|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 15:32:40   
Jessy
Tea, lep dopust, ni kaj! Me veseli, da si povedala, da te Jure ni pozabil, ker to tudi mene skrbi, ker me 1 teden ne bo, ko grem v šolo v naravi. Zdaj si me pa lepo pomirila!

Smo pa na forumu Otrok: Zgode in nezgode: Mesečnice

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 17:08:54   
nanka
Teya in Tea pozdravljeni

Vse kaže na to, da Zoja ravno preboleva 6 bolezen. Vročino je imela 2,5 dni, čeprav je bila najvišja 38.3, danes pa so se ji pojavili izpuščaji, takšni rdeči flekci ( ni izboklin), največ jih ima po hrbtu in zatilju, nekaj pa tudi na čelu in okoli ust, ter po trebuščku.3x je kakala tudi drisko.

Če bo šlo tako naprej, bo že v soboto zdrava, tako da bomo lahko praznovali. Se še nismo odločili ali bo v soboto ali nedeljo.

Nama pa vreme ustreza, ker bi tako morala biti notri.

Zdaj se tudi že v stanovanju postavlja na noge in koraka. Naredi 5 korakov, se spusti na roke in zopet dvigne. Čeprav so kolena še vedno zakon, da kam pride.


(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 17:13:57   
nanka
Jessy, sem si ogledala slike od rojstnega dne, pa ti si carica, kakšne torte si naredila. Svaka ti čast. Neja je videti pa zelo zadovoljna in tako velika. Zdaj je pa že prava punčka, v takšni lepi oblekci. 

< Sporočilo je popravil nanka -- 3.8.2006 17:14:27 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 18:09:18   
Kety
Ojla!

Moja dva dečkota spita (mož je bolan, Timon pa samo tečka) in zdej mam mal časa za vas.

Pozdravljeni Teya in Tea. Tea, a si čez teden vedno stran od moža in Jureta? Kako ti to znese? Kaj pa delaš?? Saj vem, da si verjetno že pisala o tem, samo si res dobra, da ti vse skupaj znese!

Jessy, sem pogledala vaše praznovanje. Neja je res lepa punca, res! Pa ježke si super naredila. Tudi jaz delam ježke (že moja mami jih je nam) in izgledajo kar precej podobno. Zanim me kakšno maso si dala notri. Jaz ponavadi dajem kako vanilijevo kremo. Pa kje si dobila tako krasne okraske (a je to pravo sadje?)??

No, zdej me pa še nekaj zanima. A ve še miksate hrano? Naš še vedno protestira pri kosilu, če ni na varianti juhice (oz. zmiksano). In tako mu še kar naprej miksam.

Nanka, upam, da je bolezen mimo in da bo Zoja lahko veselo praznovala svoj 1. rd.

Še nekaj sem hotela vprašat, pa sem pozabila,....se bom že spomnila.

Šibam mal na net poiskat ograje za na hodnik. Bo treba pospešit zadeve, kar naenkrat bo znal Timon vrata odpret, pol bo pa user posted image !!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 18:39:53   
Jessy
No, takole bo Tia nam čez kak mesec ali dva poslala podoben video o Demi! user posted image
http://www.mycoolclips.com/?v=5eebeb79f6570756af1dfcf2406a0a98

Nanka, vreme bo res kilavo ta vikend! Jaz bi na vašem mestu počakala do naslednjega vikenda, saj ni ravno pomembno, da je prav ob datumu praznovanje. Meni je bolj pomembno, da se na tisti dan uživa. Na sončku boste prav gotovo uživali, na dežju pa najbrž ne tako.
Pa čimprej se pozdravite!

Kety, jaz sem naredila ta velike ježe iz čokoladne kreme, ta mali pa so bili jagodni. Vse pa je na bazi smetane. Če te zanima podrobneje, pa povej.
Sadje na ježkih so bile kandirane češnje (sem jih kupila v Mercatorju), pa sveže borovnice. Hruške in jabolka pa sem sama naredila iz tičino mase, nato pa jih pobarvala. Drugega sadja pa ni bilo.

Mi smo imeli pa tako nevihto, da ni bilo nosu za pomoliti ven. Bi imeli za it v trgovino, pa mislim, da ne bomo šli, ker nam ravno danes nima kdo Neje pomerkat, s sabo pa niti ni variante, da gre v tem dežju. Očitno bom jutri dopoldne skakljala še naokrog.

Morem nehat...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 20:00:25   
violinski
Tlele pa zdej jaz ven padam. Jessy, ti delaš sama figurice iz tičino mase? Kje pa dobiš tičino? Kako jo je pa potem sploh treba obdelat? Moj mož in jaz sva namreč norca na tičino maso. Še posebej on (vedno naročiva torto z risbico na tičino masi in jo potem lahko še par dni jeva, ker je večina ljudi ne mara in jo na najino prošnjo dajo nazaj na pladenj od torte - norca, pač!). Mogoče pa mu za RD naredim komplet torto (no, tako, porcijsko) iz tičina user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 20:53:37   
Jessy
user posted image user posted image  Violinski, ta je pa dobra! user posted image user posted image  Običajno je res, da ljudje ne marajo tičino mase, ker je sladka - tudi meni ni všeč, čeprav je 100000 x boljša od marcipana! A vidva jo pa obožujeta? Jaz jo imam še nekej doma, pa se mi zdi, da bo prej suha, kot jo bom res rabila! A jo prideš iskat? user posted image
Drugače pa jo prodajajo v Vrhniških pekarnah, vendar jo moraš tam vzeti kar 7 kg, kar je res veliko. No, morda to za vaju ne bi bilo veliko! user posted image  Jaz sem jo šla iskat pa v Škofjo Loko k g. Goljatu, ki je slaščičarski mojster in ti jo proda, kolikor jo rabiš, pa še pokaže ti, kako se kaj naredi iz nje.
Obdelava te mase je zelo preprosta. Samo gneteš jo med prsti, da se pod toploto prstov mehča (kot plastelin). Pol je pa odvisno, za kaj bi jo rabila. Če se lotiš izdelave vrtnic ali drugih rožic, potem moreš v to maso vgnesti kar nekaj mletega sladkorja, da pridobi na trdoti. Drugače pa ni treba. Men je to kar mojster tam pokazal, ker nisem imela pojma, kako to gre.
Če se ti strdi (osuši), jo flikneš v mikrovalovno za 5 sekund, ali pa ji dodaš kapljico vode.
Za te hruške in jabolka pa je nisem nič posebej obdelovala, ampak samo pregnetla med prsti in oblikovala.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 21:35:12   
jankobananko
Pozdravljene po res dooolgem tednu - težave z računalnikom se kar niso hotele nehat!

Zahvaljujem se vsem za krasna voščila, in čeprav z zamudo, pa iz srca tudi jaz želim vse najboljše ob prvi svečki Dominiku, Neji, Demi, Aljoši, Ažbetu in Niki, pa čestitke seveda tudi vsem dotičnim mamicam, ki s(m)o uspešno speljale prvo leto! Če sem prav prebrala, jutri praznuješ tudi ti, Tia - želim ti vse najboljše!

user posted image  vsem avgustovskim malčkom za prve korake!

Pri nas nič novega, le lumpi je iz dneva v dan bolj priden! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 22:16:23   
Kety
Sem že hotela vprašat kaj je tičino masa, no, pa si Jessy lepo razložila.

Veš da me res zanima kako narediš kremo za med plastmi. Jaz sem skuhala puding (malo bolj gost), potem sem vmes primešala malo piškotnih drobtin in potem narahlo vmešala smetano. V puding sem dodala še malo vanilijevega likerja in pa tudi biskvit sem malo polila z razredčenim likerjem. No, končni izgled je skoraj isti, kot pri tebi, le da sem jaz oči ponavadi naredila iz borovnic, smrček pa kar iz jagode. Mi je pa všeč, da torta nima težke file in da je taka, ki jo imajo vsi radi. Nekateri v naši družini namreč ne marajo sadja.

Jaz sem pa zdele komaj dala Timona spat. Mi je prej spal do 19:20 in seveda še ni hotel spat, čeprav je bil zaspan. Se je drl kot "čednk" in se mi je zdelo, da ga cela ulica sliši. No, potem sem mu pa dala flašo z vodo in se je nacedil do onemoglosti. Sem mu dala samo še dudo in njegovega kužka in zdej spi v tako čudni pozi, da se bo ziher zbudil enkrat, ko bom jaz že spala user posted image !

Drugače pa pri nas nič novega, Timon je stalno v "move-ingu" in je ful naporen. Ne predstavljam si bit zdele noseča.user posted image

Petri, kako pa je kaj z dvigovanjem Davida? Zdej je pa že težak in ziher kdaj hoče, da ga dvigneš?! Naš bi se skoz neki po meni obešal in me je kar malo strah, kako bo, če res kaj zastavimo user posted image user posted image user posted image

Jankobananko, sem zdele pogledala še tvoje slikice in so super! Jan ima tako velike očke in ful lep fantič je. Že po slikicah izgleda priden. Na morju ste imeli pa fuuuul lepo plažo! Tudi jaz bi šla kam, kjer je podobno. Ankaranu pač manjka le še lepa plaža in bistra voda (brez smotane trave), pa bi bilo popolno.

< Sporočilo je popravil Kety -- 3.8.2006 22:21:55 >

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 22:33:00   
Jessy
Jaz sem že skoraj vse spakirala. Še nekaj malenkosti in smo "bereit"! user posted image user posted image  vabi!

Kety, meni se zdi, da imaš s tvojo kremo velik preveč dela. Jaz to delam bolj na easy, pa je vseeno izredno dobro.
Biskvit namočim z vodo (cca 1 l za 1 torto, ker imam rada zelo sočno torto), v katero dam nekaj sladkorja (cca 2-3 žlici - delam od oka). To zavrem, potem pa ohladim in prilijem še nekaj ruma (cca 2 žlici).
Čokoladna krema (delaš jo en večer pred uporabo):
V smetani skuhaš jedilno čokolado. Za 1 ježa sem jo porabila cca 7 dcl, čokolade pa dam približno 200-300 g. Jaz uporabljam rastlinsko smetano, lahko pa je tudi navadna. Če uporabljaš rastlinsko, potem moreš vanjo dodati še nekaj mleka (cca 1-2 dcl), ko je smetana že trda, potem pa mleko s kuhalnico vmešaš v smetano, da postane sočna, drugače pa tega ni treba delat. Skratka....smetano in čokolado daš na ogenj in mešaš, da se čokolada stopi (nič hudega, če smetana zavre), nato pa odstaviš in ohladiš. Čez noč daš to smetano v hladilnik, naslednji dan pa stepaš z el. mešalnikom, dokler se smetana ne strdi do želene trdote (traja nekaj dlje, kot običajno, vendar se lepo strdi). Jaz jo vedno naredim 1 večer prej, da je res dobro ohlajena, naslednji dan pa stepam. In to je to. Če boš probala kdaj to narediti, sporoči, kakšna se ti je zdela. Pri nas je bilo 32 ljudi in vsi so jo hvalili.

Ker za jutri ne vem, kako bom kaj na času, ker po kosilu odjadramo, bom že kar zdaj izkoristila priložnost, da voščim vse najboljše Tii! Tia, vse naj naj najboljše ti želim, pa čimveč veselja ob svoji Demi!user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Prav tako bi rada voščila še dvema slavljenkama, ki bosta praznovali ravno, ko nas ne bo! Vse najboljše Aljana in Zoja! Čimveč zdravih dni in veselja, vama želimo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Lepo se imejte!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 22:56:57   
Kety
Jessy, a fila je narejena iz smetane in čokolade? Če sem prav razumela, moram čokolado in smetano skupaj skuhat in potem drugi dan to zmiksam v kremo?! A se čokolada ne strdi nazaj (tista v smetani??). Sorry, malo butasto vprašanje, ampak res mi ni jasno? A tebi se zdi pa komplicirana moja masa...bom 100% preizkusila tvojo!user posted image

Vijolinski, si mi pobegnila iz MSN-ja! Žal ta teden ne bomo nič v Ankaranu. V soboto gremo na eno poroko, v nedeljo ima moja babica RD, tako da bomo bomo na Vrhniki. Te pa držim za besedo in se res enkrat v Kopru dobimo na kavici! OK!?

Zdej grem pa tudi jaz spat!

Jessy, lepo se imejte na morju. Upam, da boste res imeli sonce!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: AVGUST 2005
3.8.2006 23:05:47   
Jessy
Ja, Kety, krema je iz čokolade in smetane. Skuhaš, ohladiš, daš v hladilnik čez noč, drugi dan miksaš v kremo. Čokolada se ne strdi nazaj. Se bo naredila trda skorjica povrhu, ampak ko zaženeš mikser, se v trenutku nazaj zvodeni. Sam ne obupaj pri miksanju. Smetana se stepa nekoliko dlje, ko je notri raztopljena čokolada. Se pa zagotovo stepe. Mene je ta prvič tako skrbelo, da ne bo ratalo, ampak je ratalo! Boš vidla, kako dobra je ta krema! Pol pa poročaj, kakšna se ti bo zdela.

Tudi jaz grem počasi....

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: AVGUST 2005
4.8.2006 9:17:09   
nanka
Tia, vse naj, naj boljše, veliko zdravja, veselja in sreče ti želim in veliko user posted image .

Pri nas je bila pa huda noč, ker tamala ni in ni hotela spati. Ob 24 je se je naspala in ptem je bil žur. Sedela je v postelji in klicala, jokala, se pogovarjala. Vsake pol ure sem vstala, da sem ji dala čaj ali pa dudo. Ob 4 sva vsatli, se previli in šli nazaj spat. Ob 5 pa je končno zaspala do 8.30. Groza

Jessy, lepo se imejte na morju in veliko sončka vam želim, zdaj po tem tednu mraza, bi pa že prav prišel.

Jankobananko, to je pa lepo slišati, da je Jan vsak dan bolj priden.

Kety, ja sporoči kako ti bo uspela torta.

Violinski kako je z novo službo? Je že odgovor?

Nič, tečka že kliče...  

< Sporočilo je popravil nanka -- 4.8.2006 9:19:12 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: AVGUST 2005
4.8.2006 10:58:44   
Tiamo
Hvala za čestikte, popite user posted image  na moje zdravje !!!  Današnja noč je bila podobna tvoji nanka, Demi ima poln nosek in se je ves čas zbujala. Grem pospravit, če kdo pride...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: AVGUST 2005
4.8.2006 13:32:34   
violinski
Vse najboljše, Tia, želim ti lep dan, teden, mesec in leto, veliko veselja z Demi in s tvojim dragim, pa naj se ti izpolnijo vse želje, tiste odkrite in tudi tiste najbolj skrite!


Dober dan tudi vsem ostalim!

Jessy, fino se imejte za vikend! BTW - pri naši hiši gresta tako tičino masa kot marcipan enako v slast..... Čokolada in čokolatini z marcipanom pa itak.

Jaz sem včeraj za nekaj časa oddala otroka številka 1 mojim staršem. Malo me je skrbelo, kako bo sprejela, ampak smo jo že kake 14 dni preparirali in pripravljali na to, tako da je bila nazadnje zelo vesela, pa tudi po telefonu mi je zvečer povedala, da se ima fino. Upam, da je dobro spala in vse, vendar je ne bom ves čas kontrolirala. Enkrat v torek bomo tudi mi šli dol v KP, upam, da se bo vreme do takrat popravilo, sicer pa načeloma dol itak ne pada kaj posebnega.

Kety, škoda, da se bova zgrešili, no, pa kak drugi dan, lahko se pa dobiva tudi v Ljubljani. Glede hrane - jaz je ne miksam več, moram pa vse speštati, ker če ne pride v isti obliki na drugem koncu ven. Testenine narežem, riž seveda pustim cel, sem opazila, da ga ima Aljoša zelooo rad, vse ostalo pa pač speštam. No, sadja ne peštam več, Aljoša zelo rad jé cele koščke, edino mehko mora bit.

Nanka, kako je Zoja? Upam, da bolje. Da boste lahko praznovali. Upam, da je bila čudna noč rezervirana samo za danes in da bo prihodnje noči bolje spala! Čisto mogoče je, da je to posledica 6. bolezni - sem namreč že brala o otrocih, ki so bili zaradi te bolezni precej sitni, pa je bilo kmalu bolje.

Za službo pa že vse jutro pogledujem na telefon, pa slabo kaže. Upam, da se jim je samo časovno zalomilo in me bodo poklicali drugi teden. Če ne pa... user posted image user posted image user posted image

Jankobananko, si le poštimala računalnik. Vidim, da tudi pri vas doma to delo pade nate, tako kot pri nas user posted image . Drugače pa tudi jaz opažam, da so moji otroci vsak dan bolj pridni in Lana se ne ves čas afna in vedno manj je njenih 'ne, ne bom!', čeprav ne more brez njih, pa tudi Aljoša se zna pridno zaigrati sam. Ko se igrata skupaj je pa sploh celo veselje.

Grem pogledat, kaj bo danes šlo v lonce.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: AVGUST 2005
4.8.2006 15:03:05   
natasaxy
Dober dan.

Še boste dopustovali lepo. Jessy prijetne počitnice, čeprav ste verjetno že na poti. Moram pa pohvalit tvojo torto - teli ježki ža na pogled zgledajo mnjami,...super so. Pa Tia tudi Demine slikice so super - je prava mala frajla v kikelci - to bo gužva pred vrati kmaluuser posted image

Ob tej priliki pa draga Tia tudi jaz želim tebi vse najboljše, vse najlepše, veliko sreče, zdravja, da boš še naprej tako super mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naš se je očitno že zbudil, nakaj ropota po sobi, tako da bom počasi mogla zaključit.

Jaz mu tudi stvari ne miksam več toliko, ker je že velik fant, pa poje tudi ta velike kose. No če nimam preveč časa ga čakat, potem hitro zmiksamo in pojemo, drugače ga pa pustim, da se malo tudi sam pozabava. Ravno včeraj mi je pojedel celo majčeno domače jabolko, sem pozabla muho dat stran pa je še to pojedel, se zgodiuser posted image user posted image

Drugače se pa tudi naš skoz leti za mano, pa če ima le šanso se takoj za hlače povleče k meni gor - kadar imam kratke hlače, je pa malo težje:)

Nič šibam,...pridne bodite!!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: AVGUST 2005
4.8.2006 18:08:36   
petri85
Živjo!

Draga Tia!
Življenje se vrti kot kolo,
danes ti s trnjem posuto bo, jutri ti rožice cveto.
A nikar ne obupaj, ko ti bo hudo,
bodi srečna, zdrava in vesela,
da ti bo lepo!

user posted image

Joj, kar se tiče tort pa jaz raje ne skačem v debato, ker v življenju še nisem nobene naredila, tako, da nimam pojma kako se delajo! Ampak vse čestitke tebi Jessy, pa tudi vsem ostalim, ki se tega same podstopite in vam ratajo take čudovite mojstrovine!user posted image
 
Seveda, Jessy, vam pa srečno pot in pa prijetno namakanje!
 
Upam, da je Zoya že bolje! Drugače pa držim pesti, da se do RD pozdravi! Kaj pa Demi, a je bolje?
 
Kety, veš da ne morem, da ne bi dvigovala Davida. K sreči je trenutno v fazi, ko se po cele dneve hodi in ga ni potrebno dvigovati, če pa slučajno tiši v naročje ga pa kar malo ignoriram, pa pozabi.
 
Je pa trenutno vreme prav prijetno, ampak prav nič pisano na kožo našim malčkom. Naš že prav najeda ker sva že cele 4 dni skoz samo notri in skoz tiši ven. Ko bi vsaj malo dež pojenjal, da ga peljem malo na luft...
 
Mi tudi ne miksamo več, no sem pa tja še kako stvar, drugače pa mu lepo olupim pol jabolka in vse pogloda. Ostalo hrano pa tud že kar lepo poje.
 
No, Violinski, držim pesti, da dobiš v pon lepe novice!
 
Tudi jaz komaj čakam ponedeljek, ko imam morfologijo!!!

Lepo se imejte, uživajte, pa čeprav ob deževnem vikendu!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: AVGUST 2005
4.8.2006 20:51:26   
tea01
Tia stara kljuka pit se ga ne upa, mi pa ponavadi pijemo ga radi,...........

vse najboljše!

Ker ima Jure samo dva spodnja zobka smo mu hrano miksali, sedaj mu ne več, razen sadnja in kakšnih zelenjavnih mineštrc.
Moja dva sta na počitnicah, zato sem odletela h njima. Drugače živimo v tujini. Zdaj jima je dolgčas po meni in bosta onadva prišla h meni. Joj kok je to lepo. sem že zdaj nestrpna. Upam, da se bom do takrat naučila kaj za ta smotan izpit.

petri držim pesti, da bo na morfologiji vse ok. Mene tudi že grabi, da bi imeli še enega. Joj, ne smem misliti na to! Čestitke tebi Petri za pogum.


dame moje, uživajte do jutri, jaz grem pa sedaj za knjige.

Bonne nuit!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: AVGUST 2005
4.8.2006 21:43:03   
MajaPRO
Dober večer!

Mi smo danes prišli z morja, bilo je super! Vreme ves čas lepo, vroče, morje toplo (26 st.) in brez meduz, Vid priden in hkrati vedno bolj naporen.

Najprej iskrene čestitke vsem slavljencem - Aljoši, Janu in Tii user posted image !

Neji user posted image za samostojne korake! Tudi  Vid je  začel z 2-3 koraki, čez nekaj dni pa je že prehodil sobo, naredil ovinek in še kaj. Zdaj pa le pazite, da vam ne uide user posted image !
Jessy, odlične fotke s praznovanja! Zelo pohvalno, da si se sama trudila z ježki in peko nasploh. Sprašujem se, kako ti rata poleg Neje. Jaz zraven Vida ne morem več nič naredit user posted image - če se ne igram z njim, pa se okrog mene vrti in vstaja ob meni, teka sem in tja, jaz pa ga čuvam pred nevarnimi padci.

Bolančki (Žiga, Zoja), upam, da ste se že pozdravili!

Violinski, lepa hvala za ZS.

Petri, upam da je vse vredu s tabo in da ti je trebuh že nehal otrdevati. Se spomnim, da je tudi meni nekam čudno otrdeval v 6. mesecu, vendar je nehalo.

Vid se že 2 večera noče dojit - včerj je parkrat potegnil, se obrnil stran in ni več hotel sesat, danes pa spet. Po mojem je zdaj zlata priložnost, da prekineva z dojenjem.

Grem pod tuš in spat...utrujena sem od vožnje.

Lahko noč!



_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: AVGUST 2005
4.8.2006 22:18:07   
miševi








Hoj,hoj!

Tia, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Upam, da dobro praznuješ, obenem ti pa želim še mnogo uspešnih in zdravih let, pa da bi ostala taka kot si - za Demi, za svojega user posted image , pa za nas sevedauser posted image !

MajaPRO, dobrodošla nazaj. Fino, da ste imeli lepo vreme.

Žiga, Zoja, upam, da sta bolje!!!

Petri, vso srečo na morfologiji. Uživaj, pa pazi na trebušček in veliko počivaj!!!

Jankobananko - a veš, da je na eni tvoji sliki v ozadju Jana ena deklica, ki je čisto taka kot naša Nika. Je mož prišel zraven in rekel, kaj si pa slikala tega fantka, Niko pa tako zadajuser posted image ...

Violinski, pri nas bi pa ti vedno našla kaj za pod zob, saj vztrajno ignoriramo čokoladice s priokusom marcipanauser posted image . Drugače pa upam, da dobiš dobre novice o službi. Mene služba še čaka (sicer jo jaz malo manj), ima pa moja sestra tako "srečo", da je po porodniški pristala na cesti, sedaj je pa zaradi novega zakona še čisto brez kakršnihkoli sredstev, ker je že preživela tisti "dovoljeni" čas na zavodu ob nadomestilu. Pa gre vsak teden na vsaj 1 razgovor, pa nič od nič. Je že full žalostna in bi delala tudi kaj, kjer je zahtevana nižja izobrazba. Doma ima pa še leto in pol staro punčko. V takem primeru sem pa vesela, da imam službo, ne glede na to, kakšna je.

Drugače sem pa jaz trenutno čisto v kumarce padla. Sem vložila že 24 literskih kozarcev, moram jih še 1x toliko. So take kot od Ete.

Jure še ne hodi oz. hodi, če se drži za kavč, omaro,... Za roke se noče, raje po tleh zašiba in to 100 na urouser posted image . Je pa spregovoril prvi dve pravi besedi in nobena od teh ni mamauser posted image . Ena je ati/ata (ko mož stopi zvečer skozi vrata mali na ves glas zavpije ATA, ali pa če ga vidi skozi okno)  ena pa ato (avto - govori, ko ga išče med igračami ali pa ga drži v rokah). Se mi je pa odkupil s tem, da se nasloni z glavo na moj obraz in reče aaaaauser posted image ... Zadnje čase se tudi zelo hitro uči, na vse kaže, vse hoče vedet, ponavlja za Niko... Jaz imam dopoldan še vedno oba sama in nam kar gre. Se pa velikokrat zgodi, da moram samostojno varstvo potegnit še do večera, takrat se mi pa ob takem vremenu že trgauser posted image .
Kaj še - aja miksanje hrane. Včasih ja, včasih ne - poje pa itak oboje. No sadje še nisem probala v krhlih, ker si hoče vse naenkrat v usta stlačit.
Ja, pa Nika je na nekaj alergičnauser posted image . Včeraj je postala flekasta po celem telesu, pa srbelo jo je - podobno kot takrat pri možu. Ker zdravnica ni več delala, sem ji dala žličko Claritina. Je pomagalo. Danes sva ugotovila, da je verjetno nekaj v zvezi s piki, ker je zelo popikana. Je pa popikana samo ona, ne Jure, ne midva. Morava še ugotovit, kaj bi jo lahko pikalo in kako to, da samo njouser posted image .

Grem še malo noge v luft dat, dan je bil naporen. Lahko noč!!!!







< Sporočilo je popravil miševi -- 4.8.2006 22:27:41 >

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: AVGUST 2005
5.8.2006 11:50:23   
tina104
Pozdravček spet!

Nisem vas še uspela prebrat, bom potem. Ujela sem, da Neja hodiuser posted image user posted image user posted image

Violinski, hvala za sporočilo, kje se nahajate!user posted image

Kako smo se imeli na morju? Prišli smo en dan prej, ker je deževalo, pa veter je ful pihal in v tisti sobi si res nismo imeli več kaj za začet. Prve tri dni je bilo super vreme, potem pa vsak dan slabše.
Pot je minila brez večjih pretresov, ko je bil tečen vmes, sem ga podojila kar v sedežu. Večinoma pa so pomagale knjigice.

Soba je bila lepa s klimo, tudi hrana je bila ok, vsi prijazni. Bili smo pa precej oddaljen od morja. Pisalo je 300 m, meni se je zdelo več. Ta oddaljenost mi včasih ni povzročala težav, zdaj ko pa je Aljaž zraven, pa zna bit kar naporno, ko je treba več stvari na plažo tovorit. Tudi sicer bomo verjetno drugo leto vzeli apartma, ker je v eno sobi kar na tesno za 3.
Aljaž ni hotel nič kaj jest, samo dojil se je ogromno. Zdaj nisem preveč gledala na uro in to, ker mi res ni bilo, da bi se tam preveč drl. Je pa danes že doma kar boljše, spet je gosto hrano, pa manj se doji.
V vodi je Aljaž ful užival, tudi sicer je bilo v redu, ogromno se je gugal, v vozičku se ni hotel vozit. Ko smo prišli domov, je bil pa najbolj srečen. Kar vriskal je, ko je videl svojo posteljo.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: AVGUST 2005
5.8.2006 11:55:27   
tina104
Jaz bi torej cel naš dopust ocenila kot fajn, Crikvenica mi je bila všeč, plaže bi lahko bile malo bolj čiste. Je pa se mi zdi ta kraj najbolj primeren za tiste, ki iščejo zabavo pozno v noč. Moj pravi, da je bil dopust ful naporen in se mi zdi, da je komaj čakal, da gremo domov, da začne delat, da si odpočijeuser posted image
- če slučajno ne razumete- cel dan z Aljažem mu je pobral ogromno energije, raje dela, pa pride domov, pa preživi pol dneva z njim.

Slikice upam, da mi bo upselo dat gor v kratkem.

Grem vas zdaj prebrat, joooj pa še kuhat moram... Že letim.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: AVGUST 2005
5.8.2006 14:12:59   
nanka
O, Tina, ste že nazaj. Meni se je zdel naš dopust tudi precej naporen, no ja pa je toliko leše priti nazaj domov.

Mi smo se odločili, da bomo kar danes popoldne praznovali rojstni dan, ker je pri nas sonček, ne vem pa kaj bo jutri. Tako da se samo na hitro javim, ker moram še vse pripraviti na vrtu.

Zoja je že dobra, spuščaji počasi izginjajo, dobra volja se je pa počasi tudi vrnila. Zoja po stanovanju niti noče hodit, ker je na vseh štiri hitrejša, zunaj pa že zelo lepo hodi. Najrajši potiska voziček in hodi ob njem.

Moram končati, se jutri oglasim

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: AVGUST 2005
5.8.2006 14:14:40   
nanka
Aljana, vse najboljše za prvi rojstni dan user posted image user posted image  za mamico pa en velik šopekuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: AVGUST 2005
5.8.2006 14:32:20   
MajaPRO
Ciao!

Tina, dobrodošla nazaj! Se strinjam s tabo, da je dopust s tako malim otročičkom ful naporen. Jaz sem v 5 vročih dneh le 1x plavala, ostalo sem čuvala Vida na plaži, da ne bi kamenčkov v usta dajal ali pa sem ga v plitvini potiskala v plavalnem obroču. Z možem sva si ves čas govorila, da bo drugo leto fuul lažje, ko bo že stabilno hodil, ne bo več dajal vsega v usta, ko se bo lahko na plaži tudi sam zaigral...

Jaz imam nov albumček "Sukošan - julij" in par novih slikic v albumu "11-12 mesecev".

Lep dan!


_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?