pride pa ati domov se pa Timon itak samo po meni obeša user posted image
 
Tia, Demi je pa res carica, da je vse znala, kar so zahtevali. Naš lupčka noče dat drugače kot tako, da se z obrazom stisne k meni. Pa če mu rečem, naj se stisne k mamici, se tudi zna. Zdej da tudi pa-pa, če se mu ljubi in če mu je oseba všeč user posted image . Zdej ga učim metat like v tisto skrinjico, ampak ne da bi vedel katera oblika gre v katero luknjico, ampak da zna pravi lik zbasat v pravo luknjico. Na magic board je tudi nekaj čečkal na morju, ampak je vmes milijonkrat dal tisti svinčnik v usta. Joj, a sem vam povedala, da sedaj vtakne vse v usta. Od čikov do kamnov, premoga,...vse!!! Moram prov pazit! Bo sedaj nadoknadil za nazaj. To je stvar ko jo je pobral od svoje mlajše sestrične! Moram priznat, da mi je bilo bolj všeč, ko je dajal v usta samo hrano! 
 
Zdej grem pa hitro še kej narest, dokler spi!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 14:01:14   
natasaxy
Nika in Jan vse najboljše ter veliko užitkov pri pihanju svečke in tortici!!user posted image user posted image user posted image
 
Petri ti pa kar počivat,...drugače bomo hudeuser posted image
 
Kety dobrodošla nazaj. Saj ste pravi pomorščaki. Na morju je druga klima in otroci se tam 100% utrudijo, naš je že tako hitro utrujen, na morju je pa kar v naročju zaspal, če ni imel več energije.

Glede kg, naš je bil na začetku kar bunkica, pa še vedno ima apetita veliko, kilogramov ima pa sedaj pri 11 mesecih 9,5, tako da sploh ni tako veliko glede na njegov am am,...je pa res da tudi po 3x na dan včasih kakamo.

Grem zdej, ker zdejle en obisk dobim,...pa pa

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 16:41:06   
zoya24
NIKA IN JAN VSE NAJBOLJŠE IN
VELIKO VESELJA OB PIHANJU PRVE SVEČKE!
user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Evo naju, še vedno ne povsem zdrava, ampak bo že.
 
Torej je treba tudi Timonu user posted image user posted image user posted image  čestitat za prve korake.
 
Pri nas drugače nič novega, tak da nimam kaj za napisat user posted image
 
Lepo bodite!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 17:24:52   
nanka
Monja – Dominik 28.7.
Jessy - Neja 29.7.
Tia - Demi 31.7.
Violinski- Aljoša 1.8.

Ery   -    Nika  2.8.
Jankobananko-  Jan 2.8.
Žani   -  Aljana 5.8. 
Nanka - Zoja 6.8.
Zoya24 - Žiga 11.8.
Tajica - Žak 13.8.

Majapro- Vid 14.8.  
Miševi - Jure 17.8.

Nelči   - Jan  17.8.
Petri85- David 17.8.   
Kety - Timon 19.8.
Tina104 - Aljaž 20.8.
Tea01 - Jure 21.8.
Hugolina- Jan 26.8.

Teya    -  Nejc  28.8.
Natasaxy- Gašper 31.8.
Seven-      Ema  31.8.

Upam, da ste vsi gor, če pa niste pa hitro sporočite, da vas dodam.

< Sporočilo je popravil nanka -- 2.8.2006 17:25:22 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 17:36:01   
nanka
 

Nika in Jan vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image , veliko veselja in zdravja, za obe mamici pa velik šopek user posted image

Timon user posted image  za korake in dobrodošla nazaj z morja. Sta si privoščila kar dolge in lepe počitnice, super.

Petri počivaj, počivaj.

Zoja je danes malo boljša, vročina se ji pa vrti tam okoli 37.3. Še vesdno ni videti katera bolezen jo je napadla, v ustih pa tudi ni nobenega zobka.

Danes sem končno zavila prvo polovico zvezkov in knjig, ki sta mi jih otroka že prinesla, druga polovica pa bo na vrsti 3 septembra. Preračunala sem koliko sem zapravila za šolske potrebščine, kriza ( za oba 80k), pa nisem kupila nobene šolske torbe.

Vreme je pa krasno, prav paše tale ohladitev po tisti neznosni vročini.

Jessy, lani je bilo prav takšno vreme, ja. Jaz sem šla 6.8. noter in ni bilo nobene posebne vročine, ko sem šla 9.8. domov sem jo pa tudi oblekla v jopico in kapico.

Pa pa

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 18:38:16   
Jessy
Mamica Jessy z velikim ponosom sporoča, da zdaj pa resnično že hodimo! user posted image user posted image  Prej, ko sva imeli za it od doma in sem jaz še pripravljala njeno malico na pultu, je lepo vzela v vsako roko po enega palčka in zakorakala proti meni. Od takrat naprej samo trenira to korakanje in brez padcev prehodi cca 10 m po stanovanju. Zunaj še nisem testirala, kako ji gre, je pa zdaj tašča z njo zunaj, pa bosta zagotovo tudi to sprobali.
Se mi je prav malce oddahnilo, ker to pomeni, da kolena ne bodo več tako črna, niti cunje ne tako umazane. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 20:39:30   
violinski
Dober večer, drage mamice!

Žal se moram opravičiti, moji posti bodo brez slikic pikapolonic, tort in daril, ker mi trenutno RR ne dela pravilno in moram malo poizvedeti, kaj se dogaja.

Vse najboljše želim Niki in Janu, za njuno prvo svečko, pa seveda tudi mamicam ery in jankobananko!!!

Tia, verjamem, da se ti zdi zamalo tako pod ceno prodajati svoje znanje, ti pa naredi tako, kot se tebi zdi najbolj prav. Nič se ne sekiraj, če se bojijo tvoje ponovne zanositve, kar se ima za zgoditi, naj se zgodi. Meni se zdi pametno, da jim nič ne poveš, kakšni so s tem v zvezi plani, če misliš zaenkrat še malo počakat. Naj se kar tresejo. Kar se tiče moje nove službe, čakam na novice, ki naj bi prišle jutri ali pojutrišnjem.

Natasaxy - čečkanju po stenam se je mogoče izognit in sicer s konstantnim prigovarjanjem, da se riše samo na papir, ki ga data mami ali ati. Mi smo sicer pri tem imeli eno manjšo nesrečo z eno knjigo (tudi knjiga je narejena iz papirja), tako da Lana zdaj dobro ve, da ne sme risati nikjer drugje kot na svoje liste, v svoj zvezek, v svoje pobarvanke, .... Ali pa na tablo. Na steno se k sreči še ni spravila.

Pridružujem se vsem tistim, ki ugotavljate, da je vreme popolnoma enako lanskemu. Meni je današnji dežek zelo ustrezal, kljub temu, da so me moji starši odpeljali na izlet v Trbiž - tam smo itak bili pod streho, tako da ni bilo panike. Ma seveda, da nisem kupila nič posebnega, dva usnjena pasova za mojega moža, in eno dolgo krilo. Saj v resnici nisem imela namena nakupovati, sva z Aljošo šla z mojimi bolj zaradi izleta. Izkazalo se je, da je še bolje, da je deževalo, je bilo vsaj sveže in se ni bilo treba matrat v vožnji po soncu. Aljošo sem dala kar v kavbojke, pa majčko s kratkimi in eno lahko poletno jaknico čez. Je bilo dovolj, da ga ni zeblo. Pa nogavice, no. Tem se je še najbolj čudil, se mi zdi, da je že pozabil, kaj so to user posted image (aha, tega smeškota pa uspem spravit not, tistih, ki so v posebnem oknu pa ne user posted image ??

Jessy, kako pa to, da si prišla domov šele 6.8.? To je še kasneje, kot sva prišli iz porodnišnice Tia in jaz???

Petri, drži se, vsekakor pa pojdi preverit, zakaj ti trebuh otrdeva. Sicer domnevam, da gre za preutrujenost, če je David vsaj en tolko živahen, kot je Aljoša, imaš kar pestro. Ti kar počivaj, ko le moreš!!! Je pa fino, da David dopoldne veliko spi, to počne tudi Aljoša in meni je to čisto prav. Upam, da tako tudi ostane. Danes se ni zbudil za jutranje mleko do 8:20 (eno uro kasneje, kot običajno), pa tudi potem je bil že kar kmalu spet buden, meni je pa bolj pasalo, ko je spal do 10h. V takem primeru se je celo meni zgodilo, da sem vstala pred njim user posted image user posted image

Kety, lepo, da si spet z nami, čeprav vem, da si ti raje v Ankaranu, ker kot pravijo ostale, je pač klima bolj ugodna za otroke in veliko jejo in veliko spijo. Če boš prihodnji teden (druga polovica tedna in vikend) spet kaj dol, mi javi, se bova kaj dobili na kakšni kavi. Pa z otroki bomo šli mogoče kdaj malo plavat na Debeli rtič. Pa bravo Timon, za korake!! user posted image

Čisto sem pozabila, Aljošo smo danes izmerili in malček ima samo 75,5cm, kar je sicer popolnoma enako, kot jih je imela Lana, ko je bila stara eno leto, težek pa je 9.700g v plenički in oblečen. Se pravi nekje 9.500g. Se pravi cca 300g več, kot je bila Lana ob enaki starosti.

Nanka, hvala za seznam, meni jih je kar nekaj manjkalo, na svojem imam pa še Emo od Tamale83 (31.8.) in pišekmišek s Taiem (13.8.), pa sjug z Ažbetom, ki tudi praznuje danes!!! Verjetno je bilo še nekaj padalk, pa ne vem, kje so sedaj vse user posted image ??.....

Ojoj, spet sem napisala za ene tri dni branja.

Imejte se! Če pride katera na MSN me malo pobarajte, bomo še tam poklepetale!

< Sporočilo je popravil violinski -- 2.8.2006 20:42:04 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 21:58:08   
nanka
Violinski, hvala za informacije, sem dopolnila seznam. Vidim, da si dobro zapisovala podatke o Lani, jaz moram priznati, da jih nisem in imam bolj malo podatkov za primerjavo. Za Tjašo sem beležila težo do 8 meseca, za Matica pa samo do 5. Velikosti pa nisem, tako, da jih ne morem primerjati. So bili pa vse trije male gliste. Majhni in lahki,čeprav takšnih težav s pridobivanjem na teži nisem imela z nobenim.

Neja in Timon user posted image user posted image user posted image , zdaj pa pot pod noge.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 22:01:10   
nanka
Monja- Dominik 28.7.
Jessy - Neja 29.7.
Tia - Demi 31.7.
Violinski ključ- Aljoša 1.8.

Ery   -    Nika  2.8.
Jankobananko-  Jan 2.8.
Sjug  -   Ažbe 2.8.
Žani   -  Aljana 5.8. 
Nanka - Zoja 6.8.
Zoya24 - Žiga 11.8.
Tajica - Žak 13.8.

Pišekmišek – Tai  13.8.
Majapro- Vid 14.8.  
Miševi - Jure 17.8.

Nelči   - Jan  17.8.
Petri85- David 17.8.   
Kety - Timon 19.8.
Tina104 - Aljaž 20.8.
Tea01 - Jure 21.8.
Hugolina- Jan 26.8.

Teya    -  Nejc  28.8.
Natasaxy- Gašper 31.8.
Seven-      Ema  31.8.
Tamala83-  Ema  31.8.

< Sporočilo je popravil nanka -- 2.8.2006 22:03:33 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 22:05:53   
nanka
Ažbe, vse najboljše za prvi rojstni dan user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 22:16:15   
Seven*
Uf. Fajn spisek!! user posted image user posted image user posted image

Ce bo katera cvekala na MSN. Moj kontakt je: gabrijela.sever(AT)gmail.com

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 22:17:36   
Jessy
En dober večerček tudi od mene - še 1x! user posted image  Jaz se javljam večkrat po malem, violinski pa 1x, je pa takrat tolk bolj izčrpna! user posted image  Violinski, pa ne narobe razumet! Zelo lepo te je brati, ker se vsakemu 100% posvetiš. Meni pol stvari uteče iz glave.

Jaz sem prišla iz porodnišnice 4.8. (pomota v prejšnjem datumu, sorry), ker sem imela carski rez. Ker sem bila v Postojni, bi mogla ostat noti 7 dni, pa sem težila in šla 6. dan domov.

Nič...se poslavljam...grem še maile pogledat, pol pa počas pred TV in spat.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: AVGUST 2005
2.8.2006 22:53:56   
natasaxy
user posted image Čer.

Super seznamček, 31.8user posted image in 17.8 pa so bili datumi kar po trije na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se počasi opravljam spat, popoldne smo imeli malo vrtca na obisku, je prišel kolega z dvema otročkoma (3 in 5 let), tako da se je Gašper naigral in navriskal. Drugače pa nič posebnega - bila sva malo zunaj, še bolj pa sva noter poskakovala, pa en velik kup sem zlikala,...si moram čestitat, zdej ko se je malo shladilo mi gre to bolje od rokuser posted image

Na Ažbeta pa smo pozabili tudi mi, ko pa nas je tako veliko - Ažbe vse naj naj za 1. rojstni dan!!
 
Violinski držim pesti za dobre novičke!

Pri nas pa še nič novih novičk glede službe - še kar zatišje - zdej ko so pa dopusti pa sploh. Bo očitno se potrebno še na zavod prijavit,...kar pa mi sploh ne dišiuser posted image

Uživajte, sladke sanje in lahko noč!


(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 7:53:17   
Tiamo
user posted image  za Ažbetovo 1. svečko

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 8:02:38   
Tiamo
Še dobro, da je seznam objavila Nanka, ker si vseh datumov ne zapomnim. Zapomnim sem si samo en dan oz. dva pred Deminim roj. dnevom in enega za Deminim roj. dnevom. Punce oprostite, sem stara. Timonu čestitke za user posted image . Ja Jessy tudi jaz se spomnim, da smo vse prišle domov na moj rojstni dan, 4.8.. No jaz, ti in violinski. Seveda sem jaz 3.8 že jokala, da hočem domov, haha. Pa spomnim se violinski je skoz govorila, da Aljoša ratuje rumen, ampak so bili prividi, a ne violinski. Zdaj grem kavo popit, potem poklicat v ZD, ker sem včeraj nesla na pregled od Demi drekca.  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 9:33:41   
miševi



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Nika, Jan in Ažbe - vse najboljše!!!!
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 12:35:03   
natasaxy
Dober dan.

Danes pa nič ne bomo zunaj skakali po lužah:), pri nas skoz dežek pada.

Danes smo pa že boljše volje, je ful priden bil danes Gašper, pa zdej vse kar vidi pokaže s prstom, je prav zanimivuser posted image .

Sem ga ravno dala spat, tako da sem dve uri prosta:)

Tia kje dobiš tako zanimive slikice, tale fantek, ki hodi je ful faca.

Jaz sem tudi kavo že pri mami pila, če sem sama mi je zase ni felinga kuhat.

Grem,...se tipkamo

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 13:17:07   
Teya
lep pozdravček po dooooooooolgem času....

zamudila sem toliko, da me kar glava peče user posted image ...

vsekakor VSE NAJ NAJ vsem, ki ste že vpihnili 1. svečko in vsem, ki ste že naredili 1. korake user posted image user posted image

mi še nismo ne eno, ne drugo user posted image

bili smo na korčuli....nejc je užival bolj kot sem si kdaj sploh lahko predstavljala....slana voda ga ni motila čist nič in tako veliko banja, kot je morje tudi ne, pa čeprav ni bil prej nikoli niti v bazenu....

nejc ne hodi še niti približno, zdaj se je začel šele spuščat, tako, da nekaj časa samostojno stoji...je pa zato cela klepetulja user posted image

seven.....sem videla fotke....HUDO!!!! kako zmoreš???? koliko starostne razlike je med Jakobom in Emo?

toliko za1x....bi imela preveč za povedat, če bi se spustila v podrobnosti....za to pa, žal, nimam časa user posted image

hvala, vijolinski, za obvestilo!

pozdravček vsem!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 13:46:04   
Tiamo
natasaxy dobim jih na temle naslovu http://www.ani3.dk/.....če so ti kakšne slikce všeč, če jih najdeš na formu..desni klik na sliko, Properties in potem ti tam napiše naslov www...odpreš novo stran na internetu daš ta naslov v iskanje in najdeš mnogo slikc.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 13:47:01   
Tiamo
Teya pozdravljena, kar daj čas Nejcu...saj je skorj en mesec za našimi junaki. Kok je cot na sliki, za pojest.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 14:15:58   
Jessy
Ažbe, vse najboljše tudi za tvoj 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nanka, hvala, ker si objavila seznam! Zdaj mi bo pa že lažje! user posted image

Midve sva se pa danes, kljub dežju, že potepali. Je prišla mama na kavico, potem pa smo šle v trgovino. Ima v nedeljo moj dragi rojstni dan, pa je hotela, da grem zraven, da bova skupaj izbrali darilo. Seveda je čisto mimogrede kupila še ene hlačke za Nejo in sicer za 3 leta. Se dajo lepo zavihat, tako da jih bo lahko nosila že od zdaj naprej. Super so!
Popoldne bova pa kar lepo na suhem. Ne vem, kaj bova počeli, ker mi noče spat in je tečna za znoret.
 
Jutri pa itak gremo popoldne na morje. Baje dol tako lepo sonček sije, da si kar ne moremo predstavljati, da je to možno!

Tia, a veš, da sem jaz tudi videla, da Neja postaja rumena! Je bila sicer na meji, ampak potem se je vse poštimalo!

Teya, dobrodošla nazaj! Lepo, da ste se imeli fajn na dopustu! Kako je pa kaj vožnjo prenašal?

Morem nehat, ker mi kriči!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 14:29:06   
tea01
Čestitke vsem slavljencem!

V glavnem očka in Jure sta še vedno na počitnicah, jaz sem imela pa samo en dan dopusta in sem odletela h njima domov. Malo me je bilo strah kako bo Jure reagiral name. Sem se bala, da me ne bo prepoznal. Po 15 urni vožnji z avtom končno pridem domov ob 8ih zjutraj. Jure je bil ravno v fazi prebujanja. Očka mi ga je dal v posteljo in seveda, naš Jure ne bi bil Jure, če se ne bi vmes nevem kolikokrat obračal predno je odprl svoje lepe očke. Pogled se je ustavil na meni, nasmešek, ki je sledil in potem rokice, ki so sledile so odpravile vse dvome o tem, da me je moj otrok pozabil. Nepopisno lepo!!!!!!!!!! Seveda sledi šok! Jure ima vsa usta bela. Bele pikice povsod. Gremo takoj h dežurnemu zdravniku, ki je ugotovil, da je Jure dobil gljivice v ustih. Je že kaj dajal v usta kar ni bilo namenjeno ustom. Glas pa hripav in ful seksi. Za grlo mu ni nič dala!. Zato sva šla v ponedeljek še enkrat, ugotovila je samo, da je prebolel virozo.

V nedeljo smo šli na bazen, sprobat od Jureta nov šlavf. Kupila sem mu obroč, na katerem je na vrhu še banana, za naslonit glavo in iz obroča štrli navzgor palma za senčko. Tako, da ni potreboval kapice. Jure je tako užival v tem obroču, da je skoraj zaspal. Na plaži je pa samo hodil, hodil, hodil. Je šel stran od naju, se je sprehajal kot, da naju ni. Je rekel očka, da ga prav zanima, če bo našel pot do naju. Kje pa!! Vstavil se je pri eni teti, ki se je sončila, malo se mu je nasmejala, tok, da je Jure planil h njej in jo  zagrabil za laseuser posted image user posted image

ampak mene je kljub vsemu malo strah. Jure bi šel h vsakemu!user posted image A ni to čudno????user posted image
V glavnem imeli smo zelo lep dan na bazenu.
Zdaj dobiva zgornji enki. Spodnji sta prišli pri 10. mesecih, očitno mu bodo vsak polni mesec rastla po dva zobka.
Jure je kar velik, okoli 82 cm, težek je pa okoli 10 kg.

Komaj čakam, da ju vidim spet. Zdaj se bom pridno učila še za en izpit, ki ga upam, da v tretje bom naredila in potem še eden in finiš na diplomo, ki bo bogvedi kdaj.-

Jst pa še vedno ne vem na katerem forumu smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? Sem naredila kar link od prejšnjega.

violinski, lepo te je bilo videti, v prihodnj upam, da se tudi vidiva.

Lubčka Aljoši in Lani.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?